Voita liput Valtteri-festareille!

/// musiikkiTags: , , , , ,

*Yhteistyössä Valtteri-festivaali

Muistatteko kun vinkkasin aiemmin Tampereen siisteimmistä juhannuskarkeloista, Valtteri-festivaalista? TÄÄLTÄ löytyy aiemmat fiiistelyt mutta kertauksena niille jotka eivät jaksa klikata aiempaan postaukseen:  Valtteri-festivaali on iloinen kaupunkijuhla juhannuksena Pakkahuoneen-aukiolla. Luvassa on paljon mahtavia keikkoja (mm. Iisa, Risto, Pariisin kevät, Scandinavian Music Group, Olavi Uusivirta, Samuli Putro…), hyvää ruokaa, rentoa meininkiä ja juhannussauna ja -palju!! Nämä juhannusjuhlat ovat kaksipäiväiset, 20.-21.6. ja ohjelmaa on myös alaikäisille.


Nyt yhdellä onnekkaalla olis tilaisuus voittaa liput itselleen – voittaja saa siis kahden päivän festaripassin. Osallistuminen on helppoa: bongaa jostain keskustan kahvilasta tai putiikista Valtteri-festivaalin käsiohjelma ja nappaa siitä ja itsestäsi (tai siitä ja kaverista, voi olla luova!) kuva ja postaa se Valtteri-festivaalin facebook-sivuille tägillä #valtterifest. Kisan voittaa PARAS kuva, joten saa siis tosiaan olla luova!! Tähän kisaan voi osallistua siis vaikka illan pikkutunteina, hahaa :-d

Voinen vinkata että käsiohjelmia löytyy ainakin Klubilta, Bengol Currysta, Telakalta, Passionista ja myöhemmin esim. Carlingseista. Kilpailuaikaa on 31.5. asti, joten nyt napsimaan kuvia! LYCKA TILL! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.