Kimaltava vartaloöljy

kauneus, luonnonkosmetiikka
6 kommenttia

Joko siellä alkaa olla joulu vietettynä? Mulle alkaa ainakin jouluilu riittää, just tässä mietin että tekisin jotain intialaistyyppistä lounaaksi ja illasta sitten treffaamaan ystäviä ja Tapaninpäivän kunniaksi vähän tanssahtelemaan. Ennen sitä yksi ihastuttava tuotevinkkaus.

Vitsit mikä ihana, ihana tuote mulle lähetettiinkään testiin eleven.fi:ltä*. Ruotsalaisen, omien sanojensa mukaan luksusluonnonkosmetiikkaa valmistavan Björk & Berriesin kimalteleva vartaloöljy* on aivan täydellinen tuote. Olen haaveillut tällaisesta tämän syksyn Kosin reissun jälkeen, sillä Maj:lla oli matkassaan vastaavanlainen kimalleöljy. Sillä sai vaaleallakin iholle kauniin hehkun, sellaisen luonnollisen ja hienostuneen. Halusin tietysti omaan käyttööni täysin luonnollisen tuotteen ja testasinkin ennen tätä yhtä ihan ok:ta, mutta tämä kyllä voitti sen samantien.

Björk & Berriesin vartaloöljy on kuivaöljyä, eli se imeytyy iholle nopeasti eikä tee ihosta tahmeaa. Tuote on 100% luonnollinen ja 10% luomulaatuinen. Inci-listalta löytyy muun muassa rypsiöljyä (?!), oliiviöljyä, shea-voita, koivu-uutetta, seljanmarjauutetta ja tyrnin siemenöljyä. Tämä on mulle sellainen juhlatuote, että en niinkään toivo tältä hulluja kosteutustehoja, vaan arvostan nopeasti imeytyvää koostumusta ja kaunista hohdetta iholla. Hintaa tuotteella on 27,70€.

Oooh-la-laa!

Björk & Berries on mulle ihan uus tuttavuus, vaikka olenkin törmännyt näiden kuviin ja pariin tuotteeseenkin aiemmin. Sarjan valikoimiin kuuluu kolme eri tuoksuista sarjaa: Never Spring, Dark Rain ja White Forest. Björk & Berriesiä myytiin myös Viking Linen tax freessä, joten pääsin nuuhkimaan mikä tuoksuvaihtoehdoista olisi eniten mieleeni ja huh, onneksi se oli juuri tämä ihanan raikas ja sitruksinen Never Spring.

Tämän perusteella muutkin Björk & Berriesin tuotteet alkoivat kiinnostaa. Valikoimaan* kuuluu tosi kauniita tuoksukynttilöitä, shampoot ja hoitoaineet, käsienpesuaineet, vartalovoiteet, tuoksuöljyt, käsivoiteet ja kimalteettomat vartalöljyt. Tuo ekoluksusmääritelmä kyllä vähän mietityttää; pitäisi tutkia muiden tuotteiden inciä, että onko sisältö todella luksusta. Mulle luksus luonnonkosmetiikassa tarkoittaa laadukkaita ja fiksusti tuotettuja raaka-aineita, mutta toki myös houkuttelevaa ulkonäköä. Pakko udella; käyttääkö kukaan teistä kimalleöljyjä tai vastaavia tuotteita? Ah, miten löysin nämä vasta nyt!

 * -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mua kiinnostaisi kovasti nähdä kyseinen öljy käytössä; näyttääkö se iholle levitetyltä oranssilta kimalleliimalta iholla vai miltä..? :D

  1. Hahaha, ei todellakaan :–D Tästä ei tule siis väriä, vaan hehkua iholle. Ihon sävy ei siis muutu varsinaisesti mitenkään, näyttää vaan kimalteiden ansiosta kuulaammalta ja hehkuvammalta. Glitterit ei juuri erotu iholta käytössä, siksi tästä ois vaikea ottaa kuvaa käytössä. Eli tervettä hehkua luo, ei glitterliimakerrosta!

 2. Tuo yllä linkkaamani Madaran on sellaista rasvamaista, ja oon huippelissani levittäny ihovoiteen tavoin koko keholle- vaikka kimaltaakin huimasti (ja kimalle tuppaa liippamaan myös vaatteisiin, esim. alushousut hehe).
  Terre d’oc on samantyyppinen kuivaöljy kun täs postauksessa ap-mainittukin, väri on aivan ihana (sulautuu kyllä).

  ja btw Zuiin Sparkle Blusheja voi käyttää mm. decolteen kimallukseen myös. Miksei sopivansävyisiä kimalleluomivärejäkin. Jollei välttis halua öljyä.

  1. Helou! Mullakin on tuota Madaran kosteusvoidetta, jossa on kimalletta. Se on kiva kanssa, mutta öljy jättää ihosta jotenkin ”kirkkaamman” :-) oon testannut toista kuivaöljyä kimalteilla, sellaiselta merkiltä, jota ei saa Suomesta – töiden puolesta siis etsinyt uusia tuotteita. Tuo Terre docin vaikuttaa kans kivalta, aika paljon vaan kalliimpi, 35,20e/50ml ja tää on 27,70e/100ml.

   Joo, Zuiilla on ihania kimallepuutereita! Niitä voi käyttää myös luomilla, ah. Everyday Mineralsilta löytyy myös hohdepuuterit, ne pääsee kyllä kans viimeistään kesällä käyttöön. Tääkin öljy on kyllä ehdottomasti enemmän kesä- ja juhlatuote, kuin talvituote :D