Kohti valoa (+ opparijeesiä kaipailen)

ruoka
18 kommenttia

Pienillä asioilla on niin paljon väliä. Tämä lisääntyvä valo tekee mut kovin onnelliseksi.  Ja kun keittiön pöytää koristaa tulppaanikimput ja pöytään on katettu herkkuaamupala, ei voi olla kovin huonolla tuulella. 

En muuten yleensä tykkää mistään kaksivärisistä kukista; valkoiset ovat suosikkejani miltei kukan kuin kukan suhteen, mutta nuo keltapinkit tulppaanit ovat supernättejä! Tulppaaneihin liittyen pitää kertoa toinenkin juttu.

Olen keksinyt hyvän perustelun ostaa kalliihkoa Froosh -smoothieta (eihän ole mitään järkeä ostaa smoothieta valmiina jos omistaa blenderin). Niistä lasipulloista saa täydellisiä maljakoita kun jaksaa hinkata etiketit pois (lähtevät parhaiten irti liottamalla kuumassa vedessä ja sen jälkeen loput liiman rippeet ruokaöljyllä). Saa matkia, hahaa! 


Ja hei, mulla olis pieni pyyntö! Jos sulla on 3min ylimääräistä aikaa, niin auttaisitko mua mun opparin kanssa? Teen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan liittyvää opinnäytetyötä Suomen Luonnonkosmetiikan tukulle ja jeesais paljon, jos viitsisitte täyttää tämän nopean kyselylomakkeen. Ei kestä kauaa mutta apu on suuri! :-) Suurkiitos jo etukäteen!


Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hehee, vähän hyvä vinkki toi smoothiepullo… xD ei oo kyllä meidän lähikaupassa tommosissa isoissa pulloissa, kai. ehkä parempi niin! mulla on sama juttu tulppaanien värin kanssa, yksiväriset ja erityisesti valkoset on näteimpiä, mutta nyt on maljakossa kaksvärisiä kun olivat tarjouksessa. kivoja nekin :-) ps. kävin vastaamassa kyselyyn!

  1. Hahaa, sitä pitää aina perustella itelleen miks ostaa jotain, ni musta toi on ihan ok peruste jo!! :–D

   MUtta siis jep, oon samoilla linjoila :–) Ja hei kiitos paljon! :-*

 2. Ihania tulppaaneja. Pitäisi varmaan käydä itsellekin ostamassa. Ehkä se toisi lohtua myös tähän keväiseen sairasteluun, yh…

  Minäkin vastasin kyselyyn.

  1. Suosittelen, piristävät kovasti! :-) Ja kun jaksaa vaihtaa vedet niin eivät kyllä ihan nopeasti nuupahdakaan.

   Kiitos paljon! :-*

 3. Kävin täyttämässä kyselyn! :-)
  Ihan super kauniita nuo tulppaanit ja mullekkin lisääntynyt valo on mieleen.

  Hehe, mäki oon saattanu joskus ostaa joitaki tuotteita juuri sen takia, et niistä saa sit kauniin kukkamaljakon/astian muuten vaan… :-Dd

  1. Kiiitos!! :-*

   Ja jep, ihanan keväinen fiilis jo. Hihii älä, mä valkkaan jotkut suolakurkutkin sen mukaan missä on hyvä lasipurkki :–DD

 4. Kysely täytetty! :)
  Vitsit, en ollut edes tajunnut että sähän tottakai opiskelet tällä hetkellä! Blogista siitä en muista lukeneeni, joten onko tarkoituksella jätetty täältä kokonaan pois vai haluaisitko hieman valottaa että mihin liittyen tämä opinnäytetyökin? :)

  1. Kiitos paljon! :-*

   Olen kyllä sivunnut opintojani; opiskelen/opiskelin Proakatemialla, Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä. Mun opinnot on jo muuten paketissa, mutta vielä tämä oppari hieman kesken. Eli siis en oikeastaan enää opiskele, teen töitä täyspäiväisenä yrittäjänä. :-)

   Esimerkiksi Muotikirppis ja Plastic Cameras ovat blogissa suurimmin näkyneitä kouluprojektejani :-) Ehkä olet törmännyt niihin? Ajattelin kyllä yhteishakujen aikaan kirjoitella koulusta ja siitä mitä se on mulle antanut, joten sitten avaan asiaa kunnolla. Nyt opinnot ovat tulleet esille sivulauseissa.

 5. Minkä alan yrittäjä olet tai siis mikä yritys sinulla on? :) vai puhutko blogistasi siis? arvostan yrittäjiä todella paljon ja muutenkin olen kiinnostunut yrittäjyydestä, siksi kyselen :)

  1. Markkinointi-, viestintä- ja media-alan hommia teen enimmäkseen :-) Blogi on joo osa kuviota, mutta ei päätulo. Teen koulutustani vastaavia hommia ja nautin tästä kovasti; en just nyt keksis parempaa hommaa kuin olla yrittäjä ja tehdä töitä itselleen. Blogi ei varmaan sopisi moneen tavalliseen 8-16 -päivätyöhön, joten olen onnellinen että saan senkin pidettyä niin hyvin mukana kuvioissa.

   Ihan ehdottomasti kannustan yrittäjyyteen! Opiskelin Proakatemialla Tamkin liiketalouden yrittäjyyden linjalla ja siitä oli kovasti hyötyä. :-)

 6. Heiii mahtavaa, mun on pitänyt joka reissulla kotikotiin Helsinkiin napata mamalta joku maljakko mulle mukaan mut aina jääny ja haluaisin välillä neilikoita tai tulppaaneja kotiin :( Mähän menen nyt sit smoothie ostoksille!
  Ja kysely täytetty :–) !

 7. Aih, se oli smoothien pullo haha, smart! Luulin sen olevan ikeasta tai clas ohlsonista :) minulla on nimittäin hyvin samanlainen pullo, mutten muista kummasta liikkeestä sen nappasin mukaani. Se toimii minullakin maljakkona, tai vesi-/mehupullona.

  ps. vastasin kyselyyn :)

  1. hahaa kyllä! :–D joo onhan tommoisia samantapaisia varmasti kaupoissa, mutta parempi ostaa sisällön kera ja hyötykäyttää! :-D

   Ja kiitos! :-*

 8. Hehe äiti oli just käymässä Suomessa pari viikkoa sit ja ostatin vaikka kuin monta Froosh pulloa sillä just nimenomaan niiden maljakoiden takia :D Tai no onhan ne smoothietkin hyviä tietty….. :P