Lontoo-vinkki: herkullinen okonomiyaki

matkailu, ruoka
3 kommenttia

Jos japanilainen ruoka kiinnostaa muutenkin kuin sushin muodossa ja suunnittelette reissua Lontooseen, napatkaa tämä vinkki talteen. Aivan hullun herkullista okonomiyakia, japanilaista munakasta, saa Abeno-nimisestä ravintolasta, jollaisia löytyy kaksi Lontoosta. Me olimme Abeno Toossa Covent Gardenin alueella. En olisi eksynyt tänne itsekseni, mutta onneksi Lontoossa asuva ystävä tietää paremmin ja vei meidät reissullamme herkuttelemaan tänne.

Jokaisen pöydän keskellä on paistolevy, jolla okonomiaykit syntyvät jokaisen nenän edessä. Valitsin Kiso Mixin, eli okonomiyakin, jossa oli täytteenä erilaisia sieniä, valkosipulia, lootuksen juurta sekä juustoa. Valittavana oli myös erilaisia liha- ja kalavaihtoehtoja sekä pari muuta kasvisvaihtoehtoa.

Annoskokoja on kaksi, joista pienempi riitti pitämään nälän poissa koko illan. Annoksellani oli hintaa n. 13 puntaa, isompi olisi ollut pari puntaa kalliimpi.

Okonomiyaki oli aivan älyttömän herkullista! Vesi kielellä tässä kirjoittelen tätä vinkkausta, joten menkää ihmeessä testaamaan, jos etsitte kivaa ruokapaikkaa Lontoossa. Miljöö ei ole mikään illanistujaispaikka, vaikka viiniä ja oluitakin löytyy listalta, eli ehkä parempi lounaalle tai aikaiselle illalliselle. On myös hauskaa nähdä, miten ruoka valmistetaan suoraan nenän edessä. Ai itku, saispa tämmöistä Helsingistä…

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. NO I KNOW :–((((( mutta kaipailenkin Helsinkiin osaavaa tyyppiä taikomaan tätä herkkua, etenkin kun oot kohta toisella puolella maailmaa :’-(