Persikan kukkia

/// lifestyleTags: ,

Minulla on tapana hoitaa ruokaostokset keskustassa tai omissa lähikaupoissani, mutta toisinaan aikataulujen sopiessa yhteen lähden äidin ja isän kaverina Prismaan. Oi sitä luksusta; runsaat luomuvalikoimat, luonnonkosmetiikkaa ja yleisesti ottaen laajemmat valikoimat mitä pikkukaupoissa. En esimerkiksi meinaa löytää sopivan kokoisia suodatinpapereita keskustan kaupoista pieneen kahvinkeittimeeni, lähikaupoista nyt puhumattakaan. Joten on ihanaa päästä välillä käymään isommassa marketissa. Ilahduin, kun huomasin miten kivoja kukkia Prismassa oli myynnissä. Esimerkiksi näitä persikan oksia!! 

Ihan älyttömän kauniita. Toivon että nuput aukeavat tuollaisiksi kauniiksi kukkasiksi. Ostan aina välillä leikkokukkia kotiin ilahduttamaan ja aika usein saan hyödynnettyä ne myös blogikuvailuissa ja muissa tuotekuvissa, joten olen aika tarkka kukkahyllyjen kohdalla. Nippu persikan oksia maksoi 4,95€ mikä on verrattain varsin edullinen hinta. Valikoimassa oli myös kivoja kukkakimppuja, jotka voi purkaa ja asetella kotona pieniin maljakoihin uudelleen, nekin samaan hintaan. Positiivinen yllätys! Käyn kukkakaupoissa aina kun tarvitsen jotain erikoisempaa, mutta on kivaa löytää edullisia kimppujakin välillä. Enkä muuten ole aiemmin tiennyt että persikkapuulla on näin kauniit kukat.

8 kommenttia

 1. Avatar Tiia /// 02/04/2015 / 13:03:10

  Oi että, onpa kivoja oksia! Pitääkin napata mukaan seuraavalla kauppareissulla :) En tiennyt, että tuollaisia edes saa :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/04/2015 / 16:01:34

   Tiia, en mäkään tiennyt! Yllätyin iloisesti :-D söpöjä!

   Vastaa
 2. Avatar emmi / NFV /// 02/04/2015 / 13:06:34

  Hei söpöli, sut on haastettu!

  http://nofashionvictims.bellablogit.fi/2015/04/parasta-just-nyt/

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 02/04/2015 / 16:01:55

   Hei jee, kiitos! :-*

   Vastaa
 3. Avatar Jenni /// 02/04/2015 / 16:44:05

  Mäkin katselin noita persikanoksia Prismassa tällä viikolla, mutta jäivät toistaiseksi kauppaan, sillä olin jo rohmunnut edellisenä päivänä tulppaaneja :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/04/2015 / 12:58:33

   Noniin! :–) Prismassa on kyllä hyvään hintaan ties mitä kukkia, tulppaanitkin oli 2,99€??? HUH!

   Vastaa
 4. Avatar oonaea /// 02/04/2015 / 19:26:16

  noi on niiin nättejä! ostin ite samaisia just viikko sitten (Prisman vieressä asuminen on kyllä luksusta, ah) ja on kyllä ilahduttaneet kovasti, vähän vaihtelua perus neilikoihin :–) näistä on jo kukat alkaneet kuihtua, mutta sen sijaan pukkaavat vauhdilla vihreetä esille! aattelin koittaa pitää hengissä ja katsoo, minkä näköiset noista oikein tulee, jännää :–D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/04/2015 / 13:00:39

   No oi että, oon vähän kade! Ehkä mä ostan kesällä korin mun pyörään ja alan fillaroimaan kauppaan niin pääsen useemmin isommille apajille, hohoo. :D

   Ja hei mä aattelin tehdä saman! Mulla on vielä pari kukkaa elossa mut kaikki nuput ei oo auenneet vielä, katsotaan mitä näistä vielä kasvaa :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.