let’s jump ahead and get related

lifestyle, muoti, musiikki, ruoka
46 kommenttia

lempiateria--aamupala

tulppaanit

outfitttiii

casio rannekello

Vaikka olenkin ehdottomasti enemmän ilta- ja yöihminen mitä aamuihminen, en taida tietää mitään parempaa tapaa aloittaa päivä kuin rauhalliset aamut ja hitaasti nautitut aamupalat. Ykköskuvassa on yksi napaan popsituista aamiaisista, omatekemää mysliä kauramaidolla sekä leivät ja mehut – kahvia unohtamatta. Mulla ei ole elämässäni monia asioita, joista en voisi luopua, mutta kahvi taitaa olla yksi sellainen. Vaikka tykkäänkin teestä (ja erityisesti kaikista yrttihaudukkeista), en voisi kuvitellakaan aloittavani aamua kahvin sijaan esimerkiksi vihreällä teellä. Kahvia sen olla pitää, mieluiten maidolla ja ehdottomasti tummapaahtoisena!

Ja koska aamu on paras aloittaa hyvällä musiikilla, olen koonnut parhaat aamubiisit yhdelle listalle. Aamuisin-listan voi kuunnella Spotifystä! Te, jotka ette Spotifytä edelleenkään omista, kuunnelkaa edes tämä yksi biisi, se on ihanin: Wild at heart – get related.

Alla eräs asu parin viikon takaa. Hame on American Apparelin, toppi Urban Outfittersin ja sukkikset H&M. Kello on Casion ja kultainen delfiinirannekoru on ysikyt-luvulla saatu lahja, muistaakseni kummitädiltä, hih!

Tämän myötä toivotan teille myös kivvoo vappua kuomat!!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Aikalailla samanlaiset aamiaismieltymykset meillä – tosin itse en taas kykene aamukahviin. Se on liian tunkkaista ja jotenkin raskasta minulle, joka ei muutenkaan kahvia ”osaa” juoda. Minä juon juurikin vihreää teetä tai yrttihaudukkeita. Tällä hetkellä aamut aloittaa pirteästi Clipperin appelsiini-kookos.

  1. Ooh, kool! Ja joo, tiedän että moni ajattelee noin, mutta kahvi onkin mulle ensisijaisesti tottumiskysymys:-) Mullakin on tuota clipperiä, jee!

 2. Hitaat aamut ja aamupalat on ihan parhaita!! ja sun aamusoittolista on tosi hyvä! aloin heti kuuntelemaan=)

 3. jee, soittolista! pitää kuunnella heti ku ehtii, haluun kuunnella ajatuksella :D tai siis.. you know! ja on noi marimekon kupit kyllä niin kauniit, niist on hyvä syödä myös mm. rahkaa tai pähkinöitä! one size fits all :D joo, sekoilen.

  1. JEE koolness, siistiä!:-D kerro jos tulee mieleen lisää aamubiisejä, tuo ei ole valmis vielä:-) hehee ja totta puhut!! myös myslin voi syyä noista siis kanssa ja puuroakin kerran söin kun en omistanut murokulhoja vielö sillouin hehehehe!!

 4. Ihanan raikkaan näköinen aamu!
  Ja hyvä soittolista, subscribasin ja kuuntelen kun on taas aamu.

  Iloista vappua!

 5. milloin ilmoitat chef&sommelier-kisan voittajan? vai oletko jo ilmoittanut? :) Hauskaa vappua!!

 6. kunpa jaksais itsekin välillä väsätä tollasia aamusin! tollasen aamiaisen jälkeen on koko päivän vaan niin paljon parempi fiilis :-)

 7. Ostin tänään ekaa kertaa kauramaitoa sun esimerkistäs rohkaistuneena! Hyvin sopi ainaki kaurapuuron joukkoon, haha :D Ja tota mysliä mun on pitäny kokeilla syksystä asti kanssa! Mulle tuli tässä ihan nälkä, mutta siltikin oli mainio postaus jälleen ja hyvät vaput sinnekin!

  1. UU, koolnesss!! Myslissä se on erityishyvää ainakin, varmaan puuronkin kanssa! Ja jee, kiitos kiltti!!

 8. Oh noo mulla on nyt soinu koko aika päässä Zen cafen aamuisin, ei varmaankaan johdu soittolistas nimestä!! Aamumehu skumppalasista näyttää sopivan juhlavalta, oon aika vakuuttunut että päivä ei voi olla huono tollassen aamupalan jälkeen..
  Schöne Walburgsnacht sinnekin!!!!

  1. Oiei:D se ei kyllä ollut tarkoitukseni tuon biisilistan nimeämisen suhteen, hö!

   Ja joo, sillä voi myös hämätä jos mehua on vähän jäljellä :::::Ddd

 9. Heh pakko tulla kommentoimaan että sulla on aina niin ihania astioita! Ruokakin näyttää paljon paremmalta kauniissa astioissa, vaikka toki tollasen aamupalan söis ihan miltä tahansa astioilta, nam (: Mistähän tuo tarjotin on peräisin?

  1. Voiei, ihana:-D Olen kyllä samaa mieltä, siksi oon panostanut noihin ja ostellut hiljalleen lisää:-) Tarjotin on ikeasta!

 10. Ei vitsi on hienon näkönen hame! Näyttää kevyelle. Ja hitaat aamut on kyllä sellasia mitä pitäis vaalia enemmän omassakin elämässä, ovat niin parhaita!

 11. Moi, tykkäsin kovasti tuosta aamuisin-soittolistasta ja olenkin kuunnellut sitä tässä pari aamua :) Tuli mieleen, että voisitkohan tehdä semmoisen party-soittolistan, missä olisi mukana jotain menevää ja tanssittavaa musiikkia, mitä tykkäät kuunnella bileissä/etkoilla? Mulla on kohta synttärit ja megabileet, ja siellä olisi kiva soittaa hyvää musaa. Oon herännyt tosi myöhään Spotifyn käyttöön eikä mulla oo paljoa kivoja soittolistoja vielä :)

 12. Jeee uus soittolista!! Superia, kuuntelen ton sitten kun oikeesti ehtii. Ja mä oon kans noita ihmisiä, jotka tarttee kunnon brekkarin hitaasti nautitttuna ja rauhassa. Se tekee elämää helpommaksi, sillä en tosiaan ole aamuihmisiä.

  1. :-D JEEE! Tuokin lienee tuommoinen mitä tuun täydentelemään ajan myötä, jejeee. JA älä, mulla on niiiiiiiin sama!

 13. hassua miten ihmiset voi yhdistää eri biisit niin eri vuorokaudenaikoihin. mulle arcade sprawl II (mountains beyond mountains) (joka on mielestäni muuten top kolmosessa jos pitää listata parhaat biisit ikinä) ja washed outin amor fati on ehdottomasti sen hetken biisejä, kun aurinko laskee ja ilta alkaa pimentyä. mut hyvä aamulista, lisäsin pari biisiä sieltä omalleni!

  (kommentoin muuten ekaa kertaa, mutta olen kyllä lueskellut jo pidempään! aloin muuten lukemaan blogiasi kun löysin sut mun last.fm naapureista :–D)

  1. Oi eikä, hahaa, hauskaaa! Sprawl II on kyllä bailubiisi myös ja kesäilta, mutta sopii myös aamufiiliksiin. :-) Amor fati taasen on ehdoton aamukipale mulle, haha :- D Jee, kivaa että löyty uusia biisejä!!

   Ja hei kuinka siistiä!:-D last.fm on ihan huippu, mahtavaa että oot löytänyt tänne samanlaisen musiikkimaun johdattelemana, jee!

 14. Oh, toi mysli näyttää niin hyvältä, pitää varmaan itekkin koklata! Kauramaito on parasta, mä en enää muuta juuri käytä :-D ihania kuvia taas, oot huippu enkä kyllästy blogiis varmaan ikinä! :–)

 15. Herkullisesti näyttää päivä alkaneen :) Kerkeispä ja jaksaispa aamuisin laittaakin aamupalaa kivasti, piristäis varmasti aamuja. :)