Vuoden ekat pikkujoulut

lifestyle
2 kommenttia

Viime torstai oli ihan mahtava – lähdettiin aamusta Maj:n kanssa kohti Helsinkiä ja tehtiin junamatka ahkerasti töitä ja hahmoteltiin tarjouksia. Junamatkaan jäivät sen torstain työt, sillä loppuilta oli pyhitetty vapaaksi duuneista ja arkikuvioista. Käväisin Finlaysonin kevät-kesä 2016 -malliston lanseerausjuhlissa ja hipsin sitten takaisin keskustaan Stellan, Eevan ja Vivianin järkkäämiin pikkujouluetkoihin. Oli ihana nähdä niin monta tuttua naamaa ja vaihtaa kuulumisia kippistellen.

Hyvät bileet on selkeästi tehty kivoista tyypeistä, mahtavasta soittolistasta, herkullisista drinkeistä (Baileys!), hyvästä ruuasta, Minimumin vaatteiden hiplailusta, sopivan intiimistä miljööstä, kuohuvasta ja kimaltavista kynsistä, jollaiset sai lakkauttaa Essien kynsibaarissa. Stella, Eeva ja Vivian olivat järkänneet ihan superkivat kemut. Illalla eksyttiin Siltaseen Rivo Magazinen julkkaribileisiin ja seuraavana päivänä en olisi voinut olla kiitollisempi siitä, että sain sattumalta kyydin kotiin Tampereelle. Olin kai vähän poikki, joten oli ihan täydellistä saada kyyti kotiovelle. HUH!

Meitsi & Martza

Eeva & Vivian

BAILEYS

 Baileys-kakku, resepti tulossa myöhemmin Eevan blogiin!

Peeta

Eeva & Stella

kuvat: Jarno Jussila

Kiiiiiiiiitos aivan ihanasta illasta järjestäjille ja kanssajuhlijoille – oli niiiin hauskaa! Koska uusiks?! x

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.