IVANA HELSINKI ESTERI

muoti
128 kommenttia

Sain valita IVANA HELSINGIN mallistosta itselleni mieluisen vaatteen. Valinta ei ollut helppo, sillä mallistossa on tällä hetkellä useampikin ihana vaate, mm. Minna, HelviJaana ja Sonja, mutta yksi oli kuitenkin ylitse muiden. Esteri. Pitkähihainen minimekko kivan graafisella printillä. Kuosi on makuuni tarpeeksi selkeä ja ”jatkuva”, väreinä tietysti mulle helpot musta ja valkoinen. Mulla on selkeä syksyvisio tästä: ohuet mustat sukkikset ja kiiltonahka-Martensenit sekä nahkatakki, ai että. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta kuvata tätä jo nyt, vaikkei tämä hellemekko olekaan. Mekko ei näytä yhtään hullummalta paljaiden säärienkään kanssa, joten ehkäpä tämä pääsee käyttöön jo jonain viileänä kesäpäivänä. 

Olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten kauniisti mekko istuu ja laskeutuu. Monesti tuntuu että suomalaisten suunnittelijoiden vaatemallistojen 34-koko vastaa enemmän S:ää kuin XS:ää, mutta Ivana Helsingin mekko on just sitä kokoa, mitä lupaa. Materiaali on ihanan pehmeää ja viileää viskoosia ja vaate on kaikin puolin laadukkaan tuntuinen. 

Ivana Helsinki halusi ilahduttaa myös teitä; yksi tähän postaukseen kommentoineista voittaa suosikkilaukkunsa Ivana Helsingiltä! Valkkaa omasi TÄÄLTÄ, linkkaa se kommenttiboksiin ja olet mukana arvonnassa! Arvonta-aikaa on torstaihin 9.7. klo 23:59 asti (muista toimiva sähköposti!), lycka till! x 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No meinasinkin juuri todeta että istuupa hyvin tuosta vyötäröltä ja yläosa ei yhtään pussita.. ! :) Hyvältä näyttää :)

  2. Olin ensin varma että sanon sinisen muumin, mutta jotenkin kesä ja tyttömäisyys puskee esiin tuosta värikkäimmästä niin sanon sen!

  3. Voi vitsit on kyllä nätti mekko! Voin jo kuvitella tuon sun kuvaileman syysasun, oooh <3__<3

  4. Onpa kyllä ihana mekko! Ivanan uudet mallistot ovat kyllä olleet erittäin silmäämiellyttäviä :) Oon tykännyt tuosta muumimallistosta tosi paljon ja tuo isoin tummansininen muumilaukku olisi oma suosikkini heidän laukkuvalikoimastaan :)

  5. Kaikki muumit iskee ja lujaa! Mutta suloisin niistä on ehkä tää:
    shop.ivanahelsinki.com/collections/accessories/products/moomin-purse-large

  6. Ihan superhieno mekko! Mun äiti osti kans just Ivana Helsingiltä Muumi-malliston mustavalkoisen mekon (printti näkyy tuolla sivuilla mutta ei se kyseinen malli, siinä on hihat) joka on tosi upee. En osallistu arvontaan, piti vaan tulla kehumaan :)

  7. Tykkään eniten Provinssi87 bagistä. Keväällä mietin pitkään tilaisinko tulppaanikuvioisen mekon vai tuon saman kuosin, joka sinulla on näissä kuvissa ja päädyin samaan. Todella hyvä ostos ja toivon, että mekko on niin kestävä, että voin sitä vanhana mummelinakin käyttää :D

  8. Onpa söpöjä! Toi Provinssi87 pikkutulppaaneilla on kyllä eniten mieleen, vaikka Muumitkin on suloisia. Alkoipa himottaa myös noi villapaidat, vaikka onkin kesä..