Kaunis läppärinsuojus

lifestyle
8 kommenttia

Kiva läppärinsuojalaukku on löytynyt – ja vieläpä fiksuun hintaan. Ne haaveilemani nahkaiset läppärinsuojukset maksoivat 125 dollaria ja postikulujen päälle olisi vielä tullut tullit ja alvit, kuten joku fiksu muistutteli.

Tämä löytyi Society6-verkkokaupasta, jonka ideana on tarjota suunnittelijoille ja taiteilijoille alusta omien printtien myynnille. Printtikuvien hinnan taiteilija saa päättää itse, muut tuotteet (kuten puhelimenkuoret, mukit, t-paidat, lakanat), joihin taiteilijan printtiä käytetään, hinnoitellaan Society6:n kiinteillä hinnoilla. Provikat ovat suoraan nähtävillä ja vaikka ne vaikuttavatkin suhteellisen pieniltä, ovat ne ilmeisesti parempia kuin monen muun vastaavan alustan. Lueskelin monet nettikeskustelut aiheesta ja useimmat taiteilijat kehuivat palvelua, moni oli löytänyt sen kautta laajan asiakaskunnan ja meininki oli heidän mukaansa reilua. Tiedustelin suoraan Society6:ltä, että missä heidän tuotteensa valmistetaan ja sain nopeasti vastauksen, että sekä tuote (läppärin suojus) että sen painatus tehdään USA:ssa. Esim. paidat, joihin printtejä painetaan, ovat American Apparellin. Kun varmistuin siitä, ettei firma tilaa suojuksia esim. halvalla Kiinasta, päätin tilata läppärin suojan itselleni.

Tämä ”Botanical” -printillä varustettu suojus on taitelija-bloggaaja Uma Gokhalen käsialaa. Hänen yrityksensä, 83 orangesin, sivuilta löytyy muita hänen töitään ja Society6:n sivuilta monia tuotteita, joita voi tilata hänen suunnittelemillaan printeillä. Läppärinsuojus 13-tuumaiselle koneelle maksoi 32€, sillä satuin tekemään tilauksen päivänä, jolloin postikulut olivat kaikille ilmaiset. Alvit eivät ole paljoa päälle ja tullia ei ilmeisesti näin edullisesta tuotteesta tarvitse maksaa? Tykkään Uman tyylistä kovasti, ja vaikka osa printeistä on mielestäni vähän liian ilmeisiä, on joukossa todellisia helmiä. Mietin mm. tätä ja tätä. Society6:n valikoima on valtava, tuntuu että sieltä voisi löytää melkein mitä tahansa – oletteko te tehneet löytöjä?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi vitsi tuollahan on tosi iso valikoima, jos vaan jaksaa selata 100 sivua :D Voisin itsekin nyt viimein tilata, kiva kun selvitit eettisyyden!

  1. Jep, toivotaan että heidän sanaansa voi luottaa :-) voin vielä kommentoida tuon laatua jahka se saapuu!

   Valikoima on ihan hullu :-D melkein iski valinnan vaikeus ja liikatarjonta, kun ei eka meinannut osata valita hienoista hienointa, haha.

 2. jeeeee mahtavaa, tää postaus tuli niin hyvään aikaan! mun on ollut tarkoitus hankkia läppäriin suoja, mutta mistään ei oo löytynyt edullista ja ennen kaikkea sievää. oisin voinut tilata tuolta ainakin sata erilaista, ja muutkin tuotteet oli supersöpöjä. kerkesin just pistää kaktusläppärinsuojan tilaukseen, näytti olevan nytkin ilmainen toimitus kansainvälisesti :-)

  1. Jee, mahtava juttu!! :–) Tuolla on kyllä hullusti tarjontaa, tulee valinnanvaikeus. Mut hyvä että löyty!

 3. Kerro sit jos pystyt, meniskö myös 13,3 läppäriki tuohon :) Tuntuu, että nuo on mitotettu ku hanska vaan omppuläppäreille.

 4. Se tulliraja on nykyään noin 22 euroa, yhden tuotteen tilatessa on vähän tuurista kiinni jääkö tulliin vai ei :D mä tilasin tuolta itelleni ja siskolle seinäkellot joululahjaksi, oon niihin kyllä ollu supertyytyväinen eikä se tullimaksu päällekään liian suuri ollut kun ilman postikuluja sain kans tilattua :3

  1. Aah joo, true! En muistanut että se on sama kaikissa vissiin, tai siis kosmetiikassahan se on ainakin tuo 22€ myöskin. :-) Mäkin tilasin sen I’m very busy -kalenterin, eikä se jäänyt tulliin, mutta kaveri joka tilasi kaksi samanlaista, joutui säätään kaikki tullijutut.