LUSHin kuivashampoo?

kauneus, luonnonkosmetiikka
15 kommenttia

kuva: lush 

Onko kellään mitään kokemuksia tästä tuotteesta? Lueskelin eilen Eevan blogista keskustelua kuivashampoista ja törmäsin tähän Lushin jauhemaiseen kuivashampooseen, joka oli niiden muutamien keskusteleen osallistuneiden mielestä hyvä ja riittoisa tuote. Tykkään Lushin tuotteista ja niiden tuoksuista, mutta minua hämmentää – miten tätä käytetään?! Toimiiko tämä käytännössä? Onko tämä tosiaan kuivashampoon vastine, eikä hiuspuuterin? 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kyllä se ainakin ihan vaan hiuspuuterilta näyttää.. :D Kuivashampoot taitavat kaikki olla aerosoleja. Toimivuudesta en kyllä sitten osaa sanoa, kun en ole itse myöskään kokeillut.

  1. no siis siksipä juuri! ja mun käytössä hiuspuuterilla ei ole yhtä ”putsaavaa” voima, eikä edes yhtä tuuheuttava mitä kuivashampoilla. Epäilyttää mutta kiinnostais, kun moni kehui!? Ainakin tuo olisi riittävämpää mitä kuivashampoot, mutta hhmmm….

 2. Mä oon kyllä itse kokeillu myös noita jauhemaisia kuivashampoita ja ihan hyvin nekin pelittää! Ripottelee jauhetta vain hiuksiin ja sitten esim sormin tai pehmeällä harjalla ”pörröttää” jauheen hiusten sekaan. Yks huono puoli on kyllä se, että ainakin tummahiuksisena toi valkoinen jauhe jättää hiukset hieman harmahtavaksi :D

  1. Oooh! Osaatko verrata mitenkään tommoseen suihkutettavaan aerosol-kuivashampooseen, toimiiko yhtä hyvin? Hmm, mmusta tuntuu että useimmista kuivashampoistakin jää se ”harmaus” tyveen, eli tuo ei ehkä mun semivaaleissa hiuksissa ois mikään katastrofi. Oon utelias tästä, joten kiitti kokemuksista! >:- )

   1. Oon joskus testannut noita suihkutettaviakin ja mun mielestä siinä ei jäänyt niin pahasti sitä harmautta kuin noissa jauhoissa! En oo hirveen monia jauho-versioitakaan kokeillut, mutta itse käytän tällä hetkellä Swiss o-par:in kuivashampoota, sitä saa ainakin Stockalta(—-:

 3. Näistä ei itsellä oo kokemusta, mutta pakko tulla mainitsemaan että jauhothan toimii myös kuivashampoon/hiuspuuterin tapaan! :-D

  1. no siis jep!:-D niitä en kyllä uskaltais aamukiireessä testata…..

 4. Kommentoin tosiaan myös sinne Eevan blogiin tuosta Lushin kuivashampoosta, kyllä se toimii yhtä hyvin kuin ne suihkutettavat. Poistaa tukan rasvaisuutta, tuuheuttaa ja on pelastanut monena päivänä likaisen tukan puhtaamman näköiseksi ja tuntuiseksi. Ja jos tykkää sitrustuoksuista, niin ihastuu myös siihen raikkaaseen tuoksuun.
  Sanoisin, että kannattaa kokeilla, itse käytin aiemmin noita aerosol-kuivashampoita (mm. schwarzkopf got2b rockin it) ja tuo No Drought on osoittautunut aivan yhtä hyväksi ja on tosiaan ihmeellisen riittoisa!

  1. NO siis loistavaa! Uskon, että tuo raikast sitruksinen tuoksu voisi olla mun makuuni :-) Kiitos kommentista, nyt tekee mieli ostaa tuo lushin kuivashampoo. Normikuivashampoot kuluu niin sairaan nopeasti….

 5. HAHHAA! mäkin bongasin tän eevan postauksen kommenteista ja kävin samantien tänään ostamassa! just äsken kokeilin ekaa kertaa, enkä vielä osaa antaa kaiken kattavaa arviota, mutta kyllä tää vaikuttaa lupaavalta! eikä tarvitse erikseen nyt ostaa hiuspuuteria kun tää korvaa senkin :—) myyjä neuvoi, että tätä voi joko sirotella suoraan hiuksiin tai sitten käsien kautta, eli käytetään siis samalla tavoin kuin hiuspuuteria. ja sitten se neuvoi, että voi myös laittaa illalla hiuksiin ennen nukkumaan menoa ja sitten kun aamulla herää niin on kuulemma volyymiä hiuksissa! tätä siis juuri ajattelin nyt ekana kokeilla. voin palata asiaan kunhan oon saanut kunnolla tuntumaa tähän! :)) suuri plussa on, että tätä käyttäessä voi hengittääkin ja tää tuoksuu kivan sitruksiselta :-)

  1. HEEEEI mahetsua!!! great minds think alike yms jne 8—) Ja kiitos kun jaoit fiiliksiä, mun on pakko ostaa tätä kun ens kerralla pääsen helsinkiin!!!

  1. Oikeasti?! :D onko se samaa kamaa? Hauskaa, hahaha ensi vilkaisulla incit näyttää aika samoilta, kääks!

 6. Toimii! Ostin pullollisen tätä joskus viime maaliskuussa, olen käyttänyt sitä melkeinpä joka toinen päivä, ja silti mennään vasta puolivälissä pulloa. Toisin sanoen sata kertaa edullisempaa kuin mikään muu kuivashampoo! Kuten joku jo sanoikin, se tosiaan jättää hiusjuuren vähän vaaleammaksi, mutta kammalla/harjalla saa väriäkin muuttumaan. Ja plussana se, että kulkee kevyesti (mun mielestä kevyemmin kuin tavallinen kuivashampoo) mukana ja saa viedä lentokoneeseen käsimatkatavaroissa. Suosittelen! :)

  1. Oi eikä, ihan loistavaa! :-D kuulostaa vaan joka kommentin jälkeen paremmalta, tuo riittoisuus olis mulle toimivuuden jälkeen toka tärkein asia. JEE! :-D kiitos kommentista, hi!