Jurlique-testin tulokset + arvonta

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , , , ,

Olen nyt testaillut about kuukauden verran Jurliquelta testiin saamiani tuotteita. Ajattelin, että olisi vaikeaa luopua kaikista suosikkituotteista kuukauden ajaksi, sillä vaikka saankin aika paljon tuotteita testiin blogin kautta, käytän yleensä aina vanhat tuotteet loppuun ensin ja tutustun sitten vasta uutuuksiin, ellei nyt kyseessä ole kynsilakka tai huulipuna, joita on muutenkin useampi sävy kerralla käytössä. 

Oli itseasiassa yllättävän helppo vaihtaa ihonhoitotuotteet toisiin. Tässä kerron fiiliksiä niistä tuotteista, jotka jäävät käyttöön myös testin jälkeen – TÄÄLTÄ löydät kaikki tuotteet, joita testasin. Aika hyvin, että kuudesta tuotteesta peräti neljä ihastutti. Kasvojenpuhdistusaine ei tuntunut omalle iholle sopivalta, joten sen testaaminen jäi aika varhaisessa vaiheessa. Veikkaan että joku muu brändin kasvojenpesuaineista olisi sopinut iholleni paremmin. Se entsyymikuorinta jota jännäsin, oli kuin olikin aika tujua. Nenästä kuoriutui iho seuraavat kaksi päivää sen käytön jälkeen, joten en ole uskaltanut testata sitä kuin kaksi kertaa :-D Annan sille mahdollisuuden vielä ja raportoin jos fiilikseni muuttuvat, mutta ainakin nyt tuntuu, että se kuorii vähän liikaa. 

Tuotesarja ihastuttaa pelkällä ulkonäöllään ja tuotteisiin kohdistaa aika paljon odotuksia, kun ulkoasu on niin viimeistelty. Pientä miinusta purkkien samankaltaisuudesta – meinasi mennä seerumit ja kasvovesisuihkeet sekasin, kosteusvoiteesta ja puhdistusaineesta puhumattakaan. Jurliquen tuotteet ovat melko voimakkaan tuoksuisia, joka saattaa jakaa mielipiteitä. Neutraaliin ja kevyen tuoksuiseen luonnonkosmetiikkaann tottuneena jotkin tuotteet tuoksuivat aluksi vähän liikaakin, mutta yllättävän nopeasti nenä tottui kukkaistuoksuihin. 

Olin innoissani siitä, että Jurliquelta löytyi seerumi ja kasvovesisuihke – molemmat tuotteita joita ei vielä löydy esim. NAFHA:n valikoimasta. Seerumi imeytyy nopsaan ja tuntuu kosteuttavan ihoa. Sillä pitäisi olla anti-ageing -vaikutuksia, mutta en usko että osaan kuukauden testauksen jälkeen kommentoida tuota ominaisuutta. Mutta tuo nopea imeytyvyys on ehdottoman hyvä asia – tätä voi mielestäni käyttää niin aamuin kuin illoin.  Iho näyttää tasaisemmalta. 

Kasvovesisuihke on ihana! Tämmöistä kaipaa esim. lentokoneessa matkustaessa kun iho kuivuu kovan ilmastoinnin takia. Kokeilin suihkia meikin päälle, eikä meikki ollut moksiskaan. Käytin myös iltaisin ihonpuhdistuksen viimeistelyyn ennen yövoiteita. 

Soothing Moisturising Cream on tarkoitettu päivävoiteeksi, mutta täyteläisen koostumuksensa takia se oli ainakin minulle liian tuhtia meikin alle. Sen sijaan yövoiteena oikein hyvä tuote! Käytin tätä ja öljyä yhdessä ja erikseen, mutta tuote toimi todella hyvin yövoiteena rasvoittuvalla iholla. En tiedä oliko se tämän tuotteen vai kaikkien tuotteiden yhteisvaikutusta, mutta ihoni vaikutti tämän kuukauden ajan melkoisen tasapainoiselta. Tuotteen tiedoissa luki että sopii iholle erityisen hyvin kun iho on joutunut olemaan huonoissa olosuhteissa – ikään kuin ”ensiavuksi”. Tuo kuvaa tätä tuotetta täydellisesti, joten tuote sopii varmasti herkästi reagoivalle iholle, joka kaipaa tasapainoa ja hellää hoitoa. 

Mutta tämä öljy, oih! Olen melkoinen öljy-friikki tällä hetkellä, ette uskokaan :– D Mulla on blogin kautta useampikin eri öljy testattavanani. Jos ei muuta, niin ainakin musta on saatu oil lover (oookoo kuulostaa vähän epäilyttävältä ehkä). Tämä öljy on tarkoitettu pelkästään kasvojen iholle, joten uskoisin että pienehkö, mutta arvokas puteli kestää kauan. 2-3 pisaraa pitäisi riittää koko kasvojen iholle, ja vaikka tuotetta on nyt testattu kuukauden ajan osittain kahden ihmisen voimin, ei tuotetta näytä kuluneen kovinkaan paljoa. Tässä on ihana tuoksu ja öljy imeytyy todella nopeasti iholle. Rauhoittaa (kuten öljyt mun käytössäni usein) ja kosteuttaa tehokkaasti. Saatan tehdä yöksi superkombon naamalleni, jolloin aloitan seerumilla, jatkan öljyllä ja kun öljy on saanut hetken imeytyä, lisään vielä tuota Calendula Redness Rescue -sarjan päivävoidetta. Ehkä mun iho on just tämän tehohoidon takia ollut niin hyvässä kunnossa?! 


Joku teistäkin pääsee testaamaan Jurliqen tuotteita, sillä saan arpoa paketillisen Jurlique-tuotteita yhdelle teistä. Paketin arvo on 134€ ja se sisältää seuraavat tuotteet:

Calendula Redness Rescue Calming Mist 100ml – rauhoittaa

”Tämä korkeatehoinen suihke sisältää Comfort Complex –yhdistettä ja kehäkukkauutetta. Hellii ihoa ja palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn. Aloe- ja pellavasiemenuute palauttavat iholle kosteuden ja kirkkauden ja samaan aikaan raikas kurkku ja kamomilla kohottavat aistejasi. Iho tuntuu kosteutetulta, raikkaalta ja hoidetulta. Miten tuotetta käytetään: Suihkauta suoraan kasvoille tai käsille ja painele hellästi iholle. Käytä aamuin ja illoin.”

Calendula Redness Rescue Restorative Treatment Serum 30ml – palauttaa

”Tämän erittäin tehokkaan geelimäisen tiivisteen muodostaa kehäkukkaa sisältävä Comfort Complex –yhdiste, joka hellii ihoa ja samalla Opuntiakaktuksen uute (Opuntia Ficus Indica) tarjoaa sille kosteuttavia ja rauhoittavia hyötyjä. Iho tuntuu palautuneelta,
kosteutetulta ja hoidetulta. Miten tuotetta käytetään: Annostele 1-2 pumppausta
sormenpäille ja painele hellästi kasvojen iholle, kaulalle ja dekolteelle, aamuin ja illoin.”

 

Calendula Redness Rescue Soothing Moisturising Cream 40ml – vahvistaa

”Tämän silottavan kosteusvoiteen muodostaa kehäkukkaa sisältävä Comfort Complex –yhdiste, joka hellii ihoa ja samalla runsaasti tärkeitä rasvahappoja sisältävät iltahelokki-, macadamia-, ruusunmarja- ja avokadoöljyt tarjoavat optimaalisen kosteuden ja suojan iholle. Iho tuntuu palautuneelta, hoidetulta ja kosteutetulta. Miten tuotetta käytetään: Lämmitä pieni määrä sormenpäiden välissä ja painele hellästi kasvojen iholle, kaulalle ja dekolteelle. Käytä aamuin ja illoin.”

Osallistut arvontaan kertomalla jonkun oman luonnonkosmetiikkakokemuksesi – ja jos sellaista ei ole, niin sen! ;-) Jätä tietoihin toimiva sähköpostiosoite ja kommentoi sunnuntai-iltaan 30.3.2014 mennessä! 


Ps. Jurliquen Facebook-sivut löytyvät TÄÄLTÄ, kannattaa kurkata :-) Re:fashionin lukijat saavat Candyshopin myymälästä (Lönnrotinkatu 9, 00120 Helsinki) sekä verkkokaupasta  yllätyslahjan (verkkokauppa on ollut alhaalla, mutta sen pitäisi aueta tänään!!), kun ostavat Jurlique-tuotteita. Edun saa verkkokaupasta kirjoittamalla tilaukseen koodin ”refashion”. Kosmetiikkakioskista edun saa kertomalla, että lukee Re:fashion blogeja. Etu voimassa siihen asti, kun ylläreitä riittää.

112 kommenttia

 1. Avatar SannaP /// 28/03/2014 / 10:01:08

  Varovaisesti olen alkanut testailla luonnonkosmetiikkaa. Joissakin tuotteissa on vahva tuoksu, mikä ei houkuttele käyttämään, koska olen hyvin hajuherkkä. Mutta luonnonkosmetiikan käyttämisestä tulee kyllä hyvä mieli :).

  Tähän mennessä testatuista Madaran päivävoide ja huulikiilto ovat suosikkeja. Jurliquen seerumi alkoi kiinnostaa tämän postauksen perusteella!

  Vastaa
 2. Avatar Henna /// 28/03/2014 / 10:50:05

  Ei löydy vielä mitään kokemusta luonnonkosmetiikasta!

  Vastaa
 3. Avatar roosuli /// 28/03/2014 / 11:05:38

  eipä ole oikeestaan minkäänlaisia kokemuksia :O luulisi että jotain olisi, muttei tule kyllä mieleen… täytyy kyllä jatkossa kokeilla :)

  Vastaa
 4. Avatar mémé /// 28/03/2014 / 11:12:45

  Hmmh tällä hetkellä luomurumba viettelee niin peijakkaasti, mutta toiminta on jäänyt toistaiseksi vielä kuhnastelemaan. Ainoat kokemukseni luomukosmetiikasta koostuvat lähinnä lapsuusmuistoista ja ihanasta tädistäni, joka joogasi ja käytti tea tree -öljyä. Eipä siis kovin päivettynyt muistokokoelma, haluan itsekin jonain päivänä tulla moiseksi luomutädiksi joten nyt jo täytyy toimia. Lupasinkin jo iholleni vaihtavani baby stepsein kaiken tuotekaartini ajan mittaan luomuun – Jurlique, NAFHA (jota en muuten löytänyt Ranskasta m i s t ä ä n) ou mai. Pus!

  Vastaa
 5. Avatar nnu /// 28/03/2014 / 11:21:17

  Luonnonkosmetiikasta ei juuri ole kokemuksia, mutta seuraavat kosmetiikkahankintojen kohdalla olen päättänyt panostaa luonnonkosmetiikkaan. Kosmetiikkaa tulee käytettyä niin vähän, ettei uusia tuotteita juuri tule osteltua.

  Vastaa
 6. Avatar Mira /// 28/03/2014 / 11:22:59

  Oon luonnonkosmetiikan suhteen vasta ihan aloittelija, oon kokeillut lähinnä erinäköisiä naama- ja vartalorasvoja. Hajut on vähän pistäviä, mutta niihin on kuitenkin yleensä aina tottunut äkkiä. :D Niin ja sitten mulla on käytössä semmoinen mineraalikivideodorantti, mikä on kyllä ollut yllättävän hyvä arkikäytössä, mutta jos oon menossa esim. jonnekin keikalle tai minne tahansa missä hikoilun mahdollisuus vähänkään nousee, niin käytän mieluummin yhtä ihan normia dödöä, jonka koen olevan hieman varmempi. Enenevissä määrin oon kuitenkin alkanut kiinnittää huomiota luonnonkosmetiikkaankin ja olis kiva muuttaa kosmetiikkavarastojen painotusta enemmän sinne suuntaan. :)

  Vastaa
 7. Avatar *Kirsikka* /// 28/03/2014 / 11:56:00

  Luonnonkosmetiikkaa on toistaiseksi kokeiltu vain käsivoiteena… Mieluusti testaisin enemmänkin :)

  Vastaa
 8. Avatar Mia /// 28/03/2014 / 12:01:11

  Tarkemmin kun ajattelee, eivät kokemukseni luonnonkosmetiikasta kovin vahvat ole. Tähän tuskin lasketaan mukaan sitruunamehulla tehtyjä raitoja hiuksiin tai turve+ hunajanaamioita? ;)

  Vastaa
 9. Avatar marjo k. /// 28/03/2014 / 12:08:21

  Wou, mikä palkinto! Itse ostan yleensä kyllä kauppojen edullista kosmetiikkaa meikkien saralta, mutta useaa muuta tuotetta olen alkanut korvaamaan kookosöljyllä, sillä se on melko edullista ja käy erityisesti ihonhoitoon. Kookosöljypurkki on syrjäyttänyt minulla jo huulirasvan, vartalon kosteusvoiteen, hiuksien öljyhoitotuotteet, silmämeikin puhdistusaineet, ja mitä lie. :)

  Muuta luonnonkosmetiikkaa en ole juurikaan vielä kokeillut, sillä let’s face it: liikkeiden luonnonkosmetiikkatuotteet ovat melko hintavia, eikä opiskelijana niihin yleensä ole varaa. Olisi kyllä aivan ihanaa luksusta päästä moisia tuotteita testaamaan!

  Vastaa
 10. Avatar Aino S /// 28/03/2014 / 12:46:26

  Hävettää tunnustaa, mutta omat luonnonkosmetiikkakokemukset rajoittuu muutamaan shampoopalaan ja Laveran huulirasvaan. Monessa tuotteessa on tullut vastaan hinta ja jonkun aiemmissa kommenteissa mainitsema hajusteongelma.

  Vastaa
 11. Avatar Anne /// 28/03/2014 / 12:48:22

  Ei löydy mitään kokemuksia,mutta olisi ihana päästä kokeilemaan.

  Vastaa
 12. Avatar Sofia /// 28/03/2014 / 12:50:35

  Kiinnostaisi kokeilla luonnonkosmetiikkaa,kokemuksia ei ole

  Vastaa
 13. Avatar heidi niininen /// 28/03/2014 / 12:51:00

  Itse kokeillut vain vasta öljyä sekä suihketta.Todella loistavia ja laadukkita tuotteita.Mielelläni kyllä kokeilisin lisääkin :)

  Vastaa
 14. Avatar Linda /// 28/03/2014 / 12:57:12

  Ensimmäinen kokemus oli juurikin Jurlique. Ne tuoksut!! Jotain
  Aivan ihanaa! Voi kunpa noita tuotteita saisi lisää,
  Ovat jo päässeet loppumaan.

  Vastaa
 15. Avatar Tiia /// 28/03/2014 / 13:05:12

  Burt’s Beesin tuotteet ovat kolahtaneet kovaa, ihan lempparina sitrus/innkivääri suihkugeeli.Jurliquen tuotteista rakastan Sitrus Purifying Mist, jota ilman en enää osaa ollakaan. Raikastaa ihanasti kasvot ja toimii kasvovetenä ja hellii ihoa kuivassa sisäilmassa.

  Vastaa
 16. Avatar Minna /// 28/03/2014 / 13:08:26

  Ei ole vielä luonnonkosmetiikasta oikeastaan minkäänlaisia kokemuksia, mutta kiinnostaisi kyllä tutustua :)

  Vastaa
 17. Avatar Nappe /// 28/03/2014 / 13:13:18

  Omalla kohdalla kokemukset luonnonkosmetiikasta ovat toistaiseksi jääneet about sille tasolle, että äitini joskus innostuttua (milloin mistäkin) tuotteesta saan sipaista rasvaa testiksi omalle naamalleni. Kiinnostus tuotteisiin on kyllä ollut jo pidemmänkin aikaa ja mielenkiinnolla lueskellut intterneteistä eri merkkien tuotearvosteluja ja käyttökokemuksia. Ehkäpä vielä joku päivä saan sen kuuluisan potkun takamukselleni..

  Vastaa
 18. Avatar julia /// 28/03/2014 / 13:23:23

  lukiossa innostuin luonnonkosmetiikasta ja muistan miten etsin kaikkialta eläinkokeettomia ja luonnollisia meikkejä, mutta harmikseni siihen aikaan ei ollut budjetilleni niin sopivia. onneksi nyt on paremmin varaa panostaa kosmetiikkaan.

  Vastaa
 19. Avatar hennamr /// 28/03/2014 / 13:40:07

  Nolottaa myöntää, mutta myös minullakaan ei ole vielä kokemuksia luonnonkosmetiikasta!

  Vastaa
 20. Avatar Katri /// 28/03/2014 / 13:47:20

  En oo ikinä testannut luonnonkosmetiikkaa, mutta se olis kyllä ihan superia päästä kokeilemaan! :–)

  Vastaa
 21. Avatar Hilla /// 28/03/2014 / 14:00:14

  Hmmm. Mulla ei ainakaan tuu yhtään kokeilua mieleen, eli tarkoituksella en ole (vielä) ostanut luonnonkosmetiikkaa kokeiltavaksi, mutta luulis että vahingossa kumminki :D Tai ainaki käytän kookosöljyä jokapaikan voiteena. Lasketaanko se luonnonkosmetiikaksi? Ainaki siinä lukee luomu, mut se ei taida olla aina sama asia.

  Vastaa
 22. Avatar Jenni /// 28/03/2014 / 14:03:09

  Luonnonkosmetiikkaa oon käyttänyt täysipäiväisesti jo pidempään. Weleda ja Madara on omia lempparisarjoja, ensimmäinen jo ihan edullisuutensakin puolesta, jos näin työttömänä haluaa kuitenkin panostaa siihen, mitä ihollensa laittaa.

  Vastaa
 23. Avatar raek /// 28/03/2014 / 14:07:17

  Mun kokemukset luonnonkosmetiikasta rajoittuu huulirasvoihin ja välillä äitiltä lainailtuun naamarasvaan jonka merkkiä ennen nyt millään saa mieleeni! Mulla on sellanen mielikuva että se saattaa olla Estelle & Thildiä, mutta en uskalla vannoa haha. Joka tapauksessa hirveen kiinnostunut oisin kokeilemaan lisää luonnonkosmetiikkaa!

  Vastaa
 24. Avatar MARIA /// 28/03/2014 / 14:24:27

  mua ihan hävettää kertoa ”luonnonkosmetiikkakokemuksistani”, koska niitä ei todella kovin paljoa ole… :’–D ois siis aika superia päästä testaamaan kunnolla!
  ainoa luonnonkosmetiikkatuote jota muistan käyttäneeni on jokin berliinistä ostamani muutaman euron ripsari, joka toimi muutaman viikon superhyvin, mutta alkoi sitten varista niin paljon, että oli pakko siirtyä takaisin synteettiseen… mutta jotain rasvoja oon kyllä testaillut äidin valikoimista, kun sillä oli joskus innokkaampi luonnonkosmetiikkavaihe. mutta tosiaan, vähän voisin petrata tällä alueella… :-D

  Vastaa
 25. Avatar Johanna /// 28/03/2014 / 14:32:38

  Ei ole vielä kokemusta!

  Vastaa
 26. Avatar Zzz /// 28/03/2014 / 14:39:51

  Kookosöljä, sitruunamehu jaa soodaa oon käyttänyt. Ja kahviporot on hyviä kuorinnassa :-)

  Vastaa
 27. Avatar Elise H. /// 28/03/2014 / 15:01:59

  En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikkaa.

  Vastaa
 28. Avatar Heli /// 28/03/2014 / 15:12:13

  Eipä juurikaan ole kokemusta, muusta kuin palashampoosta josta en pitänyt. Jäi palanen hiuksiin josta jouduin sen saksimaan pois :)
  Innolla kokeilisin kuitenkin näitä tuotteita jos onni olisi arvonnassa myötä :)

  Vastaa
 29. Avatar Mikaela /// 28/03/2014 / 15:19:33

  mun täytyy myöntää, et oon ehkä vähän laiska välillä ottaa asioista selvää enkä sen takii oo hirveesti luonnonkosmetiikkaa testaillu :D

  Vastaa
 30. Avatar RiikkaK /// 28/03/2014 / 16:29:33

  Luonnonkosmetiikkakokeiluni ovat jääneet valitettavasti vielä vähän vähälle, mutta meinebasen mineraalisuola kuuluu jokapäiväiseen kasvojenpesuuni! Lisäksi pitää mainita, että tällä hetkellä käytössäni on kasvipohjainen hoitoaine hiuksille, joka ei valitettavasti ihan riitä omiin tarpeisiini, mutta muiden tuotteiden kanssa käytettynä saan varmaan sen kulutettua loppuun. Oon myös kovasti kiinnostunut niistä NAFHAn tuotteista, mitä säkin olet hehkuttanut, mutta vielä ei ole tullut kokeiltua. Plus näistä erityisesti tuo öljy kuulostaa kiinnostavalta. En olekaan vielä koskaan kokeillut minkäänlaista kasvoille tarkoitettua öljyä, joten ehkä olisi jo aika!

  Vastaa
 31. Avatar tuhatjuttua /// 28/03/2014 / 16:37:45

  Minä olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan silmämeikkien osalta ja deodorantinkin vaihdoin luontaiseen yrttiversioon. Luonnonkosmetiikkaan siirtyminen on asteittaista, ehkä siksikin että sellaisia ns. ”halpoja” merkkejä ei ole vielä kovin montaa ja olen siitä typerä etten ole ikinä tykännyt ostaa kaikkia tuotteita samalta merkiltä, tai edes kahdelta.

  Kiinnostaisi kokeilla Weledan tuotteita seuraavaksi ja jossain vaiheessa joitain shampoitakin. Oma tavoitteeni olisi että joskus tulevaisuudessa lähes tulkoon kaikki käyttämäni kosmetiikka olisi luonnonkosmetiikkaa, mutta kuten sanoin sen olevan hiljalleen etenevä projekti.

  Vastaa
 32. Avatar arja A /// 28/03/2014 / 16:43:44

  itselläni on muutamia kokemuksia luonnonkosmetiikasta!
  porkkana öljyä kasvoille olen käyttänyt! aivan ihanan pehmeä kiristämätön iho!! samoin mehiläisvahavoiteita ihottumiin! auttaa!! samoin pidän myös aloevera tuotteita niin hiuksiin ,kun iholle !!! lapselle käytän myös näitä tuotteita!

  Vastaa
 33. Avatar judith /// 28/03/2014 / 16:45:02

  ei ole kokemuksia,mutta olisi mielenkiintoista tutustua!!!!

  Vastaa
 34. Avatar Tuuuulia /// 28/03/2014 / 17:07:39

  Jonkin verran olen vähän kaikenlaista luonnonkosmetiikkaa kokeillut, mutta en mitenkään kauheasti :D Houkuttaisi kyllä noi Jurliquen tuotteet aikas paljon :)

  Vastaa
 35. Avatar Tiitu /// 28/03/2014 / 17:13:05

  Ongelmaiholleni olisi varmaankin parasta, että käyttäisin luonnonkosmetiikkaa, mutta en ole vielä sit tehnyt, osittain taloudellisen tilanteen vuooksi, opiskelija kun olen :)

  Vastaa
 36. Avatar Hannna /// 28/03/2014 / 17:29:00

  Vielä en ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostaisi kovasti! Onkin ollut tosi kiva lukea sun käyttökokemuksia eri merkeistä, niin jospa sitä jo ensi kerralla uskaltaisi ostaa itselleenkin, kun edelliset purtilot tyhjenee :)

  Vastaa
 37. Avatar Essii /// 28/03/2014 / 17:59:50

  Omia kokemuksia luonnonkosmetiikasta ei vielä ole, mutta kaverilla usein hypistellyt erinäisiä purkkeja ja kuunnellut mielenkiinnolla käyttökokemuksia.

  Kivaa viikonloppua!

  Vastaa
 38. Avatar Katri /// 28/03/2014 / 18:02:05

  Vihii pakko osallistua kun vaikuttavat aikas kivoilta! Ja nykyään olen niin nuuka testaamaan uusia – ostan vanhoja ja hyväksi havaittuja, mutta olisi kiva joskus löytää jotain uusiakin juttuja :)

  Vastaa
 39. Avatar Catarina /// 28/03/2014 / 18:04:01

  Ei ole täälläkään vielä kokemusta luonnonkosmetiikasta! :)

  Vastaa
 40. Avatar Katri /// 28/03/2014 / 18:04:53

  Ja edellinen lähti sitten liian aikaisin, eli jatkoa:

  Minä etsin aika pitkään luonnonkosmetiikan joukosta toimivaa dödöä. Testasin useampaa ja moni oli ihan ok peruspäiviin, mutta esim. töihin pyöräillessä moni petti. Kunnes löysin Lushin Aromacon! Sopii herkille kainaloille, ja myös sheivaamisen jälkeen. Päiväkäytössä ja vähän rankemmassakin menossa pitää, ja on todella miedon tuoksuinen. Paras löytöni!

  Vastaa
 41. Avatar katsu /// 28/03/2014 / 18:34:58

  Ostin viime kesänä ripsarin eräältä luonnonkosmetiikkamerkiltä. Haisi niin voimakkaalle ja pahalle etten pystyny paria kertaa enempää käyttään :D hyvä kokemus siis :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/03/2014 / 19:04:39

   :-DD voi katsuuuu!!<3 ei kannata alottaa ripsareista, niiden suhteen on tosi vaikee löytää hyvää tuotetta :D aloita rasvoista! ne on parempia kuin synteettiset, mutta ripsareista en oo samaa mieltä ;-) mua naurattaa, tää oli niin hauska:D:dd

   Vastaa
 42. Avatar Timotei /// 28/03/2014 / 18:42:03

  Käytän osittain luonnonkosmetiikkaa ja osittain synteettistä.
  Olen käynyt ekokampaajalla ja kokemus on ihan mahtava! Ekalla kerralla kampaaja pesi mun hiukset jollakin savijutulla ja tuoksu oli aivan ihana. Kampaaja hieroi päänahkaani paljon pidempään kuin normaalisti ja hiukset hän leikkasi tosi rauhassa. Muutenki kampaamossa oli ihanan hiljaista ja rauhallista :)

  Vastaa
 43. Avatar Veera /// 28/03/2014 / 18:56:09

  Ei oo oikeestaan luonnonkosmetiikasta kokemuksia kun valtaosan puhdistus- ja kosteutusaineista saan ihotautilääkäri-äidiltä, lähinnä apteekkitavaraa siis (ei sillä, etteivätkö olisi toimineet hyvin!).

  Vastaa
 44. Avatar Pirkko /// 28/03/2014 / 19:10:33

  Aika vähän on mitään kokemuksia mutta jos voitan niin sitten on ;)

  Vastaa
 45. Avatar Mönkkeli /// 28/03/2014 / 19:11:27

  Pelkästään positiivisia kokemuksia on kyllä ollut :). Jurliquea en ole vielä päässyt testaamaan, mutta ehkä tässä piakkoin ;). Siellä olisi minun iholleni sopiva kuorintakin tarjolla, mikä kiinnostaa kovasti.

  Vastaa
 46. Avatar Marjaana /// 28/03/2014 / 19:21:24

  Kokemusta on, hyviä ja huonoa. Ripsareista ei vielä yhtäkään hyvää, kuten joku yllä mainitsikin :D. Mutta vartalovoiteet ja suihkugeelit toimii <3. Samoin aleista hamsratut seerumit. Ainoa vaan että opiskelijana on nyt pakko käyttää ristiin synteettistä ja luonnon, koska rahaa ei ole kaikkeen :/.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/03/2014 / 19:23:07

   Luonnonkosmetiikan ripsivärit onkin olleet aika surkeita, vaikkei mulla kovin kattavaa kokemusta vielä olekaan. Lupaan kyllä hehkuttaa jos (ja toivottavasti KUN) hyvä tulee vastaan!!)

   Vastaa
 47. Avatar sannami /// 28/03/2014 / 19:25:11

  Olen alkanut lämpiämään luonnonkosmetiikalle, sillä valikoima ja myös hinta-laatusuhde on parantunut huomattavasti muutaman vuoden aikana.

  Vastaa
 48. Avatar sm /// 28/03/2014 / 19:46:02

  Ei ole vielä kokemusta luonnonkosmetiikasta.:)
  Tää vois olla kyllä tosi hyvä paketti saada kokeilla, mulla on nyt ollut pari kuukautta kasvojen iho huonossa kunnossa ja haluaisin löytää avun siihen!

  Vastaa
 49. Avatar Ada /// 28/03/2014 / 20:38:58

  Ei ole kokemusta luonnonkosmetiikasta mutta kovasti kiinnostais kokeilla:)

  Vastaa
 50. Avatar Laura /// 28/03/2014 / 21:31:27

  Mulle luonnonkosmetiikkakokemuksia on kertynyt tähän mennessä tasan tarkkaan nolla kappaletta, joten hurjan mielellään lähtisin nyt testailemaan, miltä ne tuntuvat! :)

  Vastaa
 51. Avatar Jennifer /// 28/03/2014 / 22:04:12

  Ostin joskus saksasta Alverden ripsiväriä ja se on ollu paras ripsiväri mitä oon käyttäny. Muistaakseni makso 4euroa?… Harmittaa ku sitä ei täältä suomesta saa.
  Madaran kasvosaippua on kans ollut tosi hyvä :–)

  Vastaa
 52. Avatar maisamiisa /// 28/03/2014 / 22:17:49

  Muutamia eri sarjojen luonnonkosmetiikkatuotteita käytöstä löytyy, ja esimerkiksi Burt’s Beesin käsisalva on ihan huippua! Mielellään kokeilisi enemmänkin, mutta valitettavasti aika monta hutiostostakin on tullut tehtyä (esimerkiksi joitain ihan järkkyhuonoja shampoita..) ja se aina harmittaa, joten herkästi tulee pysyttyä vanhoissa tutuissa tuotteissa..

  Vastaa
 53. Avatar agnes /// 28/03/2014 / 22:17:52

  Meikä on tehnyt erilaisia sappisaippua/suolasaippua -komboja naaman hoitoon. Omistan yhtä aikaa atooppisen mutta aknellisen nassun, ja sen hoito on aika tarkkaa puuhaa. Apteekin mönjien lisäksi en ole hirveästi sijoitellut uusiin puteleihin, varsinkin jos niistä jonkinlainen allerginen reaktio nyt sitten pukkaisi. Esimerkiksi sappisaippuan jälkeen naama kukki enemmän kuin vuosikausiin. Ei se rahan haaskaaminen aiheesa niin ärsytä, enemmänkin vain turha ostaminen, vaikka onkin luonnonmukainen ja muutenkin mukava tuote.

  Vastaa
 54. Avatar Marleena /// 28/03/2014 / 23:34:34

  Satunnaisesti oon testaillut kaverilla, mutta suurempia kokemuksia luonnonkosmetiikasta ei viälä ole. :)

  Vastaa
 55. Avatar Miiru /// 29/03/2014 / 00:30:19

  Mä oon ihastunut tällä hetkellä Marilou Bio-sarjaan, joka hinta-laatusuhteensa puolesta on kelpo tapa aloittaa luonnonkosmetiikkaan tutustuminen. Putsari on super ja maksaa netissä 3 e!!!

  Vastaa
 56. Avatar pex /// 29/03/2014 / 00:49:47

  ei vielä kokemuksia ole :).

  Vastaa
 57. Avatar Hilla /// 29/03/2014 / 01:35:56

  Tein täksi vuodeksi uuden vuoden lupauksen etten osta yhtään synteettista kosmetiikkaa. Vanhat saan käyttää pois mutta jos jonkin tuotteen tahdon uutena ostaa, on sen oltava luonnollista. Ennestäänkin esim. shampoo ja osa meikeistä oli tällaista, joten mitään isoja juttuja en oo tehnyt. Oon nyt käyttänyt koko vuoden Madaran dödöä ja tykkään siitä tosi paljon. Myös rasvan (jota käytän harvoin) olen vaihtanut luonnolliseen. Jos ei muuta tulosta, niin parempi fiilis käyttää kosmetiikkaa (–;

  Vastaa
 58. Avatar Helena /// 29/03/2014 / 03:01:43

  Vielä ei ole kokemuksia tai oikeastaan mielipiteitä luonnonkosmetiikasta! Mieluusti kuitenkin ottaisin testiin :)

  Vastaa
 59. Avatar tiiti66 /// 29/03/2014 / 07:24:48

  Weledan vartalotuotteita olen käyttänyt ja ihastuin niiden ihaniin tuoksuihin. Jurlique on kiinnostava merkki, mutten ole saanut aikaiseksi / raatsinut ostaa kokeiluun vielä… Toi yläpuolisen kommentin vinkki Marilousta täytyy laittaa muistiin.

  Vastaa
 60. Avatar Katri /// 29/03/2014 / 08:20:18

  Minulla on nyt käytössä ensimmäistä kerta luonnonkosmetiikkaa kosteusvoiteen mudossa ja tarkoituksena on vaihtaa suurin osa synteettisistä tuotteista luonnonkosmetiikkaan :)

  Vastaa
 61. Avatar meeri /// 29/03/2014 / 08:44:16

  Mulla ei vielä ole kokemuksia luonnonkosmetiikasta. (:

  Vastaa
 62. Avatar Henna73 /// 29/03/2014 / 09:21:54

  Minulla ei vielä ole kokemuksia :(

  Vastaa
 63. Avatar Hannamari /// 29/03/2014 / 09:45:30

  Mulla on kova kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Suihkusaippuioita ja käsisaippuoita on luomuna, mutta kerran testasin kasvojenpuhdistusainetta ja kasvovoidetta, eivätkä toimineet minun iholle laisinkaan. En tietenkään tässä leimaa kaikkea luonnonkosmetiikkaa, tuon kyseisen merkin vain. Ei lähtenyt meikit laisinkaan ja haisikin pahalle. Palasin tuttuun ja turvalliseen bodyshoppiin. Mutta kiinnostelis kyllä kokeilla uutta, ehdottomasti!

  Vastaa
 64. Avatar Motherofpearls /// 29/03/2014 / 10:35:58

  Madaran pihlajavoidetta mieheltäni kokeilin – oli loistava! – ja Nafhan ihanaa öljyä olkapäilleni sipaisin, kun hartiani auringossa paloivat. Ei hilseillyt olkapäät eikä öljyä mennyt kuin pikkuisen.

  Vastaa
 65. Avatar Veera /// 29/03/2014 / 10:42:27

  Ei ole vielä kunnolla kokemuksia luonnonkosmetiikasta, vaikka sun blogin kautta oonkin jo ihastunut ja haluaisin kovasti ostella!

  Tosin Flow-kosmetiikan piparminttukuorinta on aivan ihana!

  Vastaa
 66. Avatar ahle /// 29/03/2014 / 10:56:04

  Jurlique on toki merkkinä tuttu, mutten ole yhtään tuotetta käyttänyt koskaan. Nuo öljyt kiinnostaisivat erityisesti. Olisi muuten aika loistava matkatuotekin…
  Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 67. Avatar mirka /// 29/03/2014 / 11:29:00

  Varsinaista luonnonkosmetiikkakokemusta mulla ei vielä taida olla, mutta oon kyllä sun ja Karkkipäivä-blogin ansiosta kiinnostunut siitä aika paljonkin. Oon vielä tässä ”kerään tietoa”-vaiheessa ennen testailua. :)

  Vastaa
 68. Avatar SatuE /// 29/03/2014 / 12:02:10

  Kokemuksia luonnonkosmetiikasta ei vielä ole. :)

  Vastaa
 69. Avatar Hanna /// 29/03/2014 / 12:02:24

  Mun iho on parantunut ihan huomattavasti luonnonmukaisiin tuotteisiin siirryttyäni! Olen siis kärsinyt aknesta aijemmin. Toki ruokavalion muutokset ovat myös vaikuttaneet asiaan, mutta niissä tulee silti lipsuttua aina välillä kun meikit ja ihonhoitotuotteet pysyvät :)

  Vastaa
 70. Avatar Kati /// 29/03/2014 / 12:41:46

  Mun ihan lemppari on Madaran puhdistusvaahto! Se vielä löytyi ihan vahingossa kun yökyläillessäni kaverillani olin unohtanut oman putsarin kotiin ja tuota tuotetta sain häneltä lainata. Oli sitten pakko hakea itsellekin samainen puteli, sitä olenkin sitten jo kolmen purkin verran ostanut. On mulla muutakin luonnonkosmetiikkaa, mutta tuo putsari on ihan ykkönen tällä hetkellä!
  Jurliquen tuotteita en ole vielä kokeillut, mutta huvittaisi kyllä, joten olen mukana kisassa.

  Vastaa
 71. Avatar Ioni /// 29/03/2014 / 13:13:18

  Satuin kerran voittamaan Oriflamen Ecobeauty-suihkusaippuan itselleni. Tietääkseni tämä on luonnonkosmetiikkaa (vai oliko se luomua?). Eroa ’tavalliseen’ suihkusaippuaan ei ollut, voisin käyttää uudestaankin!

  Vastaa
 72. Avatar anna sofia /// 29/03/2014 / 13:29:40

  Olen suosinut luonnoskosmetiikkaa ihonhoitotuotteissa jo muutaman vuoden ajan. Weledan Almond-sarjan kasvovoide ja puhdistusemulsio on pitkäaikaisia lemppareita, nyt olen käyttänyt myös Madaran kasvovoiteita. Kropparasvoissakin käytän mieluiten luonnonkosmetiikkamerkkejä, esim. Santen vartaloemulsioista oon tykännyt.

  Ainoa huono kokemus, joka mulla luonnoskosmetiikasta on, liittyy Madaran yrttidödöön! Se toimi aluksi loistavasti, mutta sitten alkoi ärsyttää kainaloiden ihoa. Lopetin sen käytön, mutta kainaloiden iho jäi herkäksi sen jälkeen. En tiedä, olinko yliherkkä jollekin ainesosalle, mutta mistään muusta tuotteesta ei ole tullut mitään tuollaista.

  Vastaa
 73. Avatar Laura O. /// 29/03/2014 / 13:45:16

  Mua kiinnostaa luonnonkosmetiikka, mutta en ole vielä kokeillut. :)

  Vastaa
 74. Avatar venlaeveliiina /// 29/03/2014 / 15:51:39

  Kokemusta luonnonkosmetiikasta ei vielä ole, mutta mitä nyt oon blogeista lukenut niin vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja olis ihana päästä kokeilemaan eli ehdottomasti olen arvonnassa mukana! :–)

  Vastaa
 75. Avatar maisa /// 29/03/2014 / 15:58:13

  ei vielä kokemuksia.

  Vastaa
 76. Avatar Emmi /// 29/03/2014 / 16:53:53

  Lily Lolon mineraalipuuteri ja finishing powder ovat käytössä päivittäin. Tykkään. :) Puhdistustuotteeni eivät ole vielä luonnonkosmetiikkaa, mutta olen harkinnut niissäkin luonnonkosmetiikkaan siirtymistä. Hankaluutena on ainoastaan iholleni sopivien tuotteiden löytäminen. :/

  Vastaa
 77. Avatar Eveliina /// 29/03/2014 / 19:54:08

  Ei ole kokemusta, sen takia olisikin ihanaa voittaa tuollainen paketti!

  Vastaa
 78. Avatar Amanda /// 29/03/2014 / 20:19:23

  L’Atelier des Délicesin toffeentuoksuinen vartalomaito tekee ihosta ehkä maailman pehmeimmän! Tää on toistaiseksi voittamaton! :-)

  Vastaa
 79. Avatar Nepa /// 29/03/2014 / 20:24:36

  Jatkuvassa käytössä mulla on Madaran kosteusvoide ja Deep Steepin tuotteita kylpyvaahdosta jalkakuorintaan. Deep Steep on ihan ykkössuosikki! Japanista ostin SINN-merkin dödön ja oon tykkäillyt paljon. Suunnitelmissa on seuraavaksi kokeilla Dr Bronner’sin supersaippuoita.

  Vastaa
 80. Avatar millamainen /// 29/03/2014 / 21:13:54

  Mulla ei ole kokemuksia luonnonkosmetiikasta, mutta toivottavasti sellaisia tulee pian! ;)

  Vastaa
 81. Avatar lentoemo /// 29/03/2014 / 22:10:02

  Aika vähäisiä on kokemukset luonnonkosmetiikasta, onneksi sekä saatavuus, että hintataso ja tietoisuus paranevat koko ajan… Ehkä minäkin pikkuhiljaa pääsen mukaan tähän kehitykseen.

  Vastaa
 82. Avatar kukkaisunelmia /// 29/03/2014 / 22:10:10

  Henkilökohtaisia kokemuksia luonnonkosmetiikasta ei (vielä) ole, mutta hyvä ystäväni on kyllä hurahtanut jo tuotteisiin. :)

  Vastaa
 83. Avatar Jompe /// 29/03/2014 / 22:14:56

  Olen ahkera luonnonkosmetiikan käyttäjä ja hinoinnut näitä Jurliquen tuotteita. Ostan paljon iHerbistä. Esim. Avalon organicilla, Andalou naturalsilla ja bath petalsilla on hyviä ja nättejä (kriteeri number 2) tuotteita. Avalonin c vitamiini kasvovettä ei kantsi kokeilla, tuli ihan kirveleväks j punaseks iho :/

  Vastaa
 84. Avatar tuovituulia /// 29/03/2014 / 22:29:31

  Olen käyttänyt nyt jo muutaman vuoden ajan Dr. Hauschkan luonnonkosmetiikkaa tavallisten tuotteiden rinnalla. Ärtyneelle talvi-iholleni ei kelpaa mikään muu kuin Melissa-päivävoide! Kesäisin tarvin kuitenkin kevyempää ja vähemmän hajustettua kosteusvoidetta.
  Haluaisin kovasti tutustua enemmän luonnonkosmetiikkaan, varsinkin kauniit pakkaukset viehättävät! ;)

  Vastaa
 85. Avatar Sannuli /// 29/03/2014 / 22:39:02

  Laveraa ja Madaraa olen kokeillut. Miksikään luottotuotteeksi ei luonnonkosmetiikkamerkki ole vielä päässyt, mutta pitäisi enemmänkin perehtyä niihin :)

  Vastaa
 86. Avatar Viivi /// 30/03/2014 / 04:09:23

  Mulla ei oo mitään kokemuksia! Nyyh!

  Vastaa
 87. Avatar Xeve /// 30/03/2014 / 09:27:22

  Käytän tällä hetkellä Madaran puhdistusvaahtoa, joka on ihan huipputuote. Muita kokemuksia luonnonkosmetiikasta ei sitten olekaan…

  Vastaa
 88. Avatar TeK /// 30/03/2014 / 10:20:37

  Mulla on aika vähäiset kokemukset tähän mennessä, mutta monesti käynyt mielessä että pitäis kokeilla.

  Vastaa
 89. Avatar Nouman /// 30/03/2014 / 11:56:34

  En ole oiekin ”uskaltanut” käyttää luonnonkosmetiikkaa, koska minulla on atooppinen iho. Monet näitä kuitenkin kehuvat ongelmaihollekin, joten mielellään ottaisin testiin.

  Vastaa
 90. Avatar Marjo /// 30/03/2014 / 12:03:55

  On ollut positivisia kokemuksia esim. Madaran ja Laveran tuotesarjoista

  Vastaa
 91. Avatar Hosuli /// 30/03/2014 / 12:14:07

  Plaah, hidas nettiyhteys kadotti kaiketi edellisen kommenttini. Otetaan uusiksi. Luonnonkosmetiikkakokemukseni ovat olleet lähes poikkeuksetta oikein mukavia. Epämiellyttävimmästä päästä on se kerta, kun ostin matalista hinnoista innostuneena Lidlistä monta purnukkaa, joiden sisältö osoittautui aika kauhean hajuiseksi. Kesti kauan, että sain ne kaikki käytettyä. :D

  Vastaa
 92. Avatar kukka /// 30/03/2014 / 12:21:53

  Ei ole kokemusta :(

  Vastaa
 93. Avatar kukka /// 30/03/2014 / 12:23:46

  Ei ole kokemuksia, kiinnostaisi kyllä.

  Vastaa
 94. Avatar Piia /// 30/03/2014 / 12:28:41

  Kokemuksitta taidan olla vielä määki, buu!

  Vastaa
 95. Avatar Minna /// 30/03/2014 / 14:01:18

  Jossain vaiheessa tuli testailtua enemmänkin eri luonnonkosmetiikkabrändien tuotteita. Madaran puhdistusvaahto on niin täydellinen, että siitä en aio luopua :)

  Vastaa
 96. Avatar Janna /// 30/03/2014 / 14:52:54

  No mun kokemukseni perustuu nimenomaan Jurliqueen. Minulla oli pitkään omanlainen cocktail eri merkkien tuotteita mutta kosmetologi kokosi jurliquelta minulle sopivan setin ja iiih…se on ihana :)

  Vastaa
 97. Avatar Jumpperi /// 30/03/2014 / 15:25:57

  Ei oo kokemuksia, mutta tahtoisin kyl kokeilla!

  Vastaa
 98. Avatar maria /// 30/03/2014 / 15:32:51

  mulla ei vielä ole kokemusta luonnonkosmetiikasta, koska mulla on semmonen mielikuva että ne on hirmuisen kalliita ja koska oon köyhä opsikelija. :/ mutta kiinnostusta ois kokeilla! :)

  Vastaa
 99. Avatar Joski /// 30/03/2014 / 16:06:42

  Ei oo vielä kokemusta. :(

  Vastaa
 100. Avatar Sofi /// 30/03/2014 / 16:14:54

  Ei ole kokemusta luonnonkosmetiikasta, joten osallistun ehdottomasti arvontaan mukaan!:)

  Vastaa
 101. Avatar Ursula /// 30/03/2014 / 16:23:51

  Hih itse en oo viä kokeillu luonnonkosmetiikkaa mutta kova hinku olisi!

  Vastaa
 102. Avatar Jombula /// 30/03/2014 / 17:46:50

  Luonnonkosmetiikkaa en olekaan aikaisemmin testannut, joten nyt varmaan olisikin jo korkea aika ;) Hih! Huippua olisi päästä testailemaan ko. sarjan tuotteita. Mukana arvonnassa siis :)!

  Vastaa
 103. Avatar Tarja /// 30/03/2014 / 18:30:40

  Tällä hetkellä on käytössä Madaran kasvojenpuhdistusvaahto ja silmänympärysvoide. Puhdistusvaahto on ihana, se tuoksuu mukavan raikkaalta ja koivumaiselta (:D) ja puhdistaa tosi hyvin! Käytän myös Madaran deodoranttia, joka sekin on huippu. :)

  Vastaa
 104. Avatar mirri /// 30/03/2014 / 18:32:26

  Muinulla on vakkarituotteita Laveran tuotteet ihonhoidossa. Jurliquesta ei ole vielä kokemusta, joten mielellään ottaisin testiin.

  Vastaa
 105. Avatar satsuma /// 30/03/2014 / 20:02:09

  En ole vielä kokeillut. Tahtoisin kyllä :)

  Vastaa
 106. Avatar saaruli /// 30/03/2014 / 20:17:24

  Käytän Frantsilan luonnonmukaista yrttishampoota ja -hoiskarii, ihanan tuoksuset ja hiuksetkaan ei ole niin sähköiset enää!

  Vastaa
 107. Avatar paula /// 30/03/2014 / 20:32:56

  en ole päässyt vielä testaamaan.

  Vastaa
 108. Avatar Heeila /// 30/03/2014 / 21:55:22

  Olen käyttänyt Dr. Hauschkan ruusuvoidetta talvisin yövoiteena ja kevyttä ruusuvoidetta yövoiteena kesällä ja olen tykännyt tosi paljon! Tuoksu tökkäsi aluksi aika rajusti mutta nyt pidän siitä. (: Purkki on aika hintava mutta on kyllä riittänyt juuri siksi puoleksi vuodeksi, kunnes on ollut aika vaihtaa kevyempään/paksumpaan tuotteeseen. Voin sanoa että iho on kyllä muuttunut siitä kun aloin käyttämään voidetta – paljon vähemmän epäpuhtauksia ja pintakuivuutta. Suosittelen! (Tämä ei ollut maksettu mainos ;D).

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 30/03/2014 / 22:08:38

   HEII mä muuten oon kans käyttänyt tuota ruusuvoidetta yhden talven joten yhdyn suositteluun! <3

   Vastaa
 109. Avatar AINO /// 30/03/2014 / 22:14:42

  Olen viime aikoina suosinut Weledaa kovasti, etenkin hammashoidon puolella. Naamanpuhdistus/kosteutustuotteita en ole luonnollisena kokeillutkaan (kookosöljyä lukuunottamatta), tuo öljy kiinnostaisi kyllä kovasti!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.