2 x pikahelpotus (heippa niskajumi ja näpyt!)

kauneus, luonnonkosmetiikka
24 kommenttia

Teen paljon töitä koneella ja pitkien päivien jälkeen huomaan niskan olevan jumissa, etenkin jos olen kyhjöttänyt koko päivän istuma-asennossa läppärini äärellä. Jooga ja venyttely auttavat paljon, mutta joskus kaipaan nopeaa helpotusta – silloin tartun magnesium-suihkeeseen. Nordic Healthin Magnesium Oil Joint* -suihke helpottaa niska- ja hartiasärkyä hetkessä. Suihkin tätä selkään 5-10 suihkausta 1-2 kertaa päivässä. Juminen ja särkevä olo helpottaa nopeasti. Tätä suihkimalla saa myös tarvittavan päiväsaantisuosituksen imeytettyä ihon kautta elimistöön, aika mainiota.

Joint-suihke sopii kipuun ja nivelille, mutta valikoimasta löytyy myös magnesium-suihkeet urheilijalle, iltakäyttöön ja herkälle iholle. Arvaatteko mikä on parasta? Tuote on täysin luonnollinen ja lisäaineeton. Siinä missä Voltarenit ynnä muut ovat täyttä myrkkyä, on tässä tuotteessa vain luonnollista magnesiumia, glukosamiinia (nivelten ja ruston korjaamiseen, niveltulehduksen hoitoon), viilentävää mentholia ja talvikkiöljyä. Ei mitään muuta. Huipputuote, suosittelen kokeilemaan. Sain omani testiin blogin kautta, mutta tätä ostan jatkossa itsekin. N. 27 € hinta on mielestäni kohtuullinen, tuote on todella riittoisa – tästä riittää yli 800 suihkausta.

Toinen pikahelpotus-suosikeistani on Juice Beautyn Blemish Clearing Serum. Se on seerumiksi verrattain edullinen  (34 €) ja todella tehokas. Se kirkastaa ihoa ja nitistää näppyjä. Seerumissa vaikuttaa luomuhedelmähapot, jotka kuorivat ja puhdistavat ihoa. Mukana on myös pajusta saatavaa luonnollista salisyylihappoa, c-vitamiinia ihon kirkastamiseen ja aloe veraa rauhoittamiseen. Sopii myös mun suhteellisen herkälle iholle; yleensä käytän tätä öisin, mutta mikään ei estäisi käyttämästä myös päivällä. Imeytyy ihoon nopeasti eikä aiheuta mitään näkyvää reaktiota kasvoillani, vaikka tuntuukin tehokkaalta tuotteelta.

Tämä tuote herätti kiinnostuksen testailla Juice Beautyn tuotteita enemmänkin. Ovatko tuttuja teille, onko suosituksia? Ulkoasu ei ole houkutellut testaamaan aiemmin, mutta olen kuullut näistä niiiin paljon hyvää että pakkohan näitä on testailla enemmänkin. Mitähän tilaisin seuraavaksi kokeiluun… ehkä jonkun naamion tai kuorinnan?

* -merkitty on affiliate-linkki

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi vitsi, tuo seerumi kyllä kiinnostaa! Kärsin epäpuhtaasta ihosta ja oon yrittäny taltuttaa sitä kotikonstein vitamiinikuureilla ja huolellisella pesulla, ja tää vois olla hyvä lisä siihen kavalkaadiin. Satutko tietämään, saako näitä Ruohonjuuresta?

  1. Ei, tätä merkkiä myy tietääkseni vain maahantuojan Naturelle.fi-verkkokauppa. :-) Mutta uskoisin että tämä on hyvä lisä tuohon kavalkaadiin!

 2. Juice Beautyn hedelmähappokuorintaa olen kokeillut. Aika tujua tavaraa :D Naama punoittaa kyllä aika railakasti suunnilleen tunnin sen jälkeen, mutta on sitten kyllä sileämpikin. Minä en kyllä saanut siitä ihan sitä hehkutettua ”6-vuotiaan naama”-kokemusta, mutta näille aknearville ei taidakaan mikään voide tehota ihan sillä tavalla. Tekisi kuitenkin mieli ostaa vielä uudestaan.

  1. Ooh, tekee mieli testata toi! Mulla Madaran Peel-naamiokin saa ihon punoittaa aikamoisesti, se on pelkkää iltakäyttökamaa siis. Hmm, aknearvet on varmaan aika haastavaa hoidettavaa, mutta ehkä sillä saa kirkkautta ja kuulautta ainakin?

 3. Magnesiumsuihkeen ostamista olen pohtinut jo pidemmän aikaa. I love me -messuilla taisi olla tarjous ja silloin jätin ottamatta. Tuo olisi kuitenkin niin paljon parempi vaihtoehto kuin voltarenit ym. joista käsittääkseni päätyy todella paljon vaatteiden kautta pesussa vesistöihin. Täytyy pitää silmät auki josko tulisi vastaan :)

  1. Aaa joo, olivat muuten varmasti esillä siellä :-) Juuri noin minäkin oon ymmärtänyt, eli kokeile ihmeessä tätä. Ruohonjuurissa ainakin on ja jos en väärin muista niin Sokoksella oon tainnut myös nähdä?

  1. Oho, jännää! Vitsit kun mä olen niin nirso kasvovoiteiden suhteen :-D ehkä pitää antaa mahdollisuus joskus Juice Beautyn kasvovoiteelle, kuulostaa nimittäin kiinnostavalta!

 4. pitääpä tarkemmin tutustua tuohon suihkeeseen. jumitin niskani pari kuukautta sitten raahaamalla turhan pitkän kävelylenkin ajan repussa läppäriä ja kirjoja. jumi loppui vasta viikko sitten toistettuani saman session. kiva, että löytyy fiksumpiakin keinoja helpotukseen. ja, ei pitäisi olla ahne kirjastossa =–D

  1. Hahaa voieiiii!! Mä huomaan ekaa kertaa ison eron; oon ennen tehnyt töitä pöytäkoneella ja nyt mulla on töissä läppäri joka ei tee yhtään hyvää selälle, äh! Mutta seisten on onneksi pikkuisen parempi.

   Ja joo, menee mun niska kyllä jumiin painavan laukunkin roudaamisesta…..: D

 5. Minullakin on tuo Juice Beautyn seerumi, se on todella hyvä ja todellakin toimii! En muista, että olisi koskaan talvikuukausien aikana ollut iho yhtä hyvässä kunnossa kuin tänä talvena käytettyäni tuota :) Tänäkin aamuna piti oikein ihastella miten smoothisti meikki levittyi seerumin pehmittämälle iholle, jesshh! Juice Beautyn hedelmähappokuorintaa kiinnostais myös kokeilla; oon käyttänyt Madaran Peel-naamiota ja tuntuu, että mun akneen taipuvaiselle sekaiholle saattais sopia vähän tujumpikin tavara ;)

  1. NO niinpä!! Käytätkö tätä joka päivä, vai pidätkö taukoja? :-) Mä oon toistaiseksi mennyt kuuriluontoisesti, mutta oon yllättynyt kun tuntuu että iho kestää tätä hyvin, joten en usko että päivittäinen käyttökään olisi pahasta. :-)

   Madaran peel on kyllä hyvä – mulla on iho aina ihan punainen jos pidän sitä 2-3min iholla :D mutta voisin kyllä kans testata jotain muutakin vaihteeksi, hmmm!

   1. Joo, oon kyllä käyttänyt ihan päivittäin! En sit tiiä, että tottuuko iho siihen ajan myötä, jolloin kuuri voi olla aika hyväkin idea, hmm… mutta en oo ainakaan huomannut ihossa mitään negatiivisia vaikutuksia. Tosin mulla on ollut iho aika ailahtelevainen e-pillereiden lopettamisen jälkeen, mutta ei tuo seerumi (tai muutenkaan luonnonkosmetiikan käyttö) ainakaan ole tilannetta mielestäni huonontanut, päinvastoin! :)

    1. Noniin, ihan mahtava kuulla!! :-) Mä ajattelin rajoittaa käyttöä harvemmaksi, sillä mun kosmetologi oli sitä mieltä että näin herkän ihon kanssa aha-hapot pitää pitää vähällä, ettei iho liikoja rasitu ja uusiudu kerralla.

 6. Heippa! Ei liity nyt tähän postaukseen mutta olisin kysellyt Everyday Mineralsseista :)eli voikohan tuota mint korjausväriä käyttää tavallisen nestemäisen meikkivoiteen alla? Ja haluaisin kyllä kokeilla noita everyday mineralssin meikkipohjiakin mutta sävyjen valikointi tuottaa vaikeuksia. Osaisitko suositella jotain tämmöiselle aika vaaleaihoiselle neutraali/punasävyiselle iholle? Yleensä meikkivoiteista minulla on aina vaalein väri, joskin se tahtoo monesti olla liian vaalea kun taas siitä astetta tummempi liian tumma :)

  1. Voi käyttää! :-) Aina kaikki voiteet ei sovi noiden päälle mutta tiedän pari tyyppiä jotka käyttävät. Paras kombo olisi varmasti kyllä mint + mineraalimeikkipohja.

   Voi itku, värin valinta ilman kasvojen kuvaa on ihan mahdotonta :D voin neuvoa vaan että mulla on sävy light 2N ja ennen käytin aina vaaleinta meikkivoidesävyä mutta ne oli usein liian punaisia mulle, toka vaalein oli parempi sävyltään usein mutta vähän liian tumma. EDM:n suosituimmat pohjasävyt on 1-3 :-) kannattaa tilata testerit tai käydä Tampereen tai Kampin Ruohonjuuressa kokeilemassa tuotteita! Testerit saa postikulujen (3,90€) hinnalla! Toivottavasti löydät sopivan :-) Tästäkin voi muuten olla apua: http://www.everydaymineralssuomi.fi/page/16/

 7. Samaa suihketta minäkin olen käyttänyt! Tuntuu kyllä hyvältä ja auttaa niskajumiin. Tosin ei niin paljon, ettenkö tällä hetkellä odottaisi aika malttamattomana parin päivän päässä häämöttävää hierojaa…

  Seerumi kuulostaa myös hyvältä, mutta harmillisen hintavalta. Vaikka tiedän, että tuo on vielä aika kohtuullinen :D

  1. Joo, ei toi hierojaa voita mutta auttaa paljon siinä välissä. :-) Mun pitäis kans löytää Helsingistä hyvä hieroja!!

   Ääh, en kyllä pidä tuota kalliina. Oon käyttänyt tuota tosi paljon ja siitä on kulunut ehkä 1/8 vasta :D ihan superriittoisaa.