Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

muoti
Jätä kommentti

* Pinnit saatu tekijältä

Onneksi päätin kuivata morsiuskimppuni ja hääpäivänä alkumaljoja koristaneet laventelit. Tai no, pitää kai aloittaa siitä, että onneksi kuuntelin äitiä ja anoppia, ja ylipäätään hankin morsiuskimpun – nyt mulla on nimittäin superkauniit hiuspinnit muistona meidän hääpäivästä. Joo-o, hiuspinnit, joita koristaa mun kuivattamat kukat!

Kukkapinnit oikeista kukista

Huomasin Mapun suloiset kukkapinnit ekan kerran viime kesänä. Olen ihastellut niitä Kaarna Livingin verkkokauppaa selatessa sekä instassa mm. Lailalla.

Pinnejä tekevä Mari laittoi mulle vähän aikaa sitten viestiä, että on miettinyt, että olisi ihana tehdä pinnejä morsiammille muistoksi kuivatuista morsiuskimpun kukista ja ehdotti, testattaisiinko tehdä mulle pinnit, kun huomasi instakuvistani, että olen säästänyt ja kuivannut hääkimppuni. No ööö todellakin <3

Niinpä napsin mun kuivatusta kimpusta muutamat tarkoitukseen sopivimmat kukat talteen ja toimitin ne pienessä rasiassa Marille, joka sitten valmisti kukista mulle pinnit. Miten nätit näistä tulikaan!

Kukkapinnit oikeista kukista

Pinneissä on myös kukkia ystävien hääpäivänä meille lähettämistä kimpuista, kuivasin kimpuista talteen kauniita terälehtiä kirjojen välissä tietämättä että niille tulisi näin spesiaalia käyttöä. Oon tosi liikuttunut siitä, että Mari otti muhun yhteyttä ja että sain häneltä nämä pinnit lahjaksi.

Mari kertoi, että idea näihin kukkapinneihin lähti rakkaudesta kotimaisiin kukkiin ja kesähiuksiin, joita koristavat kukkaseppeleet – kukkapinni onkin tavallaan arki- ja talviversio kukkaseppeleestä!

Morsiuskimpun kuva: Linda Lehtovirta

Aidoista kukista tehtyjä kukkapinnejä voi tilata Marilta hänen verkkokaupastaan. Suurin osa pinneissä olevista kukista on peräisin Marin äidin kukkapenkeistä ja pinnit tehdään pientuotantona. Jokainen pinni on luonnollisesti ainutlaatuinen, sillä kukat asetellaan pinneihin aina yksitellen.

Jos sulla sattuu olemaan hääkimppu kuivattuna, voit kysäistä Marilta Instagramissa millainen hänen työtilanteensa on, että onnistuisiko tilaustyönä tehdyt pinnit, vaikkeivat tällaiset tilaustyönä tehdyt pinnit virallisesti olekaan vielä valikoimassa. Tämä palvelu tulee mahdollisesti ensi vuoden puolella vakituisemmaksi osaksi tarjontaa.

Kukkapinnit aidoista kukista tehty Suomessa

Vitsit nämä pinnit on spesiaalit. Suomessa käsityönä tehdyt ja tässä tapauksessa tärkeän päivän kukkamuistoista valmistetut. Kannattaa kurkata Mapun verkkokauppavalikoima, jos kaipailet vähän spessumpia hiuspinnejä.

Kiitos Mari tuhannesti! ♥︎

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.