Lontoo-vinkki: The Breakfast Club

/// matkailu, ruokaTags: , ,

Noniiiin, oon vihdoin ehtinyt istahtaa koneen ääreen selaamaan kuvia Lontoon reissulta. Mulla on tän lisäksi pari muutakin vinkkiä mielessäni, mutta ekana vanha lemppari: The Breakfast Club. Näitä supersuosittuja ravintoloita löytyy Lontoosta useampi, me käytiin tällä kertaa Hoxtonissa, aiemmin taisin käydä Spitalfieldsin Breakfast Clubilla, jossa on huhujen mukaan myös salabaari.

Miljöö on aivan ihana ja mietinkin, halusinko tänne enemmän miljöön vai ruuan takia… No, meillä oli kaikilla pieni väsymys edellisen illan synttärijuhlista, joten aikainen lounashamppari ja soijalatte tekivät terää, vaikkeivat mitään erityisen ihmeellisiä olleetkaan. Aiemmalla visiitilläni söin halloumi-wrapin coleslaw’lla, se taisi olla mielikuvieni mukaan herkullisempi kuin tämänkertainen valintani.

The Breakfast Clubille kannattaa varautua jonottamaan. Me ei jouduttu odottelemaan puoltatuntia kauempaa, mutta olen aiemmin nähnyt sellaisia jonoja brekkariklubin edessä, että tuskin niistä on alle tuntiin selvitty sisälle.

The Breakfast Club Hoxton

2-4 Rufus Street,
N1 6PE

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.