Kauneimmat kalenterit vuodelle 2021

lifestyle
Jätä kommentti

Sain pyynnön vinkata kivoista kalentereista vuodelle 2021 ja ah, olin miltei unohtanut, vaikka tämä on ollut perinne monena vuonna! Tässäpä tulisi mun mielestä kauneimpia kalentereita tulevalle vuodelle.

Oon pitänyt myös näiden suhteen mielessä vastuullisuuden ja siksi vinkkaan ensi vuodelle lähellä tehdyistä ja kotimaisten suunnittelijoiden kalentereista.

2021 kalenteri cozy

Cozyn 2021-kalenterit näyttävät ihanilta, saatavilla poltetun oranssin ja heinien värisenä. Kaunis taitto, kiva koko ja nätti sisältä. Kalenteri on valmistettu Latviassa. Hinta 26 €.

Marjolein Delhaas kalenteri 365

Marjolein Delhaasin minimalistisesti taitetut kalenterit ovat ihania, mulla oli pari vuotta sitten käytössä tällainen (kunnes tuhosin sen kesken vuoden – kypsä bansku laukussa on riski). Paperi on FSC- & PEFC-sertifioitua. Näitä myy suunnittelijan oman verkkokaupan lisäksi ainakin KIOSK48th, kantsii kurkata, jos suunnittelija saitilta on oma suosikkiväri loppu. Hinta n. 26 €.

Sita Salminen 2021 kalenteri

Sita Salmisen suunnittelema 2021-vuosikalenteri on nätti ja yksinkertainen ja sellaiselle, joka haluaa paljon tilaa muistiinpanojen tekemiselle. Sisältää viikko-, kuukausi- ja vuosinäkymät ja mukana tulee kivoja tarroja. Kalenteri on valmistettu Latviassa. Hinta 24,95 €.

Kansi on kokonaan mintunvihreä, en valitettavasti löytänyt sellaista kuvaa jossa ei olisi tuota valkoista poisotettavaa paperisinettiä.

Onnelliset lahden muotoiluinstituutti kalenteri 2021

Lahden muotoiluinstituutin 2021-kalenteri kantaa nimeä ”Onnelliset” ja näyttää ihanalta! Mulla on ollut ennenkin muotsikan kalentereita ja pohdin, että pitäisköhän hommata tuo tänäkin vuonna. Kalenteri on valmistettu Tallinnassa. Hinta 25 €.

Kauneimmat kalenterit 2021 Papershop Notem

Notemin päiväämätön kalenteri on Tanskassa suunniteltu, Euroopassa valmistettu kalenteri näyttää hyvältä. Se päivätään itse, eli voit aloittaa sen mihin aikaan vuodesta tahansa, viikkoaukeamia riittää vuodeksi. Se on klassinen, yksinkertainen, ajaton, hyvällä tapaa huomiota herättämätön. Hinta 26,90 €.

Annika Välimäen 2021-kalenteri/muistio on A5-kokoinen ja sen graafinen ilme yhdistelee minimalistiseen selkeyteen käsintekstattuja yksityiskohtia. Kalenteri on painettu EU-alueella. Hinta 21,90 €.

Navuckon taskukokoista (A6) kalenteria saa useammassa eri värissä. Painettu Saksassa. Hinta 13,90€.

Oletteko spottailleet kauniita kalentereita lähiaikoina? Saa vinkata, jos tiedät jonkun kivan! Tämä Jennin vinkkaama kalenteri on kans tosi kaunis.

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.