Elokuu

lifestyle
Jätä kommentti

Tajusin just, että mulla on julkaisematta nämä asukuvat kesältä – hiusten väri on vaihtunut näiden ottamisen jälkeen, mutta sama tyyppi ja sama asu käytössä muutenkin, niin mitäpäs väliä muulla. Mitä teille kuuluu? Onko arki alkanut, opinnot tai työt jatkuneet kesän jälkeen?

Minä koetan parhaimpani mukaan päästä takaisin kiinni rutiineihin ja sitä kautta saada omaan arkeen tasapainoa. Olen ollut koko kesän menossa ja koska olin saanut puserrettua keväällä suurimman osan kesän töistäkin valmiiksi, oli mun kesälomani parin viikon osalta miltei täydellistä lomailua. Elin ihan erilaisessa rytmissä mitä arkena enkä paljoa miettinyt seuraavien päivien ohjelmia etukäteen jos ei ollut ihan pakko. Nyt tuntuu kivalta palata omiin arkirutiineihin ja miettiä, millaisen syksyn ja loppuvuoden haluan itselleni järjestää.

ida blogi

liehuhousut – Monki, toppi – & Other Stories, kengät – Vagabond, laukku – A.P.C.

ida blogi

Ihan mun lähelle aukesi juuri uusi joogapaikka, Sagayoga, jolla on jo entuudestaan toinen toimipiste Töölössä. Ehdin käydä viikonlopun aikana testaamassa kahtaa eri tuntia, todella lempeää yiniä ja gentle flowta ja tykkäsin kummastakin. Nyt olen jonotuslistalla aroma yin -tunnille ja jahka pääsen seuraavan kerran tunnille, taidan ostaa jonkin kymppikortin tai vastaavan. On ihan superihanaa käppäillä tunnille parissa minuutissa ja suoraan tunnilta kotiin. Vaikka mun salikaan ei ole kovin kaukana, on sinne meno kuitenkin aina pienen suunnittelun takana.

Tekee myös mieli alkaa käydä Bayn reformer pilates -tunneilla! Olen ollut yhdellä tunnilla ja se oli ihanaa. Tunnin jälkeen löysin itsestäni ihan uusia lihaksia, jotka eivät varmaan aikoihin olleet olleet samalla tavalla käytössä…

Hehee, ei kovin yllättävää, että syksyn tullen kaikki hyvinvointijutut kiinnostavat. Olen tehnyt kotona diy-kasvonaamioita ja diy sheet mask -naamioita ja petrannut syömisteni kanssa, jotka ovat kesän jäljiltä pikkuisen hakusessa. Kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa.

ida h

ida365

kokomusta asu ida365

kokomusta asu ida365

kuvat: Magicpoks

Tuntuu oikeasti siltä, että nyt alkoi taas uusi vuosi. Mulle syksyn alku on aina ollut merkittävämpi ”vuoden alku” kuin vuodenvaihde tammikuussa. Kai se edelleen liittyy siihen, että syksyisin on usein aloittanut uuden lukuvuoden, mutta ehkä nykyisin lähinnä siihen, että kepeän kesän jälkeen palaa jälleen omiin rutiineihinsa ja saa tilaisuuden miettiä, millaiset niiden rutiinien haluaa tänä vuonna olevan.

Eka viikko loman jälkeen tuntui aika uuvuttavalta, mutta nyt rauhallisen hyvinvointiviikonlopun jälkeen olen täynnä energiaa. Ihana fiilis, ei oo enää se kesä on loppu -ahdistus, joka iski Flow-viikonlopun aikana. Mitä teille kuuluu, millaisia syksysuunnitelmia teillä on?

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.