365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

17

heinäkuu 2016

3

COMMENTS

Lontoo-vinkki: herkullinen okonomiyaki

Written by , Posted in Matkailu, Ruoka

Jos japanilainen ruoka kiinnostaa muutenkin kuin sushin muodossa ja suunnittelette reissua Lontooseen, napatkaa tämä vinkki talteen. Aivan hullun herkullista okonomiyakia, japanilaista munakasta, saa Abeno-nimisestä ravintolasta, jollaisia löytyy kaksi Lontoosta. Me olimme Abeno Toossa Covent Gardenin alueella. En olisi eksynyt tänne itsekseni, mutta onneksi Lontoossa asuva ystävä tietää paremmin ja vei meidät reissullamme herkuttelemaan tänne. 

Jokaisen pöydän keskellä on paistolevy, jolla okonomiaykit syntyvät jokaisen nenän edessä. Valitsin Kiso Mixin, eli okonomiyakin, jossa oli täytteenä erilaisia sieniä, valkosipulia, lootuksen juurta sekä juustoa. Valittavana oli myös erilaisia liha- ja kalavaihtoehtoja sekä pari muuta kasvisvaihtoehtoa. 

Annoskokoja on kaksi, joista pienempi riitti pitämään nälän poissa koko illan. Annoksellani oli hintaa n. 13 puntaa, isompi olisi ollut pari puntaa kalliimpi. 

Okonomiyaki oli aivan älyttömän herkullista! Vesi kielellä tässä kirjoittelen tätä vinkkausta, joten menkää ihmeessä testaamaan, jos etsitte kivaa ruokapaikkaa Lontoossa. Miljöö ei ole mikään illanistujaispaikka, vaikka viiniä ja oluitakin löytyy listalta, eli ehkä parempi lounaalle tai aikaiselle illalliselle. On myös hauskaa nähdä, miten ruoka valmistetaan suoraan nenän edessä. Ai itku, saispa tämmöistä Helsingistä… 

Lisää luettavaa:

3 Comments

  1. enma
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.