365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

6

marraskuu 2015

3

COMMENTS

Behind the scenes: Weecos-kuvaukset

Written by , Posted in Muoti

Tänään oli jännittävä päivä. Kuvattiin nimittäin Weecosille kuvia ja minä sain kunnian toimia mallina!

Hykertelen vieläkin meidän supersiistille tiimille; meikistä ja kampauksesta vastasi mun ainoa luotettuni tällä saralla, eli Tiina Toratti Keidas by Lumosta ja Weecosin puolelta asiaa on ollut organisoimassa yksi mun parhaimmista kavereista. Siis kuinka  s i i s t i ä. Ihan mieletöntä! Ja tuntui niin luontevalta ja kivalta toimia mallina eettisesti ja ekologisesti valveutuneille suomalaisille vaatemerkeille ja asustebrändeille. Palaan aiheeseen ja tähän päivään sitten paremmin, kun saan Tuomas Mikkosen ottamat kuvat käsiini – hän toimi kuvajaana. Sen perusteella, mitä näin tänään otettuja kuvia ja mitä olen nähnyt hänen kuviaan muuten, en voi kuin odottaa innolla. Taitava kuvaaja, jonka kuvattavana oli helppo olla. 

 

kuvat: Lotta Heinämäki 

Kuvasimme Finlaysonin TR1:llä, josta postasin kesällä Weecosin 2-vuotisjuhlakuvia. Stailaukset tilaan oli tehnyt taitava Riina Toikko, joka pitää upeaa Moderneko-blogia. Vitsit miten koukuttava blogi  (tekee mieli selata samantien alusta loppuun) ja mikä visuaalinen silmä. Tuo kattaus kaikkine somistuksineen on upea ja mites nuo koristeet katossa?

Nyt pitäisi hetki hengähtää ja laittaa sitten kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnata juhlimaan pikkujouluja Weecosin väen ja mukana olevien mahtavien suunnittelijoiden kanssa. Niin siistiä olla mukana näin mahtavissa jutuissa. Jos Weecos ei ole vielä tuttu, kurkkaa täältä mun esittelypostaukseni. Onpas onnekas olo, että työpäivät voivat olla tällaisia. Jännitti vähän, koska vaikka blogin takia tuleekin oltua kameran edessä, ei siihen tunnu koskaan tottuvan täysin…

Ihanaa viikonloppua! x

Lisää luettavaa:

3 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *