Kuplivaa

ruoka
5 kommenttia

* Yhteistyössä Suomen Blogimedia & Arvid Nordquist

Huh huh, miten kiireinen tämä helmikuu on ollut. Tosi kivoja projekteja, opparia ja mukavia töitä, mutta niin kiireistä, että oma vapaa-aika on jäänyt aika vähiin. Siksipä oli ihan mahtavaa päästä eilen kippistelemään Maj:n kanssa KWV Sparkling Rosé Drylla valmistautuessamme iltaan. Lähdin Maj:n seuraksi Helsinkiin erään kohutun leffan ensi-iltaan ja vaikka leffa olikin mun oletusten mukaisesti ah-niin-kliseinen, oli meillä superkiva reissu. Sellainen muutaman tunnin irtiotto omista hommista ja sitä paljon kaivattua rentoilua. 

Ystävänpäivä lähestyy. Tuolla päivällä ei ole mulle kovin suurta merkitystä sinällään, mutta ystävänpäivän lähellä alkaa kuitenkin huomaamattaan miettiä oman elämän tärkeitä tyyppejä. Saankin suurimman osan ihanista tyypeistä kylään mun luokse ihan pian, mutta Maj ei pääse paikalle, joten oli mukavaa kippistellä kahdestaan. Tavallaan me siis juhlistettiin Maj:n kanssa ystävänpäivää jo etukäteen eilen. 

Maj tietää millä mut saa houkuteltua kylään; juustoja, viikunahilloa ja tummaa suklaata. Huhhuh. Manchego-juustosta mulle on vinkannut juurikin Maj, se on ihan älyttömän hyvää. 

Ystävänpäivän kunniaksi kippisteltiin punaisella kuohuvalla; KWV Sparkling Rosé on mainio kuohujuoma juuri tuollaisen naposteltavan kaveriksi ja se sopii ihan sellaisenaankin seurusteluun. Ja on vieläpä edullinenkin. En kovin monesti osta roséta, koska en tiedä mikä on hyvää ja mikä ei, mutta tämä kuohuva versio on kyllä tosi jees, suosittelen.  

KWV Sparkling Rosé Dry, Alkosta 9,99€ 

Toivottavasti tekin ehditte kiireidenne lomassa välillä rentoutua kaverin seurassa. Ei vaadi lopulta ihan kamalasti; juustot, kukat ja punainen kuohuva tekevät paljon. Ja teille ihanille tyypeille ruudun toisella puolella toivotan jo nyt kivaa ystävänpäivää! 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Nami, tekisipä mieli itsekin järjestää pieni herkutteluhetki ystävien kanssa :) Itse olen ystävänpäivänä töissä (häissä kuvaamassa, joka on myös kyllä kiva juttu :D ), joten täytyy pitää omat ystävien kanssa istuskelut toisena päivänä :)

    1. No jep! Ei vaadi kuitenkaan tuhottomasti vaivaa ja onnistuu vaikka arki-iltana tuommoinen pieni herkutteluhetki. Onneksi ystävänpäivää voi viettää myös muuten ;-) Ja ooh, ystävänpäivähäät, aika siirappista hihii! :D

  2. olit pitkään mun lempibloggari, mut musta tuntuu että tässä parin kuukauden sisällä en vaan enää jaksa lukee sun blogia. joka toinen postaus on sponssattu postaus tai samantyylinen, tai sit asupostaus. tuntuu ettet anna itestä enää mitään:( ja se on sun oma päätös (en tiedä onko tietoinen), mutta tästä blogista vaan puuttuu nykyään kaikki se minkä takia joskus aloin tätä seuraamaan. harmi:(