BLOGGERS’ CORNER

muoti
19 kommenttia

_MG_0719n copy

Minä ja Maj toissalauantaina. Tokana Muotipäivänä poseerauskin sujui paremmin mitä perjantaina, kai se jännitys pikkuisen helpotti. Me saatiin tosiaan valkata  Selectedistä ,   Gina Tricotista  ja  Kookengästä  itsellemme asut Muotipäiville. Aloitettiin tietty kenkien valkkauksella, sillä nehän aika pitkälle määrittävät mitä muuta voi pukea päälleen. Päädyttiin molemmat klassisiin Vagabondin kiilakorkoihin, minä noihin nahkaisiin nilkkureihin ja Maj mokkanahkaisiin avokkaisiin (jotka on muuten samat mitä mulla). Muutama kyseli, onko noilla helppo kävellä – no on! Superhelppo ja ovat tosi miellyttävät jalassa. Vagabondin lesti on mulle tosi hyvä ja noilla jaksoi sekä kuuden että kahdeksan tunnin päivät. Voi apua mikä väriero mulla ja Maj:lla, kurkatkaas seuraava kuva…

_MG_0715n copy

_MG_0712n copy

Mun farkut on Gina Tricotista ja itseasiassa ne samat mitä hehkutin täällä aiemmin! Pari tyyppiä noista kysyikin paikan päällä :-) Maj:n paita ja minun jakkuni ovat Selectedistä. Me oltais molemmat voitu ottaa sieltä melkein mitä vaan, niin nättejä vaatteita Koskarin Selectedissä on. Ihastuin myös Selectedin haalean neonvihreään toppiin, joka näkyy tässä kuvassa suoraan takanani. Ei ehkä tulis ekana mieleen että haaleaa neonvihreetä mulle, hih.

_MG_0705n copy

Hih, näytetään tässä aika ammattimaisilta vaikka nuo haastikset jännittikin aina pikkuisen. Oman naaman näkeminen screenillä oli vähintäänkin jännittävä juttu :-D Tuo kaulakoru keräsi paljon kehuja ja kyselyitä ja se on munkin mielestä tosi nätti! Se on kiitos Glitteriltä, jaettiin nimittäin heidän tuotepussukoita vaatehuoneissa kävijöille.

_MG_0564n copy

Linda vierailulla, tuo iso kapsäkki ei siis kuulu mun vaatehuoneeseen xD Mitähän Maj kurkkii tässä?

_MG_0559n copy

Perjantain asu ei juuri lauantain asusta eronnut, mulla oli jakun alla eri paita ja kaulassa eri koru. Kultaisen korun sain Ginasta ja Maj:lla taasen on tässä se sama Glitterin koru, mikä mulla lauantaina. Maj oli perjantaina pukeutunut Gina Tricotin jakkuun.

_MG_0525n copy

Hih, kävin sitten ostamassa tuon bustier-topin itselleni kun olin sitä ensin koko perjantain ja lauantain ihastellut. Laitoin siskon varaamaan mulle S-koon kun pienemmät oli loppuneet, mutta ai vitsi miten ilahduin kun tajusin että olin itse valkannut vaatehuoneeseeni tuon bustierin XS-koossa! Jes mikä sattuma :-D Vaatteita palauttaessani saatoin kätevästi ostaa tuon oikean koon itselleni,hah. Kuvassa näkyvä Lindexin kaulakoru keräsi kehuja ja tiedämpä parikin tyyppiä jotka kävivät ostamassa tuon viikonlopun aikana itselleen. Loistavaa että meidän vaatehuoneista sai inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja löysi kevätjuttuja vähän eri tavalla, mitä kauppoja kiertäessä.

_MG_0574n copy

_MG_0519n copy

_MG_0589n copy

Kaikki kuvat: Elise Kulmala / Magnet Photography

Oli ihan huikeat Muotipäivät! Pilotti-kokeiluksi kaikki sujui aivan mielettömän hyvin ja me keksittiinkin vaikka mitä hyviä ideoita ensi kertaa varten. Kiitos vielä kaikille mukana olleille tyypeille järkkäreistä Promodelin tytsyihin!

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. toi bikbokin bustier-toppi on niiin hieno!! haaveilin niistä aika paljon ja kävin sovittamassa niitä vielä vähän kimaltavampia, mut sovituskopissa oli pakko sit myöntää että mä en sovi yhtään noiden malliin. L-kokoon mahduin muuten, mut sit se ympärys taas oli ihan liian iso….. buu, noi ois ollu ihan loistavia kesääkin ajatellen :D

  1. Voi eikä, mulla ei todella ole tuota ongelmaa:—-D Pikemminkin niin, että hitto kun xs on JUST ja just tarpeeksi pieni…. noissa oli mun mielestä jopa yllättävän isot kupit, jos vertaa h&m:n ja topshopin vastaaviin bustier-toppeihin. Mutta höh, sun tarvinnee siis jatkaa etsintöjä, puuh! Tai ostaa L ja pyytää jotain taitavaa kamua pienentään se? ;-)

 2. Oi mitä kaunokaisia! Upeita kuvia ♥ Harmitti niin kovin, kun en päässyt teitä moikkailemaan Bloggers’ Corneriin, kun olin juuri tuolloin sairaana, höh.. :/

  1. Hihii kiitos ihana<3 Voi harmi, olis ollut kiva nähdä livenä, mutta eiköhän me joka tapauksessa tässä piakkoin nähdä ihan kunnolla…. ;-)

 3. nauratti toi ”hih” toisteltuna tässä postauksessa XD oot aws!

  1. Ne on Gina Tricotin, eivätkä olleet kalliit! Mäkin ihastuin noihin mutta kun mulla on jo parit tuon tyyliset……

 4. äh kukaan ei ikinä mainitse vaatepostauksissa niitä kivoja perusvaatteita (tai sukkia) :–D mistä tuo harmaa paita on?

  1. Haha voi ei :-D nokun se oli vaan mun omana aluspaitana…. Se on ostettu monta vuotta sitten Mangosta.

 5. Superihania kuvia ja vaatteita! etenkin noi Vagabondin nilkkurit on aivan ihanat, löytyispä täältä samanlaiset..

  1. Voi kiitos Venla! :-) hihii tilaa netistä jos tiiät Vagabondilta varmaksi kokosi ;-) tosin noi on kolmekuus ja pysyy ongelmitta mun kolmevitosissa.

 6. Hihii, olitte kumpikin ihania!:> Oli kiva käydä teidän juttusilla, ei tullut yhtään kiusallinen olo:)