Työpiste kotona

sisustus
Jätä kommentti

Taisin tilata työpisteen sillä samalla hetkellä kun julkaisin työpiste-postaukseni. Meni alle viikko ja Ferm Living -verkkokaupasta tilaamani työpiste saapui. Sit meni kahtena päivänä useampi tunti päivässä mittaamiseen, poraamiseen ja testailuun ja TADAAA, nyt mulla on seisomatyöpiste olohuoneen nurkassa!

Ferm Living Sector Table työpiste

Ferm Living Sector-työpöytä 

Tykkään siitä, että pöytä on vähäeleinen ja kiinni seinässä. Jännitin etukäteen, että näyttääkö seisomatyöskentelyyn sopivalle korkeudelle asennettu pöytä hassulta, mutta ei onneksi!

Työpöytä asentui olohuoneeseensohvan viereen nurkkaan, joka on tähän saakka ollut tyhjillään ja on ihanaa, että pöydän äärestä voi katsella välillä vaikka ulos ikkunasta. Pöydän lähellä on pistorasia, joten saan laturin johdon siihen ja tarvittaessa lampun ikkunalaudalle työpisteen viereen. On oleellista, että työpiste on olkkarissa, koska siten töitä voi tehdä yhtä aikaa keittiön pöydän äärestä käsinkin, eikä tarvitse pelätä että häiritsee toisen etäpalaveria tai puhelua.

Seisomatyöpiste seinään asennettuna

Edellisessä työpaikassani kävi joskus fysioterapeutti kurkkaamassa, olivatko silloiset työpisteemme meille ihanteelliset ja kävi ilmi, että ainoastaan mun kohdalla seisomatyöpiste oli oikealla korkeudella. Olin toimistomme lyhyin ja pöytä korkeimmalla asetuksella.

Mun oli helppo googlata vanhan työpöytäni korkeus ja pitää se mielessä tätä pöytää asentaessa. Tärkeintä ilmeisesti olisi, että kädet ovat noin 90-asteen kulmassa pöytään nähden. Ohjeita itselle sopivasta asennuskorkeudesta löytyy helposti googlaamalla.

Työpiste kotona - Ferm Living

Olen tehnyt nyt päivän töitä seisten ja aiiii itku miten ihanaa vaihtelua tämä on. Parasta, että voin jatkossa vaihdella työskentelyasentoa istumisen ja seisomisen välillä kesken päivänkin.

Oon ollut tästä tänään niin innoissani, että olen jo ehtinyt unohtaa miten ärsyttävää puuhaa tämän asentaminen oli – vanhan talon kiviseinät ei oo ihan yksinkertaisin juttu ja piti kyllä miettiä tarkkaan, missä järjestyksessä ruuvaa mitäkin. Mutta se oli sen arvoista!

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.