second chance

muoti
8 kommenttia

summertime

kollaasin tausta: hardtoexplain, kengät, kynsilakka, poskipuna, kellokoru, neuletakki ja mekko Topshop, aurinkolasit Asos, laukku Viktor&Rolf

Vaikka ulkona ei juuri nyt aurinko paistakaan, niin mulla on jo kunnon kevätfiilis! Sulien teiden ansiosta uskaltaa jo käyttää tennareita ja kevyempiä kenkiä, eikä ne talven aikana joka päivä päällä olleet farkut huvita enää yhtään.  Hain viikonloppuna polkupyöränkin kotikotoa ja alkuviikon olenkin huristellut menemään sillä. Sen verran kylmä tulee vielä pyörän selässä, että täytynee odottaa hetki, ennen kuin uskallan pyöräillä työmatkatkin – tai sitten hankkia jokin supertrendikäs windstopper-asu, heh heh :- D Minuun on iskenyt myös jokin kreisi jumppakärpänen (mikä sana!!!!!:D), sillä oon käynyt enemmän ja vähemmän säännöllisesti jumpassa viimeisen kuukauden ajan, jee! Vatsalihakset ovat olleet koetuksella, mutta tiedän sen olevan sen arvoista.

Tein tänään kirpparilla epätavallisen löydön, ostin nimittäin uudelta näyttävän bikinin yläosan! Vaikka en yleensä olekaan kovin tarkka tämmöisissä mätsäily-jutuissa, kaipaisin tuolle H&M:n viime vuoden jalokiviyläosalle saman väristä alaosaa – ei teillä kellään olisi kaapissa käyttämättömänä saman setin 34-kokoista alaosaa? Tykkään, että bikinit ovat samaa sarjaa, tai ainakin hyvin samantapaiset keskenään. Noihin tuskin löydän kaupoista oikean väristä alaosaa sattumalta ja jotenkin musta vaan tuntuu, ettei esim. musta alaosa toimisi tuon kanssa kovin hyvin…

Nyt tarviikin taas kiitää kohti keskustaa treffaamaan pikkusiskoa! Palaillaan huomenna erään jännittävän jutun kanssa ;-)

Ps. Kuunnelkaa ihmeessä Peter, Bjorn & Johnin uusinta, se on ihan huippu!

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihania noi mekko,villatakki,koru ja kengät :)
    Täällä myös ihan kevätfiiliksissä!

  2. Voi sano muuta, Peter, Bjorn & John on nyt ylittäneet itsensä! Ne ei ole tehneet mitään noin hienoa sitten Young Folksin ja siitä on vuosituhansia.

    1. hih, eikö!:-D tosin jälkikäteen mietittynä en laittaisikaan noita kenkiä tuohon asukokonaisuuteen, vaan jotkut herrainkengät,mutta mitä pienistä…

  3. voiks täskin osallistuu toho arvonta tsydeemiin?? (saaks lisä pojoi jos tuntee sun poikkiksen hihi)