Garden party outfit

muoti
8 kommenttia

Takaisin kaupungissa, tuntuupa hyvältä!  Mökkireissu rentoutti niiiin paljon ja teki niin hyvää, mutta nyt on ihana olla kaupungissa. Mulla on hulluna energiaa hoitaa kaikkia asioita ja puuhailla kotona ja hypätä fillarin selkään. Postailen parit kivat mökkikuvat myöhemmin, mutta nyt eilistä asua.

Vitsit miten ihanan rennot puutarhajuhlat eilen olikaan. Kippisteltiin Maj:n perheen uudelle kodille ja kesälle, herkuteltiin hyvällä ruualla ja mojitoilla. Ai etttääää, niin kesäfiilis! Oli hauska törmäillä tuttuihin tyyppeihin keskustassa, etenkin niin oudoissa paikoissa, hahaa! Koska eilen oli ihana hellepäivä, puin ekaa kertaa tälle kesälle mun lempparikesämekon. 

Mekko on ostettu Barcelonan Zarasta useampi vuosi sitten. Tykkään siitä ihan älyttömästi! Tuo kirkas sininen sopii hyvin mun vaalealle iholle ja leikkaus on ihanan rento. Toivon löytäväni jonkin toisen vastaavanlaisen mekon kesäksi, sillä huomaan, ettei mulla ole kesämekkoja tällaisiin helleiltoihin. Pari siistimpää löytyy, muttei muita näin rennon huolettomia ja silti siistejä mekkoja. Olisin halunnut yhdistää asuun jotkut toiset kengät, mutta mun paksupohjaiset sandaalit tarvii suutarin apua, enkä ole saanut vietyä niitä korjattavaksi aiemmin, joten oli tyydyttävä noihin sandaaleihin. Ne ovat kyllä ihanat ja maailman mukavimmat jalassa, mutta mekon kaveriksi olisi sopinut eilen paremmin korot. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Eveliina, sä oot niin ihana, kiitos!!! <3 Saitko mun kirjeen jo? :-*

 1. moi ida:-) oon jo monen vuoden ajan seurannu sun blogias! ajattelin hommata uuden kameran raskaan järkkärin seuraks ja aattelin kysyä sun mielipidettäs Olympus pen -kameroista. Mitä hyviä ja huonoja puolia kamerassa on? Kuinka usein käytät sitä blogiin kuvia ottaessa? Mitä Olympuksen pen -kameraa suosittelisit? :-)

  1. moi iisa! :-) jee, kiva kuulla!! mun blogin kaaaaikki kuvat on tyyliin otettu Olympuksella viimeisen parin vuoden ajalta (helmikuusta 2013 eteenpäin kaikki Olympuksella, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta), niin myös esim. tän postauksen kuvat. :-) Nää on otettu Magicpoks-Maj:n kameralla, mutta hänellä on siis sama E-P5 mitä mulla. Suosittelen Olympuksen PEN e-p5:sta (http://www.olympus.fi/site/fi/c/cameras/pen_cameras/pen/e_p5/index.html) koko sydämestäni, se on paras kamera mitä mulla on koskaan ollut. Objektiiveina mulla on 45mm ja 25mm joilla kuvaan eniten, sekä fisu että laajis, joilla sit vähän harvemmin. Tän postauksen kuvat on otettu 45mm jolla tulee ihana syväterävyys, mutta nää esim. otettu 25mm joka on musta paras yleikuvailuun: http://ida365.fi/2015/06/26/kallioille/

   Oon aloittanut kuvailut Canonin eos 400d:llä ja siitä siirryin eka Olympuksen Pen ep-l 5:seen jonka jälkeen ostin tuon vähän kalliimman rungon, eli pen e-p5:sen. Oon kuullut paljon hyvää myös e-pl7:sta ja OM-D:stä, mutta niistä mulla ei oo omakohtaisia kokemuksia.

   http://ida365.fi/2014/07/10/milla-kameralla-sa-kuvaat/ Tuolla on aiemmin tekemäni postaus tästä mun nykyisestä kamerasta. Parasta on ehdottomasti pieni koko ja laatu samassa paketissa, tuo kamera mahtuu mukaan jokaiseen pikkulaukkuunkin! Mun tarpeisiin en tarvitse peilijärkkäriä, eikä ainakaan canonin satasarjalaiseen oo mitään negatiivista ero kuvanlaadussa, päinvastoin. Olympuksella saa hyviä kuvia myös hämärässä verrattuna Canoniin.

   Toivottavasti näistä oli apua! :-) Suosittelen Olympuksen Pen e-p5:sta ihan tositosi kovasti ja uskon että myös e-pl-sarjalaiset on hyviä, siinä seiskassa on mahtava selfie-näyttö joka kääntyy siis kokonaan toisin kuin e-p5:sessa, hahaa!

   1. voi kiitos kovasti vastauksestasi! ♥ :-) oon ihan hämmentyny että kaikki sun blogin kuvat on otettu Olympuksella, ihan mielettömän hienoja kuvia! ite oon meinannu hommata sen e-pl7:n ja kyllä varmasti sen nyt ostan kehujesi takia:-D tuo e-p5 vaikuttaa kans mahtavalta, mutta se on vähän liian hintava :-/ mutta kiitos vielä vastauksestasi!

    haluun vielä sen sanoo että oot pitkään ollu mun inspiraation lähde ja oon saanu sulta niin paljon kaikkia ideoita, esimerkiksi tutustuin sun kautta lempparikirjailijaani David Nichollsiin. Näin kuvan sun instagramissa Kaikki peliin -kirjasta ja ajattelin, että noh voisin lukee ton. No miten kävi? RAKASTUIN SIIHEN TÄYSIN.
    Samoin kuvissasi esiintyvät söpöt nutturat ja lettikampaukset on ilmestyny munki päähän :-)

    kiitos ida♥ hyvää kesää sulle :*

    1. Hiii, ihana kuulla!! ^___^ <3 Jep, en kuvaile enää ollenkaan millään muulla kuin Penillä, se on paras. Canon on ollut pölyttymässä porukoilla jo pari vuotta, hahaa. PEN e-pl7 on siis varmasti hyvä vaihtoehto!! Mieluumin panostat sitten kiinteän polttovälin objektiiviin jossain välissä :-)

     Voi itku, ihana kommentti! :’–) <3 Tulipa hyvä mieli, ihana tietää olleensa toisen inspiraationa! Jos et oo vielä lukenut, niin lue Davis Nichollsin Sinä päivänä, se on yksi ihan ehdottomimpia lemppareita mulle. Hihii, ihanaa kesää Iisa :-*