Ida ♥ Clipperin teet

lifestyle, ruoka
85 kommenttia

tee

hörppy

clipper

Olen taas kipeä, ihanaa. Yskä on ihastuttavan lohkeileva ja meinaan välillä tukehtua omaan räkääni – jep, tiedän että halusitte kuulla!!! Onneksi tee auttaa edes pikkuisen – päivisin teen chai-teetä, iltaisin juon yrttiteesekoitusta, joka sisältää mm. kanelia, kamomillaa ja valeriaanaa. Clipperin teet ovat paitsi hyviä, myös superkivasti pakattu! Nuo kehtaa nostaa pöydällekin, ei tarvitse piilotella teepusseja erikseen mihinkään rasiaan. :- D Mun tekis mieli ostaa vielä yksi päivätee, eli siis semmoinen joka saa toimia piristäjänäkin – onkohan Clipperillä mitään hyvää valkoista teetä tai jotain maustettua mustaa teetä?

Nyt lähden suorittamaan mahdotonta tehtävää: operaatio juhlamekko Tampereelta alle satasella. Ei tule onnistumaan – ellen sitten halua jotain tämän kaltaista.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Valkoista teetä löytyy Clipperiltä ainakin appelsiinin ja vadelman makuisina, ja olen pitänyt molemmista (ja ne pakkaukset <3) :)

  1. Ai, hei pitääpä kurkata ens kerralla kun meen semmoseen kauppaan jossa on hyvä valikoima Clipperiä!:-) HMmm kumpikohan maistuis mulle paremmin…

 2. ainakin toi clipperin appelsiinitee on ihan superhyvää:–) kannattaa kokeilla! ja jos vihreestä teestä tykkää niin sekin on clipperillä tosi jeees.

  1. no sitä tarvii maistaa kyl! en ihan aina tykkää vadelmajutuista jotenki niin appelsiini vois olla se next one sitten ;-)

 3. Hihii, tää postaus on kuin mulle suunnattu. Nimim. Clipper-fani 88. :D Mutta niin! Clipperin paras piristäjätee on piparmintulla maustettu valkoinen tee tai pelkkä piparminttutee (jossa ei siis oo itse teetä ollenkaan). Mää juon niitä aamulla ja päivällä, illalla taas vadelmanlehtiteetä tai detoxia tai jotain muuta ihanaa. Tuota Sleep easya pitäis kokeilla, on ilmeisesti herkkua sekin?

  1. Hei jee, hyvä!:–D
   Meillä on töissä tuota piparminttua, se on aika jänskän makuista, koska se on niin raikasta – teen mauksi yleensä mieltää jonkin vähän pehmeämmän. Mutta oon alkanut jollain tapaa tykätä siitä :–D Miltä se detox maistuu?:-O en muista oliko siinä joku tietty maku… Joo, suosittelen! Tuommoinen mausteinen ja pehmeä:-)

   1. Se detox on aika marjaista ja hieman mausteistakin. Muistuttaa pikkuisen Yogi-teetä. Aivan hyvää! :)

    1. AA, se voisi olla hyvää siis :–O Katsoin sitä tänään kaupassa, ja siinä oli lakua kanssa – osaatko sanoa maistuuko se siinä kovasti? Siitä pelkästä lakuteestä en näet pitänyt!

     1. Määkään en tykkää lakuteestä. Minusta se maistuu vähemmän kuin monissa Yogi-teissä. Ei liikaa, ellei jätä pussia mukiin lillumaan hirveän pitkäksi aikaa – pitkä liotus jostain syystä pilaa tässä tapauksessa muuten miellyttävän maun. :D

 4. Hyvä valkoinen tee, on vadelmatee! Maistuu ihan kuningatarjaffakekseille. Myös vanilia tee on ihanaa<3

  1. Oho, nams!:-D Vanilja ja vadelma ovat ne hassut maut joista mä en yleensä hirväesti innostu, mutta pikkusisko kyllä varmastikin, joten voiski ostaa ja kokeilla kun tietää että kyllä joku ne sit jois… :D

 5. Oon kans testaillut tuota chaita ja uniteetä ja molemmat on tosi hyviä. Ja pakkaussuunnittelu noissa on kyllä ihan omaa luokkaansa!

  1. Niin on, noi on oikeastaan vähän samantapaisia kun nyt miettii, molemmissa ainakin kanelia kovasti!

 6. Oi että näyttävät ihanilta ! mistä noita voi ostaa ? t. Toinen nuhanenä

  1. Noita voi ostaa Tampereelta ainakin koskarin life-myymälästä, Stockalta, Punnitse & Säästästä, Sokokselta…

 7. Vadelman makuisa olen juonut, mutta ei kuitenkaan lempparikseni yltänyt. Appelsiini-kookos taas vei kielen mennessään =P mutta maku mieltymyksiähän on niin monia! Olen meinannut useasti ostaa tuota sleep-easy teetä, mutta vielä on jäänyt kauppaan? Huomaatko mitään vaikutusta siinä? Auttaakos vähääkään unensaantiin? =)

  1. Appelsiini löytyi, muttei appelsiinikookosta kylläkään?:-O onko semmoinenkin olemassa, kuulostaisi meinaan aika superhyvältä!
   Sleep easy on hyvää, mutta en ole huomannut mitään konkreettista apua nukahatamiseen – toisaalta olen kyllä ollut kipeä ja siksi nukkunut hieman normaalia levottomammin :-) voin informoida myöhemmin kun olen tarkkaillut!

 8. Voi koita parantua!

  Tämä oli muuten jostain syystä aivan erityisen ihana postaus. :)

 9. Voin mitä lämpimimmin suositella tuota Clipperin valkoista vadelmateetä, minkä perään muutkin täällä on jo liputtaneet :) Myös valkoinen appelsiinitee on aivan ihanaa (maistuu jaffakekseiltä :D) ja mansikkatee samoin. Tuota mansikkateetä en tosin muista löytäneeni kuin yhdestä kaupasta Tampereella.
  Ihan yleisesti, Clipperillä on melkeinpä parhaimmat teet mihin on tullut törmättyä :)

  1. Hei kultainen, muistatko missä olet törmännyt mansikkateehen? Se kuulostaa minusta vielä vadelmaa ja appelsiiniakin paremmalta!:- D Minustakin Clipperin teet ovat parhaita!

   1. Hervannan Punnitse&Säästä -kaupasta olen itse sitä ainakin ostanut, sieltä kannattaa käydä etsimässä :) Viimeksi kun kävin, piti samantien ostaa pari pakettia varastoon, ettei ainakaan ihan heti pääse loppumaan :D

 10. en oo ite testaillut kauheesti mut lifessä (siis siinä luontaistuotekaupassa, daaah) on ainakin yks hylly täynnä clipperiä ellen ihan väärin muista, ja jotain muita luomuteejuttuja, ja niitä oli siis siinä munmielestä tosipaljon !

  1. Niin on!!! Hommasin tuon sleep easyn sieltä itseasiassa, siellä oli vihreetä ja valkostaki aika monta mutta en katsonut sit tarkemmin jotenki ku halusin jonku iltateen sillon!:-D eli YESSS!!!

   1. mmmm pitää hamstrata paljon teetä taas kun on niin teenjuontikelit… JA ainiin tuli just mieleen kun mietin et missä on paljon teetä :—D niin se punnitse ja säästä tullintorilla, siellähän on yks seinällinen täynnä kaikkea ! ei kyllä pysty muistaa yhtään onko noita clippereitä mut ihan sikana siellä ainakin on kaikkia tosi herkullisen näkösiä… mä vaan aina unohdan ne sinne kaupan perälle kun villiinnyn nistä kuivatuista hedelmistä ja pähkinöistä :D

    1. KYLLÄ!:-D suosittelen clippereitä<3 Kävin tänään muutes punnitse & säästässä ja nappasin mansikanmakuisen vihreän teen! Mäki taisin villiintyää vähäse…………ja mysleistä kans

 11. Minuki täytyy tulla hehkuttamaan tuota vadelmanmakuista valkoistateetä. Ostin viikko sitten ja se oli rakkautta kertaheitolla. Mukavan pehmeän makuista ja tuoksuu jumalaiselle. Ja pakkauksen kyljet on pinkit ;)

  Tälläkin herkellä yksin kuppi herkkujuomaa hautumassa <3

   1. Varmaankin on, mutta meijän suvussa ei olla niin tarkkoja tuon kofeiinin piristävästä vaikutuksesta. Tai siis ei se unen tuloa haittaa. Papalla oli tapana sanoa, että ei häntä valvota kuppi tai vaikka parikaan kahvia illalla vaan se, jos kahvia jää pannuun ja menee ”hukkaan” :D

    Lisäski olen tämmönen yökukkuja, että muutenkin nukkumaan vasta menen kolmelta.

    Näin lukee pakkauksessa:
    ”A light, delicate & refreshing tea made from the buds and young leaves of the tea bush superbly combined with the delicious fruity taste of raspberry. A natural source of antioxidants.”

    Eli ei vissiin iha iltateetä, mutta niiiiiin hyvää :)

    1. :—D Apua, ihana pappa! Mä kyllä huomaan piristävän vaikutuksen itsessäni, siksi kysyin! Mä en myöskään oikein olosuhteista johtuen voi yökukkua, vaikka se on _parasta_. Oon niin iltaihminen ku voi!

     Hyvä tietää, kuulostaa kyllä siltä että sen on PAKKO olla hyvää, kun niiiin moni on nyt hehkuttanut sitä!

     1. Olet muuten todella herttanen, ku vastaat kaikkiin kommenteihin :)

      Tulee itelleki hyvä mieli kun tuntee olevansa jotenkin erityinen ja se kannustaa huimasti kommentoimaan lisää.

      Terkuin hän, joka on joitain blogeja seurannut vuosia, eikä siltikään uskaltanut niihin kommentoida koskaan.

      1. Voi kiitos!:-D Musta on vähän hassua, jos ei vastata kommentteihin, koska mulle ainakin ne ovat tämän blogin suola :-) Keskustelu ja vuorovaikutus on kiintoisaa, eikä se toimi niin että minä vaan yksin kirjotan ja saan kommentteja, mutten vastais mittää!

       Ihanaa että olet uskaltanut minulle ainaskin kommentoida!;-) ♥

 12. ah, olin pyörtyä onnesta tänään kun kävin runsaudensarvessa (kauppakatu 4, jeetampere) tänään, siis ne clipper-valikoimat!! <3 (ja muutkin teet ja kaikki kyllä) ja täältä tulee yksi ääni lisää valkoiselle vadelmalle (ei se appelsiinikaan pahaa ole :D) ja mansikkaa löytyi ainakin vihreästä teestä (itse en juo nykyään kuin vihreää tai valkoista tai sitten noita yrttisekoituksia :))

  1. Minäkään en juuri juo muita mustia teelaatuja kuin tuota chai-teetä, koska en ole vielä löytänyt vastaavaa sille yrttisekoituksena!:-D Mansikkaa voisi ehkä testata vihreänä sitten juu! :-) Kiitos muistutuksesta, en olekaan hetkeen käynyt kyseisessä liikkeessä.

   1. Moikka! Vinkkinä, että Clipperillä on myös vihreää teetä chai-maustettuna, se on ihan tosi hyvää! Itse tykkään kyllä mustastakin teestä, varsinkin tuosta nimenomaisesta chaista. :) Paranemisia ja ihanaa syksyä!

    1. Joo, huomasinkin tänään kaupassakin!:-D Onkohan se vihreä yhtään niin hyvää kuin musta chai… :D tarvii kyl testaa! Kiitos vinkistä ja kiitos samoin sinulle!:-)

 13. Mulla on Clipperiltä Sitruuna Inkivääri teetä ja Lakritsi teetä, molemmat ihania!

  1. Lakritsaa olen maistanut, minuun se ei uponnut yhtään!:–D Onneks Miina tykkäs niin lahjotin sen sille :-D

 14. Noi clipperit teet kyllä tosi hyviä ja ekojakin vielä, itse
  Muistan juoneeni joskus juuri jotakin valkoista teetä! :) mistä toi sun ihana kahvikuppi on?!

  1. Niinpä niin!:—)
   Se on Indiskasta kauan aikaa sitten, mutta varmaan tuon tyylisiä löytyy! Se on ihanan iso :-)

  1. OHHHO, miksi mä en ole törmännyt missän, enkä edes hakemalla haettaessa?! Tuo on varmaan taivaallista……..

 15. Olen toistaiseksi aivan koukussa vain siihen Clipperin lakuteehen, mutta sitä tuleekin sitten litkittyä suunnilleen joka ilta! :) <3

  1. Kantsii maistaa noita muitakin! Ostin tuota lakuteetä juurikin sinun suosituksestasi, mutta se oli mun makuuni liian äkkimakeaa :- D Onneksi kaverille kelpasi, niin ei mennyt hukkaan. Hahaa, makuja on näemmä niin monia, vaikka tiedän että me kumpikin ollaan persoja makealle ;- )

 16. Äiti osti jonkun aikaa sitte jotain clipperin teetä koska se oli niin hieno paketti kuulemma :D Mä en tykänny siitä mut en yleensä tykkääkään teestä.

  Paranemisia ! :)

 17. ei vitsi kun on suloisia paketteja! Tuli heti sellane, PAKKO ostaa! :) koita sinä hei siellä parantua ♥

 18. Hmm, pitäisiköhän jo vihdoin maistaa Clipperiä? :) Tykkään enemmän irtoteestä eikä sen takia ole koskaan tullut Clipperiä kokeiltua, vaikka sitä olen kaupassa nähnytkin.

  Oma suosikkini irtoteepuolella on kotimainen Forsman Tea (www.forsman-tea.com), esim. musta mustikkatee on aivan ihanaa! Ja valikoima on todella laaja, Turun suunnalla ainakin Citymarketissa on hyllykaupalla Forsmania. Uuden teen ostaminen aiheuttaakin aina pientä valinnanvaikeutta…

  1. Pitäisi!:-D Kyllä sitä teen kohdalla voi vähän tehdä syrjähyppyjä, vaikka lemppari oliskin löytynyt ;-)

   Mustikkatee kuulostaa kyllä superhyvältä!

 19. aa clipperit on ihania! itellä seittemän eri laadun pino noita paketteja keittiössä:D

  1. Mulla on nyt vasta kolme!:-D mut kävin nappasee sen vihreän teen, joka maistuu mansikalta! Sulta löytyy komee värisuora ahahah!

 20. Clipperin chai on hyvää vaikka ei Starbucksin chaille vedäkään vertoja… Ja kerran ostin vahingossa Clipperin detox-teetä joka vaikutti pelottavan toimivalta! Oletko kokenut tuon uniteen auttavan nukahtamiseen?

  1. Hahaa, onneks en oo sitä maistanut, niin ei harmita ;-D
   No en oikeastaan osaa sanoa, kun oon nukkunut niin levottomasti nyt yskimisen takia:-s Infoilen tarkemmin kun osaan arvioida!

  1. Kirjottelinkin tuohon just, että en oikein osaa sanoa kun oon nukkunut tavallista levottomammin tämän yskän takia:-s

 21. Vitsit, oon ihastellut noita paketteja jo ikuisuuden, mutta jostain syystä en oo vielä kertaakaan ostanut. Kaikkien näiden hehkutusten jälkeen on kyllä varmaan pakko kokeilla. Varsinkin kun lopetin kesällä kahvin juonnin melkeen kokonaan, niin nyt musta on tullut ihan mahoton teen litkijä, täytyy metsästää uusia suosikkeja :)

  1. Kannattaa! Olen ihmeissäni, miten olet voinut välttyä, jos kerran teetä tulee juotua! :-D näistä uusia lemppareita, jjea!

   1. No ihmettelen kyllä itsekin. Mut nyt kun tee loppuuu (eli varmaan jo vknloppuna) niin meen kyllä ostoksille. Seuraavaksi varmaan oon jo taivuttelemassa ainejärjestötilan juomavastaavaa hankkimaan noita, kun nyt meillä on ollut vaan ihan outoja teelaatuja. Yhtenä päivänä oli vaan mustaa, mut onneks vihreetä oli ilmestynyt seuraavana päivänä. Siellä kun tulee juotua teetä kuppikaupalla, niin oi että olis kivaa, kun olis jotain tosi hyvää teetä :)

 22. Moikka, kokeilepas clipperin vaniljalla maustettua valkoista teetä, i-h-a-n-a-a-! :)

 23. mmmm mäki oon miettiny ainaki clipperin vadelmateetä ja sit toi sleep well -homma vois olla kiva:)
  lisäks k-puhakassa (joka hitto soikoon ei ole mun lähikauppa:( oon katkera, kun siellä on niin hyvä valikoima ja paljon luomujuttuja) on clipperin kaakaojuomajauhetta ihanassa peltipurnukassa, tekis mieli ostaa!

  1. Unitee on ihanaa, suosittelen! Ja hei VÄHÄNKÖ muaki harmittaa ku lähikauppana on ollu Sale ja torin toisella puolella olis se K-kauppa……… siellä on kans kaikkia luomujuttuja ja HEI äidillä on tota Clipperin kaakaojauhetta, seon hyvää!!

 24. Oijoi Clipper !♥ Multa löytyy noitä varmaan kymmentä eri laatua. Life-luontaistuotekaupoista ja netistä hyvinvoinnin tavaratalosta on tullut niitä haalittua. :DD Valkoisista parasta on vadelma, ehdottomasti. Piparminttu on ihanaa myös, mutta siitä mulle tuli kauhea migreeni, eli sitä en suosittele jos on taipumusta migreeniin.

  1. Hahaa, ihanaa!:-D mulle ei oo tullu vastaavia oireita, vaik mulla on kyllä nyt ollut syksyllä pari kertaa migreeni :—-s

 25. Täällä kans yks clipperien hamuaja ! Maustekaappi näytti vähän tyhjältä, niin oon päättänyt täyttää ne hyllyt sitten clippereillä ! Nyt näyttää ja maistuu kivalta. :D

  Toi lakritsitee kuullostaa niiiiiiiiiiin hyvältä, mutta kerran ostin Forsmannin samanlaista ja se ainakin maistui mun mielestä ihan pelkästään anisviinalle. :D On jäänyt juomatta, mutta en tiedä pitäiskö uskaltaa ostaa Clipperin vastaavaa. Mä liputan kans appelsiinikookos-teen puolesta ! Ei itellekkään pistänyt silmään Treellä, mutta Vaasan citymarket pelasti ! :D Sinne hamstraamaan. Nyt tulee hirvee romaani teestä taas hihi ny mää lopetan.

  1. Ps jos tykkäilet chai-latesta niin se makusiirappi on kyllä ihan ässä ! Mulla on Davinci Gourmetin eli tää, jota Roberts Coffee ainakin käyttää ja sitä saa ainakin Roberts Coffee shopista, mut Modon vastaava on yhtä hyvää. Mmmm kanelia ja kaardemummaa vaan päälle namnamn paras talvijuoma !