Small details

kauneus, luonnonkosmetiikka, sisustus
11 kommenttia

Toisaalta rakastan hallittua kaaosta ja toisaalta ahdistun joskus kaikesta tavaramäärästä ja ”suloisesta boheemiuudesta” joka minulle merkkaa notkuvia lehtipinoja, kivoja tavaroita esillä ja kynttilöitä ja kasveja siellä sun täällä. Ehkä eniten ahdistaa jos pikkutilpehöörit ovat levällään ympäri ämpäri epäsiistin näköisesti, mutta siihenpä mulla on nyt ainakin mun yöpöydän virkaa toimittavan lipaston osalta ratkaisu! Oon aina pitänyt lipaston päällä lehtiä, kirjoja, koruja, rasvoja ja muita puteleita ja lopputulos on ollut, hmmmh, aika sekamelska! :-D Nyt yöpöydällä on vähän tilaa vesilasillekin, sillä sain kaikki tilpehöörit samaan rasiaan ilman että ne olisivat täysin piilossa. Kurkatkaas tästä miten nerokkaan laatikon löysin:

puuboksi meikit

ihana säilytysrasia ikea

aarteet tallessa

purnukoita

Kynsilakat ja huulipuna & hopeinen kaulakoru saatu blogin kautta 

Tuo on siis laatikko, jonka kansi toimii säilytysosiona myöskin. Fiksua! Näin mun ei tarvitse piilottaa kaikkia kauniita juttuja ja useimmin tarvittuja (kröhöm, kynsilakat eivät varsinaisesti lukeudu tähän kastiin, mutta kumminkin) kosmetiikkatuotteita syvälle lipaston uumeniin. Tiikeribalsami on muuten ihan huippua – oon saanut oman putelini tuliaisiksi Jutalta Thaikuista, joten se on varmasti ehtaa tavaraa. Tuo helpottaa tukkoisuuteen jos sitä sivelee rintakehään tai niskaan ja minusta tuntuu että pahimpia hartiasärkyjäkin tuo helpottaa. Tuon toisen putelin ostin jostain hurukaupasta täältä Tampereelta, mutta se on kaukana oikeasta tavarasta :-D Se ei melkein edes tuoksu miltään! Ne, jotka tiikeribalsamia käyttävät, tietävät että hajuttomuus tämän aineen kohdalla ei oikein kuulosta normaalilta.

Lisää luettavaa

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oih, miten ihana rasia! Saisikohan tuollaisia jostain muualtakin vai onko aitoa secondhandia? ;)

  2. Vinkki sulle Ida! Ruohonjuuresta löytyy tiikeribalsamia, joka mielestäni on kyllä ehtaa tavaraa.;)

  3. Suomessa ei saa myydä sitä aitoa tiikeribalsamia, joka on vahvempaa kuin Suomesta saatavat. Mä oon tilannut niitä ulkomailta :)

  4. Voi että, muistan kun pienempänä äiti siveli mulle tuota nenän alle kun oli flunssa, teen sitä vieläkin :–D! (Puoliksi thaimaalainen kun oon ;))
    Mä oon muuten kovaa ettiny noita Lorealin uusia (konfetti) päällyslakkoja , mutta mistään ei löydy! Satutko tietämään mistä mä löytäisin :(?

    1. Luulis että Sokokselta tai Stockmannilta löytyis, tai sitte Kicksistä? :)