Koko ajan kotoisampaa

sisustus
4 kommenttia

Mä niin tiedän, että tosi moni on ollut tänään surkeana siitä, että kesä alkaa väistämättä olla ohi ja seuraavaksi on syksyn vuoro. Vaikka kesä oli mitä ihanin (ihan todella oli, elämäni suloisin), en osaa olla surullinen.

Syksyn tuntu tuntuu kutkuttavalta ja just nyt tuntuu ihanalta olla kotona rauhassa, sytytellä kynttilöitä ja pitää ikkunaa raollaan niin, että raikas sateentuoksu tulvii sisälle.

Kotona on ehtinyt tapahtua kaikenlaista pientä tässä kesän aikana. Mun sisustusprojektini on pikkuhiljaa edennyt! Ihanaa, ettei ole ollut pakottava tarve sisustaa kiireellä, vaan on voinut antaa asioiden hautua mielessä ja oikeiden juttujen löytyä ajallaan.

&tradition SK 5 pöytä

ferm living matalat skumppalasit

ida365 keittiö

ida365 koti

Just nyt on tosi levollinen olo – ehkä vastapainona tälle viikolle, joka oli alkuviikon puolikuntoisuuden ja korona-testituloksien odottamisen vuoksi pitkän ja puuduttavan tuntuinen. Tämän päiväinen sadekin tuli kuin tilauksesta; on ollut ihana hääräillä kotona, laittaa tavarat oikeille paikoille, siivota ja pestä pyykkiä.

Teklalta tilattu tuplakokoisen peiton pussilakana saapui ja pääsi heti pesuun – ja huomenna toivottavasti käyttöön uuden tuplakokoisen peiton päälle. Tajusin vasta tänä kesänä että tuplakokoinen peitto on yksi vaihtoehto sen sijaan, että koettaa nukkua yhdelle tarkoitetun peiton alla vierivieressä kun ei halua nukkua oman peiton alla, mutta sitten herää keskellä yötä joko siihen, että on kylmä, kun toinen on kaapannut peiton unissaan itselleen.

Sänkypohdinnat ovat edenneet nekin, raportoin lisää kun on kerrottavaa.

ida365 viherkasvit

Mun kilpipiileat voivat niin hyvin! Tuo isompi kasvattaa kolmea pikkubebeä, niistä yksi on varattu pari viikkoa sitten synttäreitään viettäneelle ystävälle ja loput pääsenevät uusiin koteihin myöhemmin.

Pyöreä peili

Poikaystävän luota mun luokse siirtyneet peili ja penkki tekevät keittiöstä paljon sisustetumman ja kotoisamman. Olin tallentanut pinterestiini aiemmin kuvia, jossa pitkän kapean penkin päällä on pyöreä peili ja heh, tadaa! Siinä se nyt sitten on.

Tuoksudiffuuserissa on mandariinin eteeristä öljyä, tsup tsup.

Ida365 viherkasvit kilpipiilea

Näiden tilalle saapuu parin viikon päästä A.S.Helsingöltä tilattu senkki. Teen heidän kanssaan yhteistyötä ja sain senkistä alennuksen. A.S.Helsingön senkit ovat olleet mulla mielessä jo pitkään. Suomessa valmistettava senkki on ymmärrettävästi arvokkaampi hankinta, joten katselin kesän vintage-senkkejä kirppiskierroksilla sillä silmällä, mutta oikeanlaista ei löytynyt tähän hätään, joten tämä lienee tarkoitettu näin.

Tilaukseen lähti A.S.Helsingön Ingarö-senkki uudessa Ivory Beige -sävyssä. Näytän sitten, kun senkki parin viikon päästä saapuu.

ida365 vaaleanpunainen sohva

simpukkanaulakko

Lempeää lauantaita ♥ Jos sadesää ja alkava syksy ahdistaa, sytytä pari kynttilää ja laita jotain lempeää kotimusiikkia soimaan. Tämä keväällä koottu staying home club -soittolista sopii täydellisesti myös syksyisempiin tunnelmiin.

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihana postaus jälleen kerran! Sisustusjuttuja on aina niin kiva lukea, varsinkin kun tyyli on samanlainen :) Olisin kysyt, että mistä olet pyöreän paperivalaisimen hommannut?
  Oikein hyvää syksyn alkua sinne.

  1. Voi kiitos Vilkku, ihana kuulla! :) Tuo paperivalaisin on Hay:n! Se on ihanan yksinkertainen.

   Samoin sulle! :)

 2. Ihanan kotoisa fiilis huokuu näistä kuvista! Jäin myös taas kerran miettimään, että kuinka paljon kasveilla on osaa siihen kotoisuuteen ja viihtyisyyteen – nämäkin kuvat näyttäisivät niin paljon alastomimmilta ilman kasveja ja leikkokukkia. <3

  1. Voi kiitos ihana! Ja oon samaa mieltä kukista ja viherkasveista :) ja vitsit noiden viherkasvien hoitaminen on palkitsevaa!