Armoton kevätaurinko

hyvinvointi
4 kommenttia

Vitsit miten upeista aurinkoisista päivistä nyt on saatu nauttia. Ratikkapysäkillä jään seisomaan siihen kohtaan, johon paistaa parhaiten aurinko ja töissä tekisi mieli ottaa valokuvia kaikesta aina kun aurinko osuu kauniisti tuotteisiin tai luo seinille upeita heijastuksia.

Vilustutin itseni alkuviikosta ja olen ollut vähän kipeä – en pahasti, mutta kuitenkin niin, etten ole jaksanut mitään ylimääräistä töiden jälkeen ja olen vain lepäillyt illat. Tavaroita on kertynyt pöydille enkä ole vieläkään purkanut matkalaukkua viikonlopulta ja se ahdistaa erityisesti siksi, että tuo kevätaurinko paljastaa ihan kaiken: pölyhiukkaset, pesussa haalistuneen mustan sävyn vaatteissa, ihon juonteet ja jokaisen näpyn. Ja tiskit altaassa näyttävät auringonvalossa jotenkin aivan erityisen epämiellyttäviltä. Armoton ja ihana kevätaurinko.

Sea shells

Onneksi pikkujutuilla saa raikkaamman olon, niin kotiin kuin itsellekin:

>> Siivoa tasot, laita kaikki ylimääräinen piiloon. Mietin tässä vain, että mikä on tuo avattujen laskujen ja rytättyjen kuittien pino tuossa keittiön pöydällä? Miksei pöytä ole yhtä siisti ja seesteinen kuin näitä kuvia ottaessa?

>> Järjestele pöydille ja tasoille kaunia asetelmia niistä esineistä, jotka haluat pitää esillä. Kokonaisuus on harmonisempi kuin sinne tänne ripotellut esineet. Lisäinspistä Uuden Muusan tontilla. Minusta parhaat asetelmat on sellaisia, joissa on erikorkuisia esineitä ja eri mallisia juttuja, joissa on ehkä jokin yhdistävä tekijä. Näitä keittiönpöydällä olevia yhdistää kirkas lasi ja valkoinen väri. Kun nyt mietin, mun koti on täynnä pieniä asetelmia. Onkohan niitä ehkä jopa liikaa? Voisin piilotella tavaroita kaappeihin, sillä pienessä kodissa tulee levoton fiilis jos esillä on paljon kaikkea. Ehkä siksi mulla ei ole tauluja seinillä.

Cardamom scented candle - OSMIA

>> Tee kodista tuoksuva. Nyt juuri mun kotona tuoksuu kardemumma – se saa rauhoittumaan  kiireen keskellä. Kardemumma on yksi suosikkituoksuistani ikinä! Sillä sanotaan olevan rauhoittavia ominaisuuksia ja siitä saattaa olla apua henkiseen ja fyysiseen väsymykseen. En tiedä siitä, mutta rakastan kardemummaa. Eteerisenä öljynä ja tuoksukynttilässä – ja pullassa! Omani olen saanut Osmialta. Näitä myydään esim. TRE-liikkeessä Helsingissä ja muiden kaupunkien jälleenmyyjät löytää täältä. Tämä tuoksukynttilä maksaa vain n. 13 €!

Terranova Green Purity

>> Puhdista elimistiö & lisää vihreää ruokavalioon. Kevään tulon aistii kyllä siitäkin, että mun alkaa tehdä mieli kylmiä lounaita ja smoothieita. Talvella mulle sopii parhaiten, että syön päivällä lämpimän ruuan ja pärjään illan vähän vähemmällä, mutta kylmät ruuat lounaalla ovat talvella no no, en saa niistä riittävästi energiaa vaan mun tulee viluinen ja väsynyt olo. Nyt olen hakenut pari kertaa salaatin lounaaksi ja pärjännyt suhteellisen hyvin.

Kotona olen buustannut smoothieitani Terranovan Green Purity -jauheella, joka puhdistaa elimistöä raskasmetalleista, kuona-aineista ja muista myrkyistä. Täydellinen minipuhdistuskuuri kevääseen. Tässä luomulaatuisessa jauhesekoituksessa on mm. voikukan lehteä, vesikrassia, lehtikaalia, persiljaa, punajuurta, nokkosta, kurkumaa, korianterin lehteä ja vehnänorasmehua. Ei erotu vihersmoothieista mitenkään, eli varsin helposti lähestyttävä tuote. Tuote on saatu testiin, mutta voisin kuvitella ostavani uuden putelin tämän loputtua.

* Postauksessa affiliate-linkki

Lisää luettavaa

matalat ferritiinit oireet

Mielessä: matalat ferritiinit, rautainfuusio & Cyklokapron

30926265637_b5cd675e1b_o.jpg

Yasuragi – japanilainen kylpylä Tukholmassa

Pehmeämpi ja joustavampi futon

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kevätaurinko on tuonut täälläkin paitsi hymyn huulille, myös sotkuiset työpöydät entistä paremmin esiin :D Ei kai auta ku alottaa siivoushommat tässä kohtapuoliin.

  2. Itse vietin tuossa juuri vapaan keskiviikkoni siivoten, koska aurinko… Siinä heiluivat rätit, mopit ja imurit, ja sekopäissäni pesin myös sohvan päälliset, hah :D Seuraavaksi sitten ne seesteiset asetelmat ohjelmanumeroksi.