Luonnonkosmetiikka-arvonta x 3 !

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , , ,

Ai että, viime päivinä on saanut nauttia ihanan kesäisestä säästä ja alkaa taas tuntua kunnolla keväältä ja ehkä jo aavistuksen kesältäkin. Ulkona satelee par’aikaa, mutta se on sellaista lempeähköä kesäsadetta. Tampere alkaa heräillä henkiin ja varmaan kaikki muutkin kaupungit täyttyvät kivoista tapahtumista pikkuhiljaa. Siihen liittyvät mun kolme arvontavinkkiäkin.

¨

x Tähän liittyen ensimmäinen vinkkaukseni:  Algamaris-arvonta, josta voi voittaa 93 euron arvoisen aurinkosuojatuotepaketin. Algamariksen tuotteet ovat 100% luonnollisia ja imeytyvät hyvin. Parasta niissä on kuitenkin ihanan troopinen tuoksu josta erottaa ainakin kookoksen. Ah! ♡_♡ Arvontaan voi osallistua tykkäämällä tästä kuvasta Facebookissa(ja Algamariksen sivuista). Osallistumisaikaa 14.6. saakka. Jos et vielä lukenut postaustani luonnollisista aurinkotuotteista, niin TÄÄLTÄ löytyy.

x Tamperelaiset, nyt kantsii olla valppaana, etenkin jos luonnonkosmetiikka ja ekologiset kampaamo- ja hoitolapalvelut kiinnostavat. Jotain aivan uskomattoman kivaa tapahtuu lähiviikkoina. Sitä  odotellessa voi pysyä kärryillä tykkäämällä Keidas by Lumo:n Facebook-sivuista ja osallistua samalla 100€ lahjakortin arvontaan. Osallistumisaikaa 31.5. asti!

xRuohonjuuren Facebook-sivuilla voi osallistua Nafha-silmänympäryshoidon (arvotaan 2kpl, arvo á 45€) arvontaan kertomalla kesäisen lempparituotteensa luonnonkosmetiikan valikoimista. Kampin Ruohonjuuren hoitola tekee nykyisin kahta erilaista Nafha-hoitoa, sekä tuota silmänympäryshoitoa että rentouttavaa kasvohoitoa. Osallistumisaikaa 28.5. asti.

Arvonnoista puheenollen, julkaisen vielä tänään illalla blogin Facebookissa Four Sigma Foods -arvonnan voittajan!

3 kommenttia

 1. Avatar iina /// 26/05/2015 / 22:11:43

  moikka ida, tulipa tässä mieleen kun suunnittelin vähän tulevaa kesää ja tein itelle pientä ”bucket listiä” että onko tänä vuonna luvassa filmikuvahaastetta? mun mielestä sun ja henriikan viime kesän haaste oli ihan mahtava ja ois hauska ja jos joku vastaava tulis tänäkin vuonna! :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/05/2015 / 22:42:35

   heippa hei iina! hitsit, en oo vielä yhtään kerennyt miettiä mitään, kääks! kiire helpottaa onneksi parin viikon päästä kun ollaan saatu järkättyä kolmas muotikirppis onnistuneesti; sitten alan kehitellä kesäjuttuja. :-) filmikuvailu on kyllä itselläkin mielessä tällekin kesälle, joten jotain voisin kehitellä, kiva kun kommentoit aiheesta!

   Vastaa
 2. Avatar emskiss /// 28/05/2015 / 19:15:13

  https://r-collection.com/naiset/481-collegemekko.html

  Tää on musta ihanan pirteä arkimekko kesään! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.