Kesäherkkuja

musiikki, ruoka
6 kommenttia

nokkoslätyt

Nyt on se aika vuodesta, nokkoslättyaika nimittäin! Olen kirjoitellut ohjeen talteen jo pari vuotta sitten, se löytyy täältä: nokkosohukaiset. Keräsin nokkoset kotikodin pihasta, ja koska osa oli ehtinyt kasvaa jo aika korkeiksi, nappasin vain nuorimman osa, eli ylimmät pari kolme lehteä. Keräsin ehkä puolikkaan muovipussillisen ja ryöppäyksen jälkeen nokkosta oli kahteen lettutaikinaan. Nams, nokkoslätyt päihittää pinaattilätyt 100-0! Ja ovat paljon ravintorikkaampiakin. Kotipihan oma superfood ja kaiken lisäksi ilmaista herkkua.

strawberries

Teidän eilisiä piknik-herkkuvastauksianne lukiessa tuli hirvittävä mansikkahimo! Eiväthän nämä ulkomaalaiset vedä vertoja suomalaisille, mutta oli pakko saada.

nam!!!

Ja nams, tämä on pakko jakaa kanssanne! Tämän annoksen epäterveelisin juttu on vaahterasiirappi – jätski on nimittäin 100% banskua ja letut kananmunista ja banaaneista. Ohje tähän banaanipainotteiseen herkkuun löytyy täältä: Ihmepannarit. Aiii vitsit! Tämmöisestä herkuttelusta ei tule yhtään huono omatunto, haha.

Nyt takaisin töiden pariin! Ja niistä puheen ollen – mulla on teille illalla jännittäviä uutisia!!! Joten pysykäähän kuulolla, en meinaa pysyä pöksyissäni, kääks!!! (tähän kohtaan se apina-emoji jolla on kädet silmillä ja suu hymyssä). Työt jatkuvat The Nationalin uutta Trouble will find me -levyä kuunnellen. Oon ihastunut This is the last time – ja I should live in salt -biiseihin. AH miten haikean suloista.

Ps. On aina yhtä kivaa tägätä postaus music ja food & goodies -kategorioihin. Siinä vasta hyvät kategoriat.

Lisää luettavaa

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. nokkoset tuoksuu niin ihanilta :o! varsinki kun kesällä pyöräilee jossain ja se huumaava tuoksu leijailee nenään