I ♥ GIRLS

lifestyle
54 kommenttia

* Kaupallisessa yhteistyössä HBO Nordic & Asennemedia

Perjantaina jännitin Tukholma-Arlanda-lentokentällä, että ehtisinkö perutun lennon korvaavalla lennolla ajoissa Asennemedian toimistolle, jossa meillä oli sovittuna HBO Nordicin järjestämä Girlsin vikan kauden jaksojen ennakkokatseluhetki meidän bloggaajaporukalle, skumppaa ja Vienan kasaamia leffaherkkuja. Onneksi ehdin!!

Olipa hauskaa hengähtää kiireisen viikon jälkeen sohvannurkkassa löhöten ja lempparisarjan kuudennen ja viimeisen kauden ekoja jaksoja katsoen ja kommentoiden. Katson sarjoja tosi usein yksikseni, joten oli parasta päästä kommentoimaan niitä tuoreeltaan isomman porukan kesken – etenkin kun joukossa oli myös sellainen, joka katsoi Girlsiä nyt ekaa kertaa ja sellainen, joka antoi uuden mahdollisuuden sarjalle, josta ei ollut aiemmin innostunut.

HBO Nordic Girls viimeinen tuotantokausi

HBO Nordic Girls viimeinen tuotantokausi blogipostaus

Girls tv-sarja
En malta odottaa että sarja virallisesti alkaa ensi maanantaina 13.2. ja että pääsen näkemään lisää jaksoja! En tietenkään halua paljastaa teille mitään etukäteen, mutta olen kyllä aavistuksen hämmentynyt, täytyy sanoa. :-D Ihan parasta että Girls onnistuu yhä yllättämään.

Olen aina tykännyt Girlsistä, vaikka se on paikoitellen myös todella raivostuttava. Kaikki hahmot ovat sellaisia, ettei kehenkään niistä halua samaistua täysillä, mutta se varmaan on jutun pointtikin; juuri ne kärjistetyt ja ärsyttävät piirteet saavat miettimään itseään niiden kautta; toivottavasti en ikinä käyttäydy yhtä lapsellisesti kuin Hannah, toivottavasti en koskaan pidä oikeiden ihmisten tuntemista, julkisuutta ja menestystä yhtä tärkeinä asioina kuin Marnie, toivottavasti en ole koskaan niin pihalla kuin Shoshanna tai toivo olevani yhtä cool kuin toisinaan aika ylimielisesti käyttäytyvä Jessa.

Kuten hyvän sarjan kuuluukin, on Girls kyllä todella viihdyttävä. Musiikkivalinnat, kuvaustyyli, puvustus ja sävyt kiinnostavat ja inspiroivat ja on kivaa, ettei kaikki ole kiiltävää ja siloiteltua, kuten monessa muussa nuorille naisille suunnatuissa jenkkidraamakomedioissa. Vaikka sarjan hahmoihin ei usein haluaisi samaistua, sitä samaistuu kuitenkin. On haaveita omasta urasta, jännittäviä tapaamisia, tilanteita joissa kaikki menee päin helvettiä, pettymyksiä ja toiveita, ihastumisia, rakastumisia, sekopäisiä ystäviä, kriisejä, rahahuolia, kasvukipuja ja asioita, joista pitäisi puhua. Välillä Girlsiä katsoessa pitää venkoilla myötähäpeän kourissa, välillä saa remahtaa spontaaniin nauruun (kuten esimerkiksi viimeisen kauden kolmannen jakson loppupuolella… apua! :D) ja välillä katsoa kulmat kurtussa mietteliäänä.

Aloin pari viikkoa sitten katsoa Girlsiä alusta, ekasta tuotantokaudesta alkaen, jotta olisin taas kärryillä siitä, mitä kaikkea sarjan aikana onkaan ehtinyt tapahtua. No ihan mielettömästi kaikkea, en todella muistanut kaikkia yksityiskohtia enkä ole edes ehtinyt tokan kauden loppuun vielä. Onneksi tuotantokausia on vielä uudelleenkatsomista vailla neljä, eli multa ei katseltava ihan heti lopu.

Kuten vinkkasin viime postauksessa, mulla on teille kiva pikkuylläri, nimittäin…

Ida365 parhaat tv-sarjat, GirlsAsennemedia bloggaajat HBO Nordic GIRLS

Girls-arvonta

Kerro kommenteissa sun ajatukset Girlsistä!

Ihan paras, tosi ärsyttävä vai jotain muuta? Paljasta suosikkihahmo, jaa mieleen jäänyt kohtaus tai joku muu juttu – tai paljasta, jos et ole koskaan katsonut jaksoakaan! Kaikkien kommentoijien kesken arvon 3 koodia, joilla pääsee kokeilemaan HBO Nordicia ilmaiseksi 2 kuukauden ajan. Huom! Koodi toimii vain uusilla käyttäjillä. Osallistumisaikaa on 16.2. klo 23:59 asti!


Ps. HUOMENNA Se ALKAA! ”Golden Globe- ja Emmy-palkittu Girls kertoo neljän nuoren naisen seikkailuista New Yorkissa. Sarjan luoja Lena Dunham on Hannah Horvath, lamanjälkeisen sukupolven ääni, jonka rahat riittävät hädin tuskin ruokaan – manoloista puhumattakaan. Hannah ja hänen ystävänsä, hillitty ja hallittu Marnie, boheemi englantilainen Jessa ja naiivi Sinkkuelämää-fani Shoshanna todistavat, että naisten välinen ystävyys on yhtä mutkikasta kuin rakkaussuhteet. 13.2. alkaa HBO Nordicilla – Sarjojen kodissa – viimeinen kausi GIRLS-sarjasta.”

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nyt täytyy myöntää, että en ole koskaan katsonut! :D Mutta jos tässä kisassa koodi napsahtaisi kohdalle, niin voisin katsoa. ;)

 2. Girlsistä olen katsonut ekan kauden. En ole vielä päättänyt mitä mieltä olen sarjasta, mutta ehdottomasti kiinnostaisi nähdä lisää!

 3. Katsoin pari jaksoa Girlsiä silloin kun sarja alkoi ja siitä kirjoiteltiin vähän joka lehdessä/blogissa. Vaikka muistan sen olleen ihan viihdyttävää katsottavaa, ei se jostain syystä koukuttanu sillä tavalla, että oisin jäänyt seurailemaan. Monesti oon miettiny uuden sarjan alottamista pähkäillessä, että pitäisi varmaan antaa tälle sarjalle uusi mahdollisuus. :-) Oon monen muun kohdalla sarjan kohdalla huomannut sen, että taidan tarvita useamman ”vähän väkisin” katsotun jakson, ennen kun täysillä pääsen kelkkaan mukaan ja koukutun. Joten ehkä lopetin Girlsinkin katsomisen vähän liian aikasessa vaiheessa!

 4. En ole ikinä katsonut, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta.

 5. Kyllä Girls on ihana sarja! Harmittaa sikana, että olen nähnyt ehkä vain ekat kaksi kautta, minulla kun ei ole tuota HBO Nordicia.. :( Ärsyttävänä on kyllä jäänyt mieleen Hannahin ja Adamin suhde siinä ekalla kaudella, aivan järkkyä meininkiä mun mielestä.

 6. Katsoin muutaman ekan kauden jakson vähän aikaa sitten ja olin vähän hämmentynyt. Olin kuvitellut sarjan ihan erilaiseksi, ehkä enemmän esim. Sinkkuelämää tyyppiseksi. Myötähäpeää aiheutti kyllä erityisesti seksikohtaukset… Mielenkiinto kuitenkin heräsi ja taidan jatkaa katselua…

 7. Haha, pakko tunnustaa etten ole katsonut jaksoakaan! :DD Katselu on kyllä ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa..

 8. Täytyy myöntää, etten ole katsonut, sillä sarjan saama kritiikki hahmojen diversiteetin puutteesta ja jonkun verran rasistisista stereotypioista on saanut suhtautumaan sarjaan epäilevästi. En ole varma, pitäisikö antaa sille kuitenkin mahdollisuus, ja muodostaa tarkempi mielipide vasta sitten.

 9. En oo nähnyt viel jaksoakaan, mutta olisi kyllä kiva katsoa sarjaa :)

 10. Katsoin sarjaa joskus sen alkuaikoina, mutta se jäi sen jälkeen kun en enää jaksanut odottaa uutta tuotantokautta ja siten se pääsi sitten unohtumaan! Marnie on ihanan samaistuttava hahmo (ja äärimmäisen kaunis!) Olisi ihana voittaa tuo koodi, niin pääsen samalla binge-katselemaan muitakin HBO:n muitakin sarjoja (The Affair❤️).

 11. En ole koskaan katsonut! Jos arpaonni suosii, niin lupaan katsoa :)

 12. Ahmin kaikki edelliset kaudet aikoinaan muutaman viikon sisällä – paljon muuta en vapaa-ajallani tehnytkään:D En välttämättä sanoisi että sarja olisi yksi lemppareistani. Jotenkin se aiheuttaa niin paljon tuntemuksia ja ajatuksia, juuri noita vastaavia, mitä otit esille. Jokin siinä kuitenkin koukuttaa ja tekee mieli katsoa aina lisää. Hahmojen ronskius on välillä ärsyttävää, mutta omaan taidon päästää irti niistä kohtauksista, antaa mennä toisesta silmästä sisään ja toisesta ulos:D Mielestäni Girls on kuitenkin kaiken hypensä ansainnut, enkä malta odottaa vikaa kautta:)

 13. Joskus muinoin katsoin pari ekaa kautta, mutta sitten sarja vaan jäi. Ehkä juuri se, ettei kehenkään voinut kunnolla samastua, latisti intoa. Musiikeista pidin!

 14. En ole katsonut yhtään jaksoa, mutta nyt kun sarjaa on hehkutettu aikalailla, rupeaa se houkuttamaan. Täytyy varmaan ruveta seuraamaan!

 15. En oo katsonut jaksoakaan, mutta kiinnostais kyllä, tuli niin monenlaista kommenttia teidän porukalta noista jaksoista!

 16. Kerran vahingossa katsoin yövuorossa ja ihastuin heti sarjan ronskeihin, aitoihin naishahmoihin. Minusta tuli fani. Ei ole sen jälkeen jäänyt jaksoakaan väliin.

 17. En ole koskaan itse katsonut sarjaa mutta mieli tekisi ja palkinto olisi upea voittaa.

 18. En kyllä ole katsonut mutta sitä on niin paljon kehuttu joten voisin katsoa uudet osat.

 19. Minulla on olleet kiireiset ajat pienten lasten äitinä ja nyt alkaa olla hieman aikaa illalla katsoa vaikkapa tätä sarjaa, lupaan alkaa seuraamaan.

 20. Girls on ihana! Oon kattonu kaikki kaudet varmaan kolmeen kertaan enkä malta oottaa uutta kautta! Siinä oot oikeessa, että ärsyttävä sarjahan se on, erityisesti Hannahin hahmo. Hannahiin myös eniten samaistun ja löydän omasta käytöksestäni niin paljon samaa, että tän sarjan kattominen tuntuu oikeestaan tosi terapeuttiselta. Hauskaa muuten miten Lena Dunham on kirjottanu ittensä panemaan kaikkia ihan mielettömän komeita miehiä, takuulla tekisin ite samat hehe! Kaiken huumorin ja oivaltavien juttujen lisäks täydellisen Girlsist tekee h u i k e e t musiikit ja puvustukset!

 21. Yritin aikoinaan katsoa ensimmäistä tuotantokautta, mutta jostain syystä en silloin innostunut sarjasta ollenkaan. Kun kolmas tuotantokausi esitettiin yleltä, jäin siihen heti koukkuun, ja siitä asti olen aina innolla odottanut seuraavaa kautta. Hahmot ovat ihanan ärsyttäviä ja myötähäpeältä ei voi välttyä, mutta parasta sarjassa on hahmojen välinen dialogi. Lempijaksoni on viidennen tuotantokauden jakso 3 jossa näytetään Shoshannaa Japanissa. Ensimmäinen ja toinen tuotantokausi on edelleen katsomatta, ja niihin olisi kiva palata nyt kun sarja tulee päätökseen.

 22. Kuulun siihen joukkoon, joka yritti alkaa sarjaa katsomaan, eikä saanut siitä yhtikäs mitään irti. Ehkä nyt uskallan antaa sille uuden mahdollisuuden! :)

 23. Girls on ärsyttävä, raivostuttava, ällöttävä ja hyvä. Muutamia vuosia sitten katsoin Girlsiä ensimmäisen kerran kahden jakson verran ja totesin, ettei ole yhtään mun juttu. Se oli jotenkin too much KAIKKEA. Enkä katsonutkaan. Nyt vuoden alussa mietin, että mitä sarjaa alkaisi katsoa ja päätin antaa Girlsille uuden mahiksen ja katsoin kaikki kaudet melkoista vauhtia. Kun sarjan lievästä yliampuvuudesta, outoudesta ja ärsyttävyydestä pääsi yli, tai niihin tottui, niin sarja vei mukanaan. Se on mun mielestä samaan aikaan vakava ja puhutteleva, että yliampuvan hauska :D

 24. Olen katsonut toisen kauden puoleen väliin saakka ja hyvä on ollut :)

 25. Olen katsonut kaikki kaudet, en tiennytkään että tämä on viimeinen. Ei aivan napakymppisarja mutta ihan hyvä kuitenkin.

 26. Mä oon kattonu kai 4 kautta, mutta oisko ollu sitte vitoskauden alku missä lähti totaalisesti järki :D en vaan sietäny enää yhtäkään hahmoista ja sarja vaan ärsytti, niin päätin lopettaa oman mielenrauhan pelastamiseksi :D

 27. Olen katsonut Girlsin ekan tuotantokauden ja sen jälkeen satunnaisia jaksoja sieltä täältä. Shoshannan hahmo oli kaikessa hömelyydessään mun mielestä sympaattisin!

 28. Eikäää, miten kiva arvonta! Olen kyllä lukenut Lena Dunhamin kirjan (Not that kind of girl), mutta yhtään jaksoa Girlsiä en ole nähnyt, haluaisin kylläkin!

 29. Olen yrittänyt joskus katsoa Girlsiä mutta en tykännyt ollenkaan, enkä täten ole hypetystä ymmärtänyt. Jos saan koodin niin annan sarjalle uuden mahdollisuuden! :)

 30. Pakko tunnustaa, en ole katsonut yhtäkään jaksoa. Joskus vähän aikaa viivähtänyt, kun kanavilla olen surffaillut.
  Arvontaan mukaan.

 31. Itse katsoin ensimmäiset pari kautta tosi ristiriitaisin tunnelmin, välillä tykkäsin ja välillä tuli kausia kun ohjelma ärsytti ihan liikaa :D

 32. Olen katsonut kaikki tähänastiset kaudet läpi, ja vaikka sarja onkin tosi ärsyttävä ja päähenkilöiden elämien kaoottisuus raastaa hermojani, jäin silti koukkuun enkä malta odottaa uusia jaksoja. Shoshannasta tykkään, varsinkin kolmoskauden jaksot olivat kivoja, mutta muut päähenkilönaiset ovat niin raivostuttavan itsekeskeisiä että en kestä!

 33. En oo ikinä katsonut Girlsiä mutta oon kuullut siitä niin paljon että haluaisin kyllä katsoa! :D

 34. Jee, kiva päivän paljastus. Minulla on Girlsit vielä näkemättä. Peukut pystyssä arvontaan siis! ;)

 35. Olen katsonut kaikki kaudet, vaikka se mielestäni onkin todella outo.. :D Ehkäpä katson juuri siksi.

 36. Eipä ole kyllä mulle tuttu sarja, mutta alkoipa kuvauksesi perusteea kiinnostaa! :)

 37. Neljä tuotantokautta olen katsonut ja aina hieman varauksella, vaikka oudolla tavalla koukuttanut ja aion todellakin katsoa viimeisimmätkin kaudet :D Tykkään esimerkiksi Hannahin kirjoittamishaaveista ja muutenkin kaikista ärsyttävistä eniten suosikki ;)

 38. Taisin joskus katsoa Girlsin ekalta tuotantokaudelta pari jaksoa, mutten silloin lämmennyt sarjalle yhtään. Muistan olleeni kauhean kukkahattutäti-järkyttynyt siitä Hannahin Adam-poikaystävän (?) hahmosta :DD Nyt on kuitenkin jo vähän aikaa tuntunut, että voisin antaa sarjalle vielä toisen mahdollisuuden, suurelta osin ihanan Adam Driverin takia <3

 39. Olen katsonut kaikki kaudet mutta edelleen lemppari taitaa olla yksi Marnien ja Charlien eroon liittyvä kohtaus… en enää muista edes tarkkaan mitä siinä tapahtui :D mutta ne oli mun lemppareita.

 40. Täytyy myöntää, että sen lisäksi, etten ole koskaan katsonut, olen myöskin onnistunut olemaan ikinä edes kuulematta koko sarjasta. :D

 41. Olen joskus muutaman ensimmäisen jakson kattonut, mutta en enää muista mistä syystä jätin ohjelman kesken. Nyt on kuitenkin alkanut taas kiinnostaa joten ehdottomasti katsoisin kaikki tuotantokaudet jos voittaisin!

 42. Ei ole suosikkia kun en ole nähnyt. Mutta ois kyllä ihan kiinnostava katsoa

 43. Mä niin tykkään Girlsistä! Ehkä suurin syy on se, että sarjan ekan kauden ilmestyessä olin aika samanikäinen kuin sarjan hahmot, 20+. Tänä vuonna tuleekin sit 30-vee täyteen. Samojen ongelmien kanssa on painittu mitä Hannah ja kumppanit ja olihan mulla Adamin kaltainen poikaystäväkin Komea, mutta luonteeltaan yhtä erikoinen ja melkoinen k*pää. :D