Voita liput Valtteri-festareille!

musiikki
Jätä kommentti

*Yhteistyössä Valtteri-festivaali

Muistatteko kun vinkkasin aiemmin Tampereen siisteimmistä juhannuskarkeloista, Valtteri-festivaalista? TÄÄLTÄ löytyy aiemmat fiiistelyt mutta kertauksena niille jotka eivät jaksa klikata aiempaan postaukseen:  Valtteri-festivaali on iloinen kaupunkijuhla juhannuksena Pakkahuoneen-aukiolla. Luvassa on paljon mahtavia keikkoja (mm. Iisa, Risto, Pariisin kevät, Scandinavian Music Group, Olavi Uusivirta, Samuli Putro…), hyvää ruokaa, rentoa meininkiä ja juhannussauna ja -palju!! Nämä juhannusjuhlat ovat kaksipäiväiset, 20.-21.6. ja ohjelmaa on myös alaikäisille.


Nyt yhdellä onnekkaalla olis tilaisuus voittaa liput itselleen – voittaja saa siis kahden päivän festaripassin. Osallistuminen on helppoa: bongaa jostain keskustan kahvilasta tai putiikista Valtteri-festivaalin käsiohjelma ja nappaa siitä ja itsestäsi (tai siitä ja kaverista, voi olla luova!) kuva ja postaa se Valtteri-festivaalin facebook-sivuille tägillä #valtterifest. Kisan voittaa PARAS kuva, joten saa siis tosiaan olla luova!! Tähän kisaan voi osallistua siis vaikka illan pikkutunteina, hahaa :-d

Voinen vinkata että käsiohjelmia löytyy ainakin Klubilta, Bengol Currysta, Telakalta, Passionista ja myöhemmin esim. Carlingseista. Kilpailuaikaa on 31.5. asti, joten nyt napsimaan kuvia! LYCKA TILL! 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.