Ilmapalloja

muoti
2 kommenttia

Tuntuu ihanalta saada edes pikkuisen kiinni siitä voittamattomasta lomatunteesta, mikä oli itsestäänselvä tunne joskus lapsena ja nuorempana. Ehkä se, että lähdin aika pian loman alettua Tampereelle pois omista arkikuvioistani ja hylkäsin samantien kalenterin matkalaukun uumeniin, auttaa. Oon jo ehtinyt sotkea unirytmini suloisesti sekaisin ja unohtaa, monesko päivä tänään on. Ihan parasta!!

Lähipäivien suunnitelmissa on keskustaseikkailuja, mökkeilyä, eli saunomista ja järveen pulahtamista, lautapelejä ja grillailua, museoreissua ja yöpyöräilyjä. Tekisi mieli jauhaa säästä ja itkeä kelien perään, mutta koska me kaikki tiedetään että it is what it is niin annanpa olla.

Random-fakta: pidän tosi usein lasista kiinni (huomaamattani) niin kuin noista ilmapalloista tossa ekassa kuvassa. Hahaha, so fancy.

nahkatakki – H&M, mekko – H&M Conscious Collection sample, kengät – Vagabond

kuvat: Nina / Tunnetila

Löysin tämän monta vuotta vanhan lempparimekkoni talvivaatteita varastoon pakkaillessani ja mietin että olispa kiva saada se taas käyttöön. Pakko myöntää, että nykyisin lyhyissä hameissa ja yläosasta paljaissa vaatteeissa tuntuu vähän epämukavalta, joten mietin, osaisinko olla tässä olkaimettomassa mekossa ilman, että tulisi tarve nykiä mekkoa jatkuvasti ylös tai vastaavaa. Pitkien auki olevien hiusten kanssa olisi ehkä turvallisempi olo? Muutama vuosi sitten ei tullut mieleenkään miettiä tätä. Ja muutama vuosi sitten hameenhelmat (ja shortsit) olivat aina superlyhyitä, eikä ahdistanut yhtään!

Lisää luettavaa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kiva asu ja ihana fiilis kuvissa :-) Haaveilen tuollaisista kengistä, mutta tiedän ettei niille kuitenkaan tulisi kovin paljon käyttöä…

  Oon kyllä huomannut ihan saman hameenhelmojen kanssa, yhtäkkiä kaikki tuntuu tosi lyhyiltä vaikka ne vielä viime kesänä olisi ollut ihan ok :D Yläosien kanssa ehkä taas toisinpäin, olen varmaan jotenki enemmän sinut rintamukseni kanssa nykyään, joten en ahdistu niin helposti vähän avarammasta aukosta :’D Mun mielestä sun asu on kylläkin oikein siveellinen eikä tuo helma näytä ollenkaan lyhyeltä :D

  1. Kiitos Anniina! Nää on mun tän kesän käytetyimmät kengät tennareiden ohella, näiden korko ei tunnu for real missään!

   Just hyvä! :D ei näitä tarvis oikeasti niin paljoa murehtia mut jos on outo olo niin se kyllä näkyy päällepäin.

   Ei tää helma munkaan mielestä oo lyhyt, mutta mekko on siis olkaimeton ja tuntuu siksi ilman takkia / edessä olevia pitkiä hiuksi jotenki paljaammalta kuin ennen!