Kauneimmat kalenterit vuodelle 2018

lifestyle
3 kommenttia

sasha kretova kalenteri 2018 kierrätyspaperista
Sasha Kretovan kalenterit ovat tänäkin vuonna simppeleitä ja pelkistettyjä. Tämä pilkkullinen on suosikkini, sen hinta on 36 euroa + postarit. Mulla oli tänä vuonna käytössäni Lahden muotoiluinstituutin Vesi 2017 -kalenteri ja Sasha Kretovan kalenteri kakkoskalenterina töissä. Merkkasin siihen päivän to do -listat  – toimii sellaiseen tarkoitukseen täydellisesti! Kretovan kalenterit on sidottu käsin Töölössä ja kalenteriin käytetty paperi on 100% kierrätettyä. 

vaaleanpunainen kalenteri 2018

Mi Goalsin 18-kalenteria saa lohenpunaisen lisäksi mm. harmaana, mustana ja khakin värisenä. Hinta 34,95 dollaria. Pysyyköhän kankainen kalenteri siistinä vuoden ajan? Hmm. 

Rifle paper 2018

Papershopissa myytävät Rifle Paperin kalenterit ovat aina kivoja, joskin tuntuvat vähän liian tyttömäisiltä omaan makuuni just nyt. Mustakultainen kasveilla koritseltu kalenteri on kaunis ja koristeellisuudestaan huolimatta makuuni, se maksaa 37,50 €.

Rifle paper 2018 kalenteri

Myös Rifle Paperin Agenda 2018 on kaunis. Lohenpunainen + kulta toimii, 37,50€  tämäkin.

2018 kalenteri kikki.k

Kikki.K. -brändin spottasin jonkun teistä vinkkaamana viime vuonna. Aika moni tämän vuoden kalentereista ei ole mun makuuni, mutta tämä on aivan ihana! Tässä on jotain tosi japanilaista, tulee mieleen lapsuuden kirjepaperit. Tällä on hintaa 25 €. 

puuteri ja kulta kalenteri

Puuteria ja kultaa yhdistelevä 2018-kalenteri näyttää kivalta ja yksinkertaiselta sekä fiksun kokoiselta. Tämä on muihin suosikkeihini nähden edullinen, 29,95 € Papershopissa. Vaaleanpunaisen lisäksi tätä saa myös mustana.

TWO THOUSAND EIGHTEEN kalenteriMarjolein Delhaasin kalenterista olen vinkannut jo pari vuotta sitten ja kuten myös tänä vuonna, kalenteri on myyty nopeasti loppuun kiinnostavimmissa sävyissä. MUTTA!! Mulla kävi tuuri, ja löysin kauniin puuterinsävyisen TWO THOUSAND EIGHTEEN -kalenterin Amsterdamista söpöstä putiikista. Jihuuu! Hintaa kalenterilla oli 39,95 €, kuvassa erikoiserä samettimaisella pinnalla. Sen hinta on hieman kalliimpi mutta se on jo ilmeisesti kokonaan sold out. 

aie 2018 kalenteri

Aie 2018 -kalenteri on suloisen tyttömäinen ja sisäsivuilta selkeän minimalistinen kalenteri. Kalenteri on Eveliina Kauvosaaren yhden naisen projekti; Eveliina päätti tehdä oman kalenterin, kun ei löytänyt mieleistään valmiina.

Tämä on kooltaan isohko (B5) ja mietinkin, että tästä tulisi töihin hyvä pöytäkalenteri ja to do -kalenteri, sillä multa löytyy jo tuo mukana kannettava pikkukalenteri, joka mahtuu laukkuun kuin laukkuun. Kirjoitan töissä tosiaan kaikki päivän ja viikon aikana tehtävät hommat ylös ja koska tässä on aukeamalla aina selkeä viikkonäkymä päiväkohtaisine kellonaikoineen, toimisi tämä töissä täydellisesti pöytäkalenterina! Paperimatsku on laadukas ja mattapintainen. Hinta on 28 € + postikulut. 

Joko te olette löytäneet uuden kalenterin ensi vuodelle? 

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

      1. Hahaa, mä ymmärrän! :-D Kaikki kauniit kirjat ja vihkot ja muut paperitavarat kiinnostaa mua aina, heikkous mikä heikkous.

        Eikä, olin jo unohtanut tuon! Oon edelleen ihan yhtä sekava :D Siksi Google-kalenteri auttaa työjutuissa, kun on pakko olla kaikki selkeästi ylhäällä. Hahhaah mutta naurattaa, että olet löytänyt sekavuuden!