Viikonlopun tunnelmia

lifestyle
Jätä kommentti

Huomenta!

Ihmeellistä miten hujauksessa tämä viikonloppu on mennyt, vaikka ei ole tapahtunut yhtikäs yhtään mitään.

Mulla oli torstaina joku kreisi huimauskohtaus jonka takia jäin kotiin tekemään työt etänä. Perjantaina oli outoja lihassärkyjä ja eilenkin ihmeellinen ei terve muttei kunnolla kipeäkään -olo, joten päätin viettää kotiviikonlopun, perua kaikki menot ja koettaa estää sairastumisen kaikin keinoi – nyt ei nimittäin olisi yhtään aikaa sairastaa. Ihan kuin ikinä olisi

Siispä olen hemmotellut kroppaa terveellisellä ruualla ja mehuilla, nukkunut piiiitkään ja puuhastellut kotona vain vähän jotain, mikä ei rasita; pessyt pyykkiä, etsinyt kirjanpidosta puuttuneita tositteita, tehnyt ruokaa ja järjestellyt. Pohtinut juttuja, lukenut kirjaa, soittanut videopuhelun, lähettänyt ääniviestejä ja pari puheluakin. Mulle nostettiin ekaa kertaa ikinä tarot-kortti (etänä, hahaaa!) ja jäin miettimään sen merkitystä pitkään.

Oon tällä viikolla kuullut ihan hullun pelottavia ja surullisia uutisia lähipiiristä ja ollut vähän paniikissa ja itkuinen niiden takia ja miettinyt että huhh miten hullua ja arvaamatonta elämä on. Että ei tunnu nämä flunssat lopulta miltään isossa mittakaavassa ja että pitäis useammin muistaa keskittyä hetkeen ja olla murehtimatta liikoja. Välillä tuntuu että kaikki kurjat ja surulliset jutut kasaantuu ja nyt on vähän sellainen fiilis. Ei niinkään omassa elämässä, mutta niin, että on muiden takia sydän syrjällään.

Vogelin Echinacea-salvia -kurkkusuihke & apteekin sinkkiasetaatti-tabletit ovat olleet nyt tehokäytössä. Sekä c-vitamiini niin purkista kuin hedelmistäkin, tyrnimarjat, inkiväärishotit ja manukahunaja. Kurkumalatte (mulla on nyt käytössä tämä) ja valkosipuli. Ihan paras naapuri toi mulle parane pian -raakasuklaat, yksi on vielä jäljellä! Nuo Cocovin ohuet  30 gramman suklaalevyt ovat hyviä, tykkään kun tuo levy on niin ohut ja napakka. Appelsiini-raakasuklaa on noista paras!

Ja vielä yksi random-vinkki tähän polveilevaan kuulumispostaukseen: Kaslinkin luomukauramaito on best of the best! Se on ihanan raikas ja maultaan sellainen, että jos joskus iskisi tuore korvapuusti & maito -himo, niin tämä sopii myös sellaisenaan juotavaksi. Kahvin kanssa en ole tätä testannut, mutta aamupuuron kanssa ja smoothieissa todella hyvä.

Tämä on siihen Kaslinkin normikauramaitoon verrattuna ohuempaa ja raikkaampaa. Tykkään molemmista, mutta suosin luomua aina kun mahdollista ja on kiva, ettei tässä luomuversiossa ole karrageenia. Myös Juustoportin luomukaurasta valmistettu kauramaito on hyvää, mutta sen koostumus muuttuu jännän jauhoiseksi muutamassa päivässä. Ihanaa kun vihdoin on kotimaisia luomuvaihtoehtoja.

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu. Lempeää sunnuntaita x

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.