Ida ♥ syyskuun kosmetiikkasuosikit

kauneus, luonnonkosmetiikka
12 kommenttia

idkuva lemppari kosmetiikkaa syyskuu 2012

Esittelyssä tämän hetken lempparikosmetiikkaa.

Cliniquen Turnaround Concentrate Radiance Renewer (1.) tasoittaa ihoa, tekee siitä hehkuvan ja kirkkaamman. Tuotetta levitetään puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta. Purkin kyljessä lukee aamuin illoin, mutta minä laitan tätä vain aamuisin, sillä se toimii niin hyvin meikin alla. Tuo putilo ei ole kovin edullinen, joten en todella tuhlaisi näin hyvää tuotetta yökäytössä! Vinkkinä matkustelijoille, tätä saa paljon Suomen hintoja halvemmalla tax free -myymälöistä :-)

Weledan Iris-sarjan kosteuttava päivävoide normaalille ja sekaiholle (2.)  toimii hyvin yövoiteena nyt, kun ei vielä tarvitse kaikista rasvaisimpia rasvoja. Ostin tämän alunperin päivävoiteeksi, mutta harmikseni huomasin että minun käytössäni tämä ei joko imeydy tarpeeksi tai sitten tämä on liian rasvainen t-alueelta rasvoittuvalle iholleni. Meikkipohja alkoi kiillellä melko nopsaa tätä käyttäessä, mutta voi olla, että kun iho alkaa syksyn ja talven myötä kuivua, että tämä alkaa toimia paremmin myös päiväkäytössä. Tuoteselosteessa sanotaankin, että tuote soveltuu meikin alle, mutta myös yökäyttöön.

Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit -kuorintavoide (3.) soveltuu jokapäiväiseen käyttöön. Se lupaa syväpuhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Käytän tätä lähes päivittäin normaalin meikinpoistoaineen jälkeen jotta iho puhdistuisi kunnolla. Ero on ihan selkeä – jos en käytä tätä meikkien poistamisen jälkeen, jää vanulappuun kasvovedellä pyyhkiessä paljon meikin rippeitä. Olen tykännyt myös Neutrogenan perussarjan tuotteista, erityisesti se valkoinen kuorinta-aine on yltänyt suosikiksi ja toiminut hankalan ihoni kanssa. Tämä tuote on saatu testiin blogin kautta.

Minun tekisi niin mieli siirtyä pelottavista antiperspiranteista kevyisiin ja luonnollisempiin deodorantteihin, mutta tuntuu, ettei ne turvallisimmat ja luonnollisimmat tökötit toimi yhtään. Dermosilin Mineral Deo Stick (4.) toimii kuitenkin ihan mielettömän hyvin! Se on luonnonkiveä eikä siksi tuki ihohuokosia. Olen yllättynyt siitä, miten hyvin tuote toimii. Se ei myöskään tahraa vaatteita kuten tavalliset dödöt ja on mielettömän riittoisa. Ainoa miinus on tietysti se, että tämän kanssa saa olla aika varovainen – jos purkki kolahtaa lattialle, on tuote helposti entinen. Seitsemän euron hinta ei kuitenkaan ole päätä huimaava, joten otan mielelläni tuon rikkoontumisriskin.

Vichyn Idéalia-sarjan kosteusvoide normaali- ja sekaiholle (5.) toimii loistavasti meikin alla. Se imeytyy suhteellisen nopeasti ja meikkipohja pysyy melko mattaisena. Kosteusvoide lupaa siloittaa juonteita, tasoittaa ihon sävyä ja parantaa ihon uusiutumista. Voide on tarkoitettu yli 25-vuotiaille, mutta ehkä se ei ole muutamasta vuodesta kiinni ;-) Ihoni on osittain aika epätasainen sävyltään ja minulla on pieniä, mutta onneksi melko haaleita, arpia, joten tuotteen lupaukset kuulostavat hyvältä! Tuote on parabeeniton ja sopii myös herkkäihoisille. Vaikka voide maksaakin yli kolmekymppiä, on se koostumukseltaan riittoisan tuntuista, tällä ei tarvitse läträillä. Myös tämä tuote saatu testiin blogin kautta.

Kosmetiikasta puheenollen, joko olette valinneet lempparinne Yves Rocherin syksyn meikkilookeista? Yves Rocher on Indiedaysin yhteistyökumppani ja haluaisinkin vinkata teille mahtavasta kilpailusta, jonka voittaja pääsee Pariisiin kahden ystävänsä kanssa! Osallistuin juuri kisaan valitsemalla lempilookkini (Pupulandian Jennin tietysti, niin raikas ja luonnollinen!) ja perustelemalla miksi juuri minun pitäisi päästä reissuun. Kivaa, että kerrankin kisan voittaa sellainen, joka on perustellut hyvin, eikä vain joku, jota arpaonni suosii.  Palkinnon arvo on 1000€ ja kukapa ei tahtoisi Pariisiin kavereiden kanssa… Olen käynyt Ranskassa viimeksi ihan naperona, Disneylandissa nimittäin. En siis voi oikein sanoa tietäväni mitään Pariisista kaupunkina, jo olisikin aika päästä seikkailemaan ja tutustumaan.

 Pääsette osallistumaan täältä, lycka till!!

Löytyykö samoja lemppareita tai suosituksia näiden kaveriksi? Olen kuullut että myös Vivisantella olisi mineraalidödö, ovat vissiin samaa tavaraa?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jos olisit nyt lukion toisella luokalla, niin minkä värisen vanhojentassimekon hankkisit? Haluan asiantuntevan mielipiteen ennen tätä suurta päätöstä :D

  1. :–D hahah en tiedä! Minulla oli musta, joka sopi hyvin vaalealle iholleni mutta nyt saattaisin päätyä shampanjaan, viininpunaiseen tai tummansiniseen. Mustakin oli kyllä hyvä! En ole räiskyvien värien ystävä, mutta koska tuo päivä on once in a lifetime, niin valkkaa väri joka on nyt kivoin :-) mitä oot miettiny vaihtoehdoiksi?

   1. Kirkkaanpunaista tai valkoista! :D alan kylläkin olla samaa mieltä tuosta, että kun kerran elämässähän se on niin valkoisen mekon voin pukea mieluummin sitten häihin.

    Shampanjaa taitaa olla aika monella. Mustakin houkuttaa itseasiassa paljon, sitä taas näkee todella vähän tansseissa :) kiitos :)

    1. Ooh kuulostaa hyvältä! Ja totta muuten tuo, ehkä valkoisen voisi siis säästää häihin ja repäistä nyt vaikka punaisella mekolla ;– )

     Musta on aika kiva kanssa joo, jos on vaikka joku jännä matsku!

 2. Mä en pääse yli tosta yltiösöpöstä neutrogenan pink grapefruit ihonhoitosarjasta! vaalanpunaista vaaleanpunaista<3 kaikki hypettää sitä ja kuvia pukkaa joka blogista aaah :) taidanpas ostaa seuraavasta palkasta itelleni testiin kanssa!

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  1. Se on hyvä, tosin en voi käyttää useaa tuon sarjan tuotetta yhtä aikaa kun tuppaa naama kuivuun muuten liikaa:-) tuo kuorinta on paras!!!

 3. Testaa Mádaran ekodödöä, se on musta paras! Weleda on kans kiva, mulla on tuon Iris-sarjan kosteuttava naamio. Tulee tarpeeseen, kun kylmät ilmat alkaa kuivattaa ihoa.

  1. UU, kiitos vinkistä! Voisi muuten olla melkoisen toimiva, Mádaraa on joku muukin kehunut dödön suhteen. :-) Jep, myöskin Weledan skin food toimii!

 4. Vitsi mua himottais tuo Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit -tuotesarja. Oon niitä normituoksuja testaillut ja ne on tosi jees, mutta toi verigreippi kuulostaa entistä paremmalle :P

  1. Sosittelen! Noista kuorinta on paras, se hellävarainen valkoinen pesuaine toimii myös – geeli oli mulle liian kuivattava:-) ainakin näin syksyllä!

 5. Toi pink grapefruit sarja kiinnostaa ja samoin toi mineraali deo stickki! Oon siirtynyt tosin kasvojenhoidossa pelkkään kookosöljyyn niin en halua käyttää mitään muuta kun sitä =)

  1. Hihii mulla vähän sama juttu, tai käytän sitä tosi paljon öisin ja vartalolle. Se on parasta!:-)