MOSSA-luonnonkosmetiikkaa

kauneus, luonnonkosmetiikka
33 kommenttia

* Yhteistyössä Asennemedia ja Natural Goods Company

Ystävät, tuttavat ja tuntemattomat: kiitos tuhannesti ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen. ♥ Ette uskokaan miten lämmin fiilis niistä tuli. Kerron teille lisää kuulumisia myöhemmin, nyt kerron teille ihanasta luonnonkosmetiikkasarjasta, joka on lanseerattu aivan hetki sitten.

Luonnonkosmetiikan ystävät, etenkin edullisen sellaisen; tämä postaus on teille! Suomen markkinoille on juuri rantautunut uusi luonnonkosmetiikkasarja Mossa. Se on valmistettu samalla tehtaalla kuin Madara, mutta on edullisempi ihonhoitosarja mitä isosiskonsa – Madaran edullisempi pikkusisko siis!

Sarjaa alkaa löytyä tammikuun lopulla mm. Sokoksista; 26.1.–25.2. Mossa-sarja on lanseerauksen kunniaksi -10% alennuksessa Suomen suurimmissa Sokoksissa ja Emotioneissa. Eli valmiiksi edulliseen sarjaan pääsee tutustumaan parin päivän päästä tarjoushinnoin. Sokoksen lisäksi valitut Mossa-tuotteet (Puhdistusvaahto, Nutritive Antioxidant Day Cream, Youth Defence Restoring Night Cream) saa tarjoushinnoin helmikuun ajan myös Ruohonjuuresta. Verkossa Mossaa myy jo ainakin Biodelly ja Natural Goods Company.

Mossa-tuotteet sisältävät ulkoasunsa mukaisesti pohjoisen luonnossa kasvaneiden marjojen uutteita, jotka sisältävät runsaasti ihoa helliviä, suojaavia ja uudistavia vitamiineja ja antioksidantteja. Sain nyt julkaistavat tuotteet testiini kuukausi sitten ja olen jo löytänyt ehdottomat suosikkini. Koko sarja vaikuttaa hyvältä – ihanaa että luonnonkosmetiikan valikoimiin saadaan lisää budjettikosmetiikkaa! Mossa-sarjalla on Ecocert-sertifikaatti.

Tämä nyt lanseerattu Youth Defence -linja on suunnattu yli 20-vuotiaille. Sarjaan kuuluu puhdistustuote, misellivesi, kaksi kasvovettä, kaksi päivävoidetta, sävyttävä päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide ja öljy. Öljy ei ehtinyt mulle asti testiin, mutta muut sarjan tuotteet on tullut tutuiksi testijaksollani.

Mossa-sarjan valikoimiin kuuluu kaksi puhdistustuotetta; valkoherukkainen Cleansing Creme Mousse, joka sisältää AHA-happoja. Puhdistuksen lisäksi se kirkastaa kasvojen ihoa kuorien ihoa entsymaattisesti – kuinka jännittävää! En ole törmännyt muihin vastaaviin puhdistustuotteisiin, jotka on tarkoitettu arkipäiväiseen käyttöön. Ei ehkä talven kovimpien pakkasien ykköstuote, mutta keväämmällä otan tämän kunnolliseen testiin, kun iho ei ole enää kuivimmillaan mutta näyttää samealta talven jäljiltä.

Vadelmainen misellivesi oli niin hyvä, että sen kehut säästän postauksen loppuun.

Mustikka-kasvovesi normaalille ja sekaiholle, lakka kuivalle ja herkälle. Lakka-kasvovettä olen käyttänyt nyt talvella, kevääksi sitten mustikka. Mossan ihonhoitotuotteissa on huomattavasti marjaisammat ja miedommat tuoksut, kuin Madara-sarjan tuotteissa, jotka usein tuoksuvat ”vihreälle”. Vaikka tykkään myös niistä ruohoisista, yrttisistä ja vihreistä tuoksuista luonnonkosmetiikassa, on musta ihanaa että tarjolla on tuotteita jotka tuoksuvat hedelmiltä ja marjoilta.

Taidatte tietää, että olen melkoisen tarkka päivävoiteen suhteen, sillä ihoni tuppaa rasvoittumaan helposti päivän mittaan. Siksi en ole vielä ottanut Mossan päivävoiteita aktiiviseen käyttöön, mutta yövoiteesta pidän. Siinä on karhunvatukkaöljyä joka ravitsee ihoa unen aikana. Koostumus on kermainen ja hoitava – juuri sellainen mitä yövoiteelta kaipaankin. Yövoide on yövoiteeksi varsin edullinen, normaalihinnaltaan 15,90€. Päivävoiteiden hinnat 14,90€.

Sävyttävä bb-voide 16,90€. Ainakin keskellä talvea sävy on mun vaalealle iholleni aavistuksen tumma, mutta asteen pari päivettyneemmälle tämä on varmasti ihana ihon heleyttäjä. Tuntui levittyvän hyvin ja sopisi varmasti esimerkiksi mineraalimeikkienkin alle tasoittamaan ihoa.

Mossan silmänympärysvoide on ensikokeilujen perusteella hyvä tuote. Tarkempaa raporttia myöhemmin!

Ehdottomaksi ykkössuosikikseni nousi Mossan raikas misellivesi. Se lupaa puhdistaa ihon ja meikin ja sopii kosteuttavuutensa ansiosta kaikille ihotyypeille. En ole itse käyttänyt tätä meikinpuhdistukseen (kuten en ikinä aiemminkaan ole misellivesiä käyttänyt), joten siitä puolesta en osaa sanoa, mutta olen korvannut Mossan misellivedellä aamuiset vesipesut. Vesi kuivattaa ihoa, mutta ihoni kaipaa yön jäljiltä puhdistusta, joten misellivedellä kostutetulla vanulapulla pyyhkäisy on täydellinen ratkaisu – varsinkin talvella ihon kuivuessa kuivasta sisäilmasta ja pakkasista.

Mossan misellivesi on viikon 6 (helmikuun toinen viikko) erikoistarjouksessa hintaan 8,90€ (norm. 12,90€) Sokoksen Hyvän Olon viikolla – suosittelen testaamaan, jos misellivedet kiinnostavat! Ennen tämän löytämistä suosikkejani olivat Gamarden ja Cattierin misellivedet, mutta tämä vei voiton niistä edullisesta hinnastaan huolimatta. Todellinen budjettilöytö!

Nimi Mossa tulee sanasta moss, sammal. Monet pohjoisen marjat nimittäin kasvavat ympäristössä, josta löytyy sammalta. Sammal on aika ihana sana. :-) Miltäs uusi, edullinen luonnonkosmetiikkasarja vaikuttaa? Jos tarkemmat hinta- ja tuotetiedot kiinnostaa, voitte kurkata koko valikoiman täältä.

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kuulostaa ihanalta. Aion ainakin ottaa kokeiluun tuota sarjaa! Marjaisat tuoksut kuulostaa liian hyviltä! Herkkähipiäisenä allergisoidun tosi helposti kosmetiikalle, ja luonnonkosmetiikasta olen löytänyt pelastuksen mun iholle. Opiskelijabudjetin lavera taitaa nyt saada uuden kilpakumppanin!

  Sulla on niin ihana blogi, jotenkin raikas ja aito, ihan niinkuin kirjoittajansakin. :)

  1. No eikö! :-) Noi on kyllä edullisiksi tuotteiksi tosi toimivan oloisia. Laveralle ja Skin Blossomille kyllä hyvä kilpailija. Ihana muuten kuulla että luonnonkosmetiikka sopii, vaikka muuten helposti allergisoidut tuoksuille ja raaka-aineille.

   Ja voi kiitos, ihanasti sanottu! :-*

 2. Hei ovatko nämä vegaanisia? Yritin googlailla, mutten ainakaan pikaisesti löytänyt mitään suoraa mainintaa asiasta.

  1. Heippa, laitoin kyselyä Mossan suuntaan, palaan kun tiedän! Oon reissussa, joten en voi tutkia omia purnukoita, että mitäs niissä sanotaan. Uskoisin että ainakin osa tuotteista on (kuten Madarallakin), mutta en uskalla sanoa mitään muuta nyt :-)

     1. Hei jee, ihan mahtavaa, että jaksoit selvitellä asiaa! Ja kiva kuulla, että ovat vegaanisia. Täytyykin heti ensi viikolla käydä ostamassa testiin pari tuotetta <3

      1. Joo, mahtavaa! :–) Mun äitikin ihastui noihin kun pääs tänä viikonloppuna testaileen yövoidetta ja kasvovettä :-)

 3. Jes kiitos taas mahtavasta suosituksesta, ehottomasti menee kokeiluun muutamakin tän merkin tuotteista!!

  1. Joo, hihii! Mäkin oon odottanut että pääsen kirjoittamaan, kun sarja on kummiskin ollut jo kauan testissä. Misellivesi on best!

 4. Oooh, looking good! Mun kiinnostus ainakin heräsi heti -etenkin tuota misellivettä kohtaan! :) Vadelmamisellivesi, nam. :P CC-voidettakin olisi kiva testata.

  1. No niinpä! Ah. <3 CC-voiteet on aina hauskoja, vai onko tuo bb-voide? Hohoo, eniveis. Mulle talvella liian tumma sävy, mutta astetta päivettyneemmälle varmasti täysin hyvä.

 5. Vaikuttaa hyvälle sarjalle! Varmasti tulee kokeiltua useampaakin tuotetta näistä. Ja jo pakkaukset on jotenkin niin raikkaita ja pirteitä. Kiva että laatua saa vähän edukkaamminkin.

  1. No niinpä! :-) Tosi kiva. Edullisia tuotteita kyllä kaivataan lisää luonnonkosmetiikankin valikoimiin.

 6. Tosi mielenkiintoisilta näyttää! Tykkään madarasta, ehkäpä täytyy kokeilla näitä joskus :)

 7. Sold! Pakko päästä hiplaamaan noita purkkeja Sokokselle! Mä oon kunnon tuoksuhifistelijä ja nuo pakkauksetkin ovat niin kauniit … voi olla että pitää järkätä tilaa peilikaappiin :D Ja vitsi Ida, miten ihanat kuvat oot napannut, wau<3

  1. Jep, mee ihmeessä, nää on kivoja ja edullisia! :-) ja hahaa, kiitos!!

 8. Kiitos vinkistäsi, että tulee Sokokselle. Verkkokaupoista tilaillessa tulee tilattua yleensä aika paljon, ihan vain että ”säästäisi” postikulut. Nyt voi mennä ihan kauppaan asti tutkimaan ja ihailemaan :)

  1. No niinpä, ihanaa kun pääsee testaamaan kaupassa ennen ostopäätöstä!

 9. Tää tuli kuin tilauksesta, just loppu Skin Blossomin silmänympärysvoide (kiitos siitäkin vinkistä, erittäin toimiva!) ja olin jo rupeemassa tilailee uutta, mut sit sainkin haettua heti alkuviikosta Sokokselta Mossan version! :–) vielä ei tosin oo ehtiny testiin kun ekaks käytän Madaran testerin, jonka onnekseni löysin kaapista (miten niitäkin kertyy eikä sit ikinä muista käyttää?!) :D Madaran muutamat tuotteet, kuten Purifying foam ja Deep moisture gel kuuluu vakkareihin, ne on hyväks havaittuja ja täydennän varastot aina ystävämyynnistä. Klikkailen heti puolilta öin tekemään tilausta että saan varmasti tarvitsemani tuotteet :’)

  Asiasta toiseen, osaatko yhtään auttaa värisävyn valintaprobleemaa EDM:n mineraalimeikkipohjissa: näytteiden perusteella 3N tai 3C ois miun väri, mut siihenpä se jääkin, enkä nyt voi edes vertailla kun molemmat on käytetty loppuun. Eihän siinä nyt varmaan kauheesti metsään mee jos kummatkin on ollu omasta mielestä ihan hyviä (enkä missään nimessä oo ainakaan 3W!) mut kun kestää se purkki kuitenkin jonkun tovin.. :D punotan helposti, kesällä palan ja myös rusketun ja saan pisamia, ranteiden verisuonet näkyy sekä vihertävinä että violetteina.. ehkä vaan teen itelle tästä liian vaikeeta, kun ei voi mennä mihinkään konkreettisesti testailee ja saamaan neuvoja! :-D

 10. Mossan tuotteet vaikuttaa ensimmäisten testausten perusteella tosi lupaavilta! Kaiken lisäks ne on herkullisen näköisiä ja tuoksuu ihanan hedelmäiselle. Varmaan täytyy hamstrata vielä lisääkin näitä ;)
  Upeat kuvat muuten!! :)

 11. Heipsan Ida ja valtava kiitos kun vinkkasit Mossasta! :-) Mulla sattui just loppumaan Madaran misellivesi, joten oli täydellinen tilaisuus ostaa tuo Mossan misellivesi kokeiluun -ja se todellakin täytti kaikki odotukseni! Ihan mahtavaa että luonnonkosmetiikkaa voi saada näinkin halvalla, aion varmasti jatkossa testailla muitakin Mossan tuotteita ;-)
  Ihanaa viikonloppua sulle! <3

  1. Hei ihan mahtava kuulla!! Mä tykkään Mossan misellivedestä enemmän kuin Madaran, enkä oikein ees tiiä miksi mutta ehkä se on jotenkin raikkaampi vielä. :-) Vaik Madaran miselli onkin nätimmässä pullossa… hihii, kiva että vinkistä oli hyötyä! Ihanaa viikonloppua! :-*

 12. Tykkään myös tuosta lakka-kasvovedestä, mutta BB-voide oli aivan katastrofi. Väri muuttui kasvoillani aivan oranssiksi ja lisäksi voide lähti rullautumaan ja murustumaan hetkessä. Ei siis sopinut minun ihoni kanssa yhteen, harmi!