Mun oli ikävä mua

muoti
2 kommenttia

Onpas ollut ihana aamu; ollaan nukuttu pitkään Maj:n kanssa, tehty hyvä aamupala ja nyt näpytellään kumpikin postaukset valmiiksi ja päätettiin, että siinä on työt tämän viikonlopun osalta. Aika usein nähdään toisiamme töiden merkeissä, joten välillä on tosi hyvä päättää, että nyt ei mietitä tai tehdä työjuttuja ollenkaan. Ollaan vaan ja nautitaan kesäpäivistä. Ihanaa!

APC half moon nahkalaukku

Le Specs No Smirking

Nämä kuvat on napattu yhtenä kivana arki-iltana, jolloin oltiin pienellä porukalla kuuntelemassa Juulian uusia biisejä ennakkoon. Mun oli ikävä mua -biisi julkaistiin eilen ja siitä on vaikea olla tykkäämättä, etenkin kun tietää miten kupliva ja aito tyyppi Juulia on.

Mulla on ollut vähän samoja fiiliksiä viime päivinä kuin tuossa biisissäkin; tuntuu että pitäisi olla jo kesä-Ida-moodissa, mutta en vielä ihan täysin oo. Kaikki nämä mustat ja harmaat vaatteet tuntuu niin nuhjuisilta ja talvisilta ja ehkä olo muutenkin on vielä vähän nuutunut talven jäljiltä. Ehkä se tästä, tänään taitaa pärjätä paljain säärin ja vois vaikka syödä lounasta ulkona.

liehulahkeet

nahkatakki – H&M, pellava t-paita – H&M, housut – Monkin, kengät – Aldo
laukku – A.P.C., aurinkolaist – Le Specs (Sofinah)

A.P.C. demi lune bag

kuvat: Maj / Magicpoks

//////

Nyt kone kiinni ja ulos, vitsit mikä ihana keli. Suloista lauantaita tyypit! x

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ida mitä huulipunaa sulla näissä kuvissa on? Näyttää täydellisen väriseltä! Toivottavasti pääset pian kesämoodiin :) :*