Testissä: Suki & Neal’s Yard Remedies

kauneus, luonnonkosmetiikka
13 kommenttia

Sain eleven.fi:ltä testiini jokin aika sitten kivan setin luonnonkosmetiikkaa; suurimman osan sellaisilta merkeiltä, joista olin toki kuullut ja lukenut, mutta joiden tuotteita en ollut vielä kokeillut.

Olen testaillut saamiani tuotteita innolla ja kaksi tuotetta ovat olleet niin hyviä, että ajattelin vinkata niistä teillekin: Sukin Balancing Day Lotion (joka näyttää nyt olevan pienessä tarjouksessa) ja Neal’s Yard Remediesin White Tea Toning Eye Gel.

Mun kaikkien aikojen suosikki päivävoide on Nafhan kosteuttava ja tasapainottava kasvovoide, joka tekee ihosta ihanan samettisen ja pitää sen kiillottomana meikin alla hoitaen ja kosteuttaen. Tämä Sukin päivävoide on ihan hullun kova kilpailija Nafhalle, mutta nyt useamman viikon testailun jälkeen voin todeta, että tarvitsen nämä molemmat – sekä Nafhan että Sukin. Sukin tuote on nimittäin omiaan kuuriluontoiseen käyttöön; se tuntuu supistavan ihohuokosia ja pitävän ihon vieläkin kiillottomampana mitä Nafhan päivävoide, mutta miinuspuolena taas on se, että se ei selkeästi kosteuta ihoani yhtä hyvin kuin Nafha.

Veikkaankin, että Suki voi olla kesällä voittamaton, mutta ainakin nyt talvella ihoni alkaa hilseillä jos käytän Sukia kolme-neljä päivää putkeen. Suki kuitenkin tuntuu rauhoittavan ihon epäpuhtauksia tehokkaammin mitä Nafha, mutta kosteusteho jää heikommaksi. Ihoni tuntuu kaipaavan vähän kaikkea, heh, joten tämä kaksikko on kyllä aivan lyömätön kombo. Sukin kosteusvoidetta ostan varmasti jatkossakin, vaikkei se Nafhaa korvaakaan. Katja Kokko suosittelee Beauty Guidessaan tätä samaista Sukin voidetta akne-ihon hoitoon, joten kantsii testata, jos näpyt vaivaa. :-) Sukin tasapainottava kosteusvoide eleven.fi:ltä* hintaan 36,20€.

Neal’s Yard Remediesin geelimäinen silmänympärysvoide* (hinta 29,30€) on ihana aamuisin, sillä sen ohut koostumus imeytyy nopeasti, mutta tuntuu silti kosteuttavan herkkää silmänympärysihoa. Tykkään myös kermaisemmista silmänympärysvoiteista (esim. Skin Blossomin ja Comfort Zonen Sacred Nature -sarjan silmänympärysvoide), mutta ne sopivat paremmin yökäyttöön mulla. Tätä käytän varsinkin silloin, kun kasvojen iho tuntuu nukutun yön jälkeen turvonneelta. En uskalla sanoa, että tuote laskisi silmänympärysihon turvotusta, mutta tykkään tämän viileähköstä tunnusta iholla, ainakin tuntuu siltä, että tämä tehoaisi turvotukseenkin. Puteli on pikkuinen, mutta tuote on riittoisaa.

Tämän testikokemuksen myötä tekee mieli tilailla testiin lisää Sukia ja Neal’s Yard Remedisiä. Jälkimmäiseltä houkuttelisi testata shampoota; onko kellään teistä kokemuksia? Olen testannut hotellin minishampoon verran, hiukset tuntuivat tykkäävän.

Mutta joo, testissä on just nyt muitakin herkkuja luonnonkosmetiikkatuotteita, en malta odottaa että pääsen raportoimaan niistä teille! Huomenna ensitestaukseen pääsee markkinoille juuri rantautunut luonnollinen kuivashampoo ja tässä juuri mietin, mitä tykkään uusimmasta seerumiostoksestani. Olen tainnut myös löytää parhaan budjettishampoon ikinä… Huh! Palataan noihin myöhemmin.

*-merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Just kotiutin Sukin puhdistusmaidon ja rauhoittavan kasvoveden ja odotan innolla mitä iho tykkää! Toi päivävoide kiinnostaa myöskin kovasti, ja siitä oonkin kuullut paljon positiivista palautetta :) Sukia on kyllä hehkutettu ihan valtavasti eikä varmaan syyttä!

  Hei, ootko koskaan tehnyt jotain koostetta tai top3-listaa parhaimmista silmänympärysvoiteista? Ainakaan nopea googlaus ei tuottanut tulosta :-D Mutta siis sellainen kiinnostaisi.

  1. Ooh, kuulen mielelläni sulta sitten ovatko olleet hyvät! Kasvovesi vois kiinnostaa, vaikka oonkin aika vannoutunut Dabba-käyttäjä.

   En oo! :-D Mutta tässä tulee: 1. tän postauksen neal’s yard remedies 2. skin blossom 3. comfort zone sacred nature. Hohoo, olipa helppo!

 2. Neal`s yardilta oon ihastunu wild rose beauty balmiin ja rose hydrating silmänympärysvoiteeseen, tuota silmänympärysvoidetta ei vain löydy mistään suomalaisesta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta kun Lontoosta sen viime keväänä ostin! Olen itsekin miettinyt että täytyisi myös testata nyrrin shampoot, ainakin oon kuullu että ne on toimivia :-)

  1. Oi jes, tarviipa siis joku kerta ostaa shampoo testiin! :-) Ja toi beauty balm kiinnostais kyllä, vaikkakin ruusun tuoksu ei usein miellytä kosmetiikassa mua ollenkaan…

 3. Molemmat on kyllä yksiä mun lempparimerkeistä, vaikka juuri näitä tuotteita en olekaan kokeillut. NYR:n kasvovoiteista olen erityisesti tykännyt! :)

 4. Sukilla on myös Nourishing Day Cream, joka on astetta täyteläisempi kuin tuo Balancing Lotion, mutta silti ihanan kevyt ja helposti imeytyvä. Se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, rauhoittaa näppyjä, eikä jätä ihoa yhtään rasvaiseksi. Tämä oli aiemmin mun lemppari, mutta valitettavasti olen herkistynyt mm. ruusulle, joten tästä oli pakko luopua. En löytänyt tätä eleven.fi:n valikoimista, mutta ainakin kotimainen Naturelle.fi verkkokauppa myy tätä.

  Täytyy myös mainita Sukin Balancing Facial Oil, joka on huippuöljy iholle, joka kaipaa vähän kaikkea (se rauhoittaa, tasapainottaa, pehmentää ja tehoaa myös näppyihin).

  Jos iho hilseilee Balancing Day Lotionin kanssa, niin lisää joukkoon muutama tippa kasvoöljyä, niin saat koostumuksesta vähän hoitavamman :)

  1. Ooh, onpa hei hyvä tietää, kiitos! :–) Imeytyyköhän se nopeasti? Sukin tää Balancing lotion on siksi ollut niin mainio, kun se imeytyy heti.

   Aah voi ei! Ruusu ei kyllä oo munkaan suosikki tuoksunsa takia, mutta en sentäs oo herkistyny sille.

   Uu, hei kiitos!! Tuo öljy kuulostaa ihanalta. Mä oon löytänyt ihan hirveen monta ihanaa öljyä, niiden suhteen en tunnu olevan kovin nirso, mutta toi tasapainottavuus kiinnostaa kyllä. Kiitos! :-)

 5. Hih, juurikin eilen aamulla korkkasin auki Nealssin kosteuttavan shampoon näytepussukan ja ero santen budjettishampooseen oli kyllä huomattava ! Jäi niin ihana pehmeä ja puhdas tunne, ei ollenkaan narskuva. Kävin sitten heti suihkun jälkeen hankkimassa putelin sitä :D Olin tosi lähellä jo testaamassa Rahuan shampoon mutta vielä se saa odotella.. Jään innolla odottamaan tuon kuivashampoon tuomiota! :)

  1. UUU! Mahtavaa, pitääpä joku kerta tilaa tuo Nealsin shampoo testiin, tai siis joku niistä – kai niitä on useampia.

   Aaah, Rahuat on niiiiin ihania <3 Ja siis niin on myös Rahuan kuivashampoo ;-)

 6. Mun on tarkoitus tässä lähiaikoina ottaa käyttöön toi Sukin kosteusvoide. Mukava kuulla, että tykkäsit, jospa se toimisi munkin iholla (fingers crossed). Samaan syssyyn tulisi käyttöön Sukilta myös puhdistusmaito ja kasvovesi. Odotukset on aika korkeella.