Kippo

ravintolat Helsinki, ruoka
8 kommenttia

Olen useasti Helsingissä työreissussa niin, että pitää käydä lounaalla yksin, nopsaa ja helposti. Vaihtoehtoja on tietysti ihan hulluna, mutta ihan ydinkeskustasta on välillä hankala keksiä hyvää paikkaa. Onneksi on Forumin yläkerran suloinen Kippo. Sieltä saa vaikkapa tämän vegaanisen Zohan -leivän tofulla ja chilikastikkeella sekä Iron Man -smoothien, jossa on avokadoa, basilikaa, pinaattia ja sitruunaa kookosmaitopohjalla. Ai että.

Kipon valikoimissa on pelkkää kasvisruokaa, mutta leivän väliin saa valita mozzarellaa, tofun tai cashew-”juuston”. Tuo maustettu tofu ricotta on todella maistamisen arvoinen, tosi maukasta eikä mitään tylsää mautonta tofusiivua. Kipon lisäksi esim. Fafa’s on tullut tutuksia ja jos haluan kahvia, suuntaan Cafe Kokkoon tai Johan&Nyströmille, jatkossa myös suloiseen Haloon. Mitkä on teidän suosikkejanne Helsingissä? Pitäisi aina etukäteen miettiä, minne menee, ettei tarvitse nälässä yrittää muistella kivoja paikkoja…

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Aleksanterinkadun Facktoryn salaatti! Salaattipedille 6 erilaista täytettä, 10,50e. Valikoima on laaja, mm. erilaisia juustoja, kalaa/kanaa, kasvispullia, vihanneksia, hedelmiä, siemeniä jne. Ikuinen lemppari, varsinkin kovempaan nälkään. :) sopii kasvissyöjille ja vegaaneille paremmin kuin hyvin.

  1. Tosta oon kuullut kehuja ja myös semmoisia ”njaaah”-kommentteja, mutta hinta-laatu-suhde kuulostaa ainakin paperilla tosi hyvältä, eli pitää testata joku kerta tämä! :D

   1. Jepp suosittu lounaskeittiöhän tämä myös on, mutta mun mielestä ainakin yks parhaista salaatti paikoista. :)

 2. Hei jos et ole käynyt Helsingissä Andanten kahvilassa, niin käy joskus! Se on pieni kahvila, jossa on kukkakauppa samassa, ihan super suloinen. En tosin enää muista, saiko sieltä millaista syötävää, sillä itse join viimeksi siellä vain soijalatten. :)

  1. No en oo, PITÄIS! Se on testaamatta, kuulostaa ihanalta. :–) pitääpä googlaa etukäteen että missä se on.

 3. Kuppi & Muffini Kalevankadulla on yksi lempparikahviloista keskustassa. Sieltä löytyy smoothieita, täytettyjä leipiä ja tietenkin muffineita, muutamia mainitakseni. Ainakin viimeksi siellä käydessäni totesin jälleen, että erinomainen hinta-laatusuhde oli yhä tallella – toivottavasti myös jatkossa. :)

  1. Kuppi&Muffini onkin tuttu, pieni ja supersöpö! Oon käynyt siellä kahvilla ja smoothiella. Mmmmmm!