El Fant

ravintolat Helsinki, ruoka
4 kommenttia

Oletteko käyneet testaamassa Katariinankadun suloisen El Fantin? Jos ette, niin suosittelen lämmöllä.

Toimii niin after work -viinien, kevyen illallisen kuin kahvittelunkin merkeissä. Ruokaa löytyy maidottomalle, vegaanille, kasvissyöjälle ja gluteenittomalle. Suloinen El Fant on auki aamusta iltaan ja tarjoaa aamupalaa ja brunssia (ainakin Keittiössä, kaupungissa -blogin ihana Jaana suosittelee, enkä yhtään epäile etteikö olisi herkkua!), päiväsaikaan kahvia makean ja suolaisen kaverina sekä ilta-aikaan mm. kuvan herkullista risottoa ja muuta pientä herkullista viinin kaverina.

Vielä kun saataisiin lounas takaisin (//edit. 18.6. NYT SITÄ LOUNASTA TAAS SAA!), niin tämä Torikortteleissa lounastava olisi superonnellinen. Ensi kerralla aion maistaa vegaanista porkkanakakkua – sain viimeksi palan kaverilta ja huhhhhuh se oli taivaallista!

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. SE ON. Ihan hullun hyvää! Oon syönyt elämäni parhaan risoton BasBasissa ja tokaparhaan El Fantissa. <3

    1. No todellakin!! Kävin toissapäivänä risotolla ja aiiii itku oli hyvääää!