pari luonnollista lempparia

hyvinvointi, ruoka
10 kommenttia

Untitled

Untitled

Propolis!

Voin vihdoin sanoa tuntevani itseni terveemmäksi (vaikken vieläkään ole täysin terve) ja siitä voinen kiittää propolis-uutetta. Vinkin heitti Stylegendan Taru (jonka blogi on muuten yks parhaista), kiitos vielä kovasti! :-* Löysin Sokoksen luontaistuotehyllyltä pienen putelin propolis-uutetta, jota olen nyt sitten nauttinut parin päivän ajan veden seassa. Tässä superflunssassa on myös ollut apuna se hölmönnäköinen nenäkannu joka on sekin auttanut kyllä. Suosittelen sydämestäni propolista, se auttaa googlailun perusteella moneen vaivaan ja sitä kutsutaan luonnon omaksi antibiootiksi. Se kuulostaa hyvältä, sillä kovin mielelläni en ottaisi flunssaan normiantibioottikuuria, vaikka mulla usein tulehtuu poskiontelotkin.

Onko kukaan testannut propolista näppyihin? Myyjän mukaan tehoaa akneen, huih! Kokeilemisen arvoinen juttu. 

Propolis on mehiläisten tuottama luonnon antibiootti, jota ne valmistavat puiden silmujen balsami-ja hartsiaineista sekä omista entsyymeistään. — Sen on todettu sisältävän antiseptisiä aineita. Propolista käytetään sisäisesti mm. kurkkukipuun, suun ja nielun tulehduksiin, hammassärkyyn esim. juurihoidon yhteydessä, vatsahaavaan ja suoliston tulehduksiin. 

lähde

Untitled

Muistatte varmaan, miten hehkutin näitä Heikkilän yrttidippiseoksia, kun tein Luomuttaren kanssa yhteistyötä? Ehkä jo niistä hehkutuksista oli helppo päätellä mun ihastuksen taso, mutta ekojen purkkien jälkeen on jo hankittu uudet. Bongasin muuten että näitä saa Tampereelta ainakin Punnitse&Säästästä, mutta hinnat ovat yli eurolla kalliimpia mitä Luomuttaresta tilattuna. Kannattaa siis tilata Luomuttarelta, jos on samalla jotain muutakin luomushoppailtavaa :-) Veeran Valkosipulidippi on paras.

Lisää luettavaa

matalat ferritiinit oireet

Mielessä: matalat ferritiinit, rautainfuusio & Cyklokapron

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kiitos vinkistä!!! Googlasin että ei oo edes kallistakaan, käyn heti ostamassa huomenna :-) Mulle itseasiassa ihotautilääkärit määräs just 3kk antibioottikuurin akneen, mutta päätin että se kuuri jää käyttämättä. Toivon että ne stydit voiteet edes auttaa, ja että propolis-uutteestakin olisi jotain hyötyä! :-)

  1. HEII loistavaa!! Raportoi sitten ihmeessä, auttaako tuo ihoon mitenkään sulla. :-) Taidan aloittaa testailun itsekin, vaikka ostin tämän lähinnä nielun desinfiointiin ja vastustuskyvyn palauttamiseen. JEEE!

 2. Miltä toi maistuu? En pääse yli siit et se näyttää niin sikan lonkerolt :P

  Ja hehe hauska sattuma, just tänään sain äidiltä tollasen yrttidippipurkin mukaan:)

  1. HAHAH mut sehän on tollasta sateenkaaren väreissä taittuvaa eikä haaleeta tiskivettä? ;–D Maistuu haalealta hunajavedeltä taikka pihkamaiselta tai semmoiselta? Hyvää, aika neutraali.

   JEE, hyvä! Testaa :-) Tuota 2tl kermaviilin sekaan ja ripaus suolaa ja sokeria -> anna maustua 15-30min ja voila!

 3. Awws! Ei mitään söpöläinen! Ps. en kestä miten saat tollasen propolis purkin näyttämään hemmetin hyvältä valokuvassa! :–D ihanat photot!

  1. Hihii! Hahaa ja kiitos, oli aika hauska miettiä et mites nää nyt sit kuvais kun ovat näinkin nättejä……………….

 4. Saanko antaa nettilinkkivinkin, kun oot niin orgaaninen? Tilasin ite just iHerbistä orgaanista shampoota, käsivoidetta ja sen sellaista, koska haluan selvittää, johtuuko mun toksinen ihottuma kosmetiikkaan lisätyistä mömmöistä… Sieltä saa myös vaikka mitä muuta ”Cruelty Free” -kamaa – teetä, ruokaa, pesuaineita.

  Omatuntoa tosin vähän kolkuttaa, että se tulee rahtikoneessa Atlantin yli. :( Muttaaa…

  T. Blogiasi lurkkaileva, ei-koskaan-kommentoiva

  1. Heiii suurkiitos vinkistä, saa todellakin aina vinkkailla :-) ja ihan mahtavaa että innostuit kommentoimaan, arvostan!

   iHerb kuulostaa tutulta mutten ole siihen koskaan aiemmin tutustunut sen kummemmin. Täytyy nyt tehdä niin!

   Mun tän hetken suosikkikosmetiikka on peräisin Australiasta asti, mutta hitto vie se on 98% luomua ja luonnollista muutenkin, joten eiköhän se korvaa ne lentorahtaukset!