Linda Lumossa & vinkki ilmaisesta kasvohoidosta

kauneus, luonnonkosmetiikka
5 kommenttia

Kuten aiemmin kerroin, vein Lindan tutustumaan Lumoon meikki-illan parissa. Tiina teki mulle kevyen silmämeikin ja kirkkaanpunaiset huulet, jotka voittekin kurkata myös täältä. Sillä aikaa kun Lindaa meikattiin, minä nappailin kuvia ja kiepauttelin itselleni kiharat suoristusraudalla. Oon niin lapsekkaan iloinen tästä uudehkosta taidostani etten kestä! Kauemmin blogia seuranneet tietävät että olen melkoinen rähmäkäpälä hiustenlaiton suhteen… mutta nykyisin onnistuu suoristusrautakiharat, jes! 

Ulkona sataa tihkutti ja tuuli, joten en availlut kiharoita sormin tai harjalla vaan jätin ne tuollaisiksi. Siitä ne aukeilivatkin itsekseen ennen juhliin lähtöä. 

Lindalla ja  mulla on aika samankaltaiset meikki- ja hiustenlaittohistoriat; kumpaakin kiinnostaa meikit ja kivat kampaukset, mutta sen kummempaa osaamista ei löydy. Mä olen ehkä aina ottanut hanakammin selvää kosmetiikasta, sillä oon paininut välillä tosi kinkkisen ihon kanssa ja koettanut löytää apua myös paremmista meikkituotteista, joten nykyisin löytyy kyllä tietoisuutta vaikkei smokey eyesit vieläkään onnistu. Olikin ihana viedä Linda Tiinan luokse, sillä tiesin että Tiinaan voi luottaa siinä, että hän osaa lukea asiakasta ja taikoa tälle mieluisan lookin. 

Tässäpä Lindan valmis look, asun kanssa senkin voi kurkata täältä! Graafinen ja selkeä kampaus sopi huoliteltuun otsikseen hyvin ja koska Lindalla oli pitkähihainen haalariasu, oli niskan ja kaulan jättäminen paljaaksi juhlava valinta. Linda oli tosi tyytyväinen meikkiin ja kampaukseen ja kehui, että oli helppo kertoa omat toiveet Tiinalle ja hänen visiotaan selkeästi ymmärrettiin. Meikki tuntui hyvältä ja erityisesti hiusten suhteen luonnollisuuden huomasi selkeästi – muotoilutuotteet eivät tuoksuneet liian vahvasti mutta toimivat täysin. Kampaus pysyi hyvänä koko illan ja yön vaikka Lindalla on aavistuksen oikukkaat hiukset – paksut ja sen vuoksi vaikeasti hallittavat. 

Vielä tämä ja huominen aikaa osallistua arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi meikki-illan! :-) Ilta räätälöidään teidän tarpeiden mukaan ja tarjolla on myös pientä naposteltavaa sekä yllätyslahjat molemmille. Illan aikana kaikista tuotesarjoista saa -10% alennusta. Osallistua voi TÄÄLLÄ!

Me muuten vähän pähkäiltiin, että oispa kiva tehdä blogiin semmoinen postaussarja jossa Tiina neuvoisi miten esim. rajaukset tehdään tai mihin kohtaan se aurinkopuuteri ja poskipuna laitetaan. Aika monella teistä oli nimittäin osallistumiskommenttien perusteella samanlaisia mietteitä, joten ois hauska ratkoa niitä noin! Miltä kuulostaa?! Tässä pääsee kyllä munkin taidot koetukselle jos pääsen opettelemaan jotain juttuja ihan kädestä pitäen, iiks. 


Ja hei, nopeimmat tamperelaiset! Hyvän Olon Ilona otti valikoimiinsa ecocert- ja cosmebio-sertifioidun NAFHA-sarjan ja tekee sen kunniaksi ilmaisia pop up -kasvohoitoja tänä keskiviikkona ja torstaina. Kasvohoitoon pitää varata aika netistä tai puhelimitse mutta se tosiaan on ilmainen ja kestää 20min. :-) Samalla pääsee tutustumaan Nafhan tuotteisiin ja maistelemaan luomuherkkuja. Aika superihanaa! Menkää jos mitenkään ehditte! Lisätietoja tapahtumasta TÄÄLLÄ ja ajanvaraus TÄÄLLÄ. Kannattaa varmaan soittaa niin saa varmimmin ajan. 

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hein toi postaux sarja kuullostaa tosi kivalta! Idea: Pystyiskö sitä toteuttaa videoiden muodossa? :)

    1. HUI! Hei toihan olis oikeasti ihan mahtava idea! :D Tosin saas nähdä miten se onnistuis kun sitten melkein tarvis siihen kuvaajan aina… JOOO, hei huikea idis! Pitääpä alkaa haudutella tätä ja miettiä oisko joku innokas kuvaamaan. Joo! Kiitos!!

  2. Eikun vaan meikkausidixii heittelemään kuvien tai videoiden muodossa! ;)