365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

28

huhtikuu 2013

38

COMMENTS

NIKE GURL

Written by , Posted in Muoti

ONCE A NIKE GURRRRL…….

pleasedontgopleasedontgoiloveusoiloveuso

NIKE GURL

….ALWAYS A NIKE GURL.

Pari viikkoa sitten kävin kotikotona niin, että äiti ja isä näkivät ekaa kertaa livenä mun uudet lenkkarit, joita käytän suruttomasti normivaatteiden kanssa. Olin suorastaan pettynyt kun äiti ei kommentoinut mitään – olin varma että olisin saanut kuulla ihmettelyjä siitä, miksi pilaan muuten kivan asukokonaisuuden lenkkareilla! Mutta ei. Kun kysyin miksei äiti kommentoinut kenkiäni mitenkään, äiti sanoi ettei hänen tarvitse – olihan mun kommenttiboksiin jo tullut niin paljon ihmettelyä. Haha, ihana.

Vaikka äiti, kyllä se taitaa olla sun vika että mä oon Nike-tyttö. Vai kuka muukaan olis valkannnut noi ekan kuvan kengät mulle? Aurinkolasistailaus sen sijaan saattaa olla ihan omasta takaa….. Nikejen lisäksi tuossa asussa on tietty koolia vakosamettia ja pyöreet arskat, onks 1992 nyt niinkus superkool?

Lisää luettavaa:

38 Comments

  1. Alisa
  2. Mami
  3. Miss Feather
  4. kkassuee
  5. Mia
  6. Lotta
  7. Anna
  8. Roosa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *