Aamupala on lempparein + i love me

ruoka
10 kommenttia

Good morning! xx

Meitsi on tällä hetkellä jo maamme pääkaupungissa – tai ainakin lähistöllä, oon nimittäin koko viikonlopun (perjantai on osa viikonloppua!!) duunissa I LOVE ME -messuilla Suomen Luonnonkosmetiikan Tukun pisteellä. Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku maahantuo NAFHAA, Skin Blossomia ja uutuutena AH-NIIN-IHANAA HURRAW-huulirasvaa, jonka raaka-aineet ovat luomun lisäksi raakoja, vegaaneja ja reilun kaupan mukaisia. Ai vitsit! Jos pyöritte I love me:ssä niin tulkaa ihmeessä vaihtaan pari sanaa osastolla 7 a 41 :-) Samalla osastolla meidän kanssa on myös ihana Zuii – kukkaisluomumeikki. Kuten tiedätte, mun meikkipussista löytyy paljon Zuiin tuotteita, joten osaan neuvoa niistäkin suosikkini, hihii. 

Ja hei, ihanaa että niin moni on viime aikoina toivonut sisustuspostauksia – saatte niitä alkuun ainakin tämmöisinä sneak a peekeinä, sillä mun kodista puuttuu vielä kattolamppuja ja kaikki matot… Hiljaa hyvä tulee, ei huvita ostaa enää yhtäkään kompromissia tai ”ihan kiva” -sisustusjuttua. Näissä kuvissa näkyy ihan ministi mun keittiönpöytä jonka sain äidiltä kun hänellä ei ollut tälle enää käyttöä ja uudet kynttilänjalat Indiskasta (saatu). Pieni maljakko on kirppislöytö ja aamupala lempparein: luomukaurapuuroa marjoilla sekä iso maitokahvi ja Frooshin paras banaanikookossmoothie. Kivaa viikonloppua, ehkä törmäillään?! 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mäkin oon messuilla molempina päivinä ja Zuiin huulipunat kiinnostaa, joten saatan hyvinkin tulla kyselemään suosituksia :) (eihän mulla siis ole valmiiksi kuin jo joku 20 huulipunaa meikkipussissa – mutta ei yhtään luomuna!)

    1. HITSIT, en tainnu spotata sua?!

      Hahaa, mullakin on aika monta huulipunaa mut niin taas tarttui yksi uusi matkaan – puolustukseni on se, että se on luomua!;-)

  2. Hah, en , kävi kyllä teiän osastolla ostamassa pari HURRAW huulirasvaa (parhaita muuten!) ja raakasuklaata mutta en kehdannut tunnustautua lukijaksi…

  3. Ei joo satuttu samaan aikaan teidän pisteelle, höh! Mutta ostin huulipunan sävyssä cherry plumja oon siihen tosi tyytyväinen ^___^

  4. Hei ihan pakko tiedustella että mitä sarjaa tai mistä toi tee-/kahvikuppi on? Sulonen!