Huomenta Köpiksestä!

matkailu, ruoka
Jätä kommentti

Terkkuja Köpiksestä! 

Olen yhdessä mun lempparikaupungissa työreissulla; vaikka päivät kuluu pitkälti palavereissa, haastatteluissa ja kiinnostavissa tapaamisissa, on ihana päästä fiilistelemään keväistä Köpistä. Kelit on pikkuisen ankeat, harmaata ja tuulista, mutta vitsit tykkään tästä paikasta. Näistä ihmisistä ja tunnelmasta.

Oon muuten ekaa kertaa ikiniä airbnb-kämpässä yötä. Meillä kävi tuuri; vaikka vuokrattiin asunto vasta lähtöä edeltävänä iltana, saatiin tosi kiva asunto Vesterbrosta. Täällä on leveät lautalattiat, isot huoneet mulle ja mun työkaverille sekä turkoosit ovet ja Hay:n pallomatto. Niin hauskaa yöpyä jonkun kodissa, en tajua miksi en ole koskaan aiemmin yöpynyt.

Nyt syön puurot loppuun ja sitten suunnataan päivän ekalle tapaamiselle. Snapchat (ida365) päivittyy reissun päältä, jos haluatte kurkkia kivoja yksityiskohtia Köpiksestä.

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.