Dokumenttisuositus x 2: States of Undress & Isäni tähtien takaa

lifestyle
Jätä kommentti

En oo aikoihin löytänyt mitään hyvää tv-sarjaa seurattavaksi, enkä ehkä olisi ehtinyt uppoutuakaan mihinkään, mutta pari hyvää dokkaria olen katsonut.

viceland state of undress

Viceland – State of Undress

State of Undress on mielenkiintoinen dokumenttisarja, jossa toimittaja (ja malli) Hailey Gates matkaa eri puolille maailmaa tutkimaan paikallisten käsitystä muodista. Hän matkaa Pakistaniin, Kongoon, Venezuelaan, Venäjälle, Palestiinaan ja Kiinaan. Dokkarissa tarkastellaan muun muassa erilaisia kauneusihanteita, naisten oikeuksia ja sitä miten muoti on jossain syntiä. Todella mielenkiintoinen sarja! Katsottavissa vielä reilun 3 kk ajan Yle Areenasta.

Dokumenttiprojekti: Isäni tähtien takaa

Muistan vieläkin järkytykseni parin vuoden takaa, kun juttelin kahden todella läheisen ihmisen kanssa ja kummallakin heistä oli jotain selittämättömiä kokemuksia, joita joku saattaisi sanoa ufohavainnoksi tai vastaavaa. Olin siihen asti pitänyt itseäni ja heitä järki-ihmisinä (jota en kyllä useinkaan ole, vaan menen tunne edellä) ja kauhistuin, että voiko kaksi mulle niin järki-ihmisinä näyttäytyvää läheistä uskoa johonkin, mitä ei voi todistaa, ja joka silloin kuulosti minusta ihan mahdottomalta.

Nyt tuntuu, että mitä vanhempi olen, sitä enemmän annan kaikelle mystiikalle ja selittämättömälle tilaa. Kyseenalaistan paljon enkä oikein osaa uskoa mihinkään, mutta silti salaa mietin, josko jotkut jutut voisivat olla totta. Nukun onnenkivi tyynyn alla enkä täysin kyseenalaista selittämättömiä tarinoita, vaikken myöskään ole varma, uskonko niihin. Isäni tähtien takaa kertoo mun mielestä tosi liikuttavan tarinan siitä, miten Einarin elämä muuttuu kun tämän isä Veikko alkaa viestiä avaruuden valo-olentojen kanssa.  vaikka en uskokaan Veikon juttuihin tässä. Kiva katsoa kotimaista tuotantoa pitkästä aikaa. Katsottavissa vielä parikymmentä päivää Yle Areenassa.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.