BLOOM – kaunein kasvovesi

kauneus, luonnonkosmetiikka
5 kommenttia

Huomeeentaaaa! Toivottavasti nukuitte paremmin kuin minä. On sellainen olo että kaipaan kahden kahvikupin lisäksi jotain ekstrapiristystä tähän aamuun. BLOOM onneksi sopii siihen tarkoitukseen, sillä kevyesti kasvoille suihkittava kasvovesi kosteuttaa ja virkistää. 

Jurliquen Bloom -ruusuvesi on takuulla kauneimpia kasvovesiä, joita markkinoilta löytyy. Ihana liukuvärjätty lasipullo ja osittain kultainen korkki – täydellistä. Bloom on kukkaisvesipohjainen kasvovesi, mutta puhdas kukkaisvesi se ei Dabbojen tapaan ole, sillä INCI-lista on pidempi ja sisältää ruusun lisäksi esimerkiksi glyseriiniä (auttaa kosteustasapainon säilyttämisessä) greippiä (antioksidantti, auttaa uudistamaan ja suojaamaan ihoa) ja aloeveraa (rauhoittaa). Bloom on siis suihkittava kasvovesi, joka tekee ihosta kosteutetun ja tasapainoisen. 

Jurlique on ensimmäisiä luonnollisempia sarjoja, joihin olen ihastunut kun aloin vähitellen siirtyä luonnonkosmetiikkaan (testasin Jurliquen tuotteita kuukauden ajan, siitä lisää täällä ja täällä). Jurlique ei ilmeisesti ole täysin luonnollinen sarja yleisten luonnonkosmetiikan määritelmien mukaan, mutta se on lähellä sitä, jollei osittain täysin. Jurliquen sivuilla lukee, että tuotteet ovat yli 95% luonnollisia – se on siis juuri ja juuri siinä rajoilla, täyttääkö se luonnonkosmetiikan kriteerejä. Kansainvälisesti tunnettua sertifikaattia sillä ei ole, mutta se ei missään nimessä tarkoita sitä, etteikö se voisi olla luonnollinen. Myös monet sertifikaatit hyväksyvät pari prosenttia synteettisiä raaka-aineita myös luonnonkosmetiikassa. 

Olen tykästynyt osaan Jurliquen tuotteista ihan täysin; ihanat öljysekoitukset ja tämä kasvovesi ovat loistavia. Olen antanut pari itselle liian tujua tuotetta äidille (mm. hedelmähappo-maskin ja joitain vanhemman ihon tuotteita) ja äiti on tykännyt kovasti. Äiti saa multa testiin paljon kosmetiikkaa, joka ei syystä tai toisesta sovi mulle, joten olisikin joskus hauska kertoa millaisia suosikkeja äiti on löytänyt mun testiin saamien tuotteiden joukosta :-D Onko Jurlique tuttu sarja teille? 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Jurliquen tuotteet on ihania! Itse tykkään juurikin Jurliquen misteistä, niissä on kaikissa aivan ihana tuoksu. Lisäksi tuo äidillesi antama entsyymikuorinta on suosikkejani. ;)

    1. No niin on! :–) Mistit ja öljyt on mun lemppareita. Entsyymikuorinnasta äiti kyllä pitää, mulle oli liian vahva. Kurjuus, koska aha-maskit on vissiin tosi tehokkaita.

  2. Muumit!!!! En kestä! Niin ihana pikku laukku. Jos en voita niin pakkohan toi on käydä ostamassa! :) toivotaan että arpaonni suosii :> ohttp://shop.ivanahelsinki.com/collections/accessories/products/moomin-purse-large