Testissä Dr. Hauschkan klassinen kasvohoito – Ihohoitola Lupaus

kauneus, luonnonkosmetiikka
142 kommenttia

* Dr. Hauschka -kasvohoito saatu blogin kautta 

Ei ole varmasti epäselvää, mikä hoitola on mun ykkössuosikkini Helsingissä. Ihohoitola Lupaus on aivan maagisen hyvä – poistun Lupauksesta aina ihan eri ihmisenä, kuin sinne mennessäni. Olen rentoutuneempi, ihoni hehkuu ja näyttää poikkeuksetta paljon paremmalta kuin hoitoon saapuessa. Usein olo on tokkuraisen onnellinen (nukahdin viimeksi kesken hoidon pariinkin otteeseen ja heräsin omaan kuorsaukseeni, heh…) ja jokaisen Lupauksessa kokemani hoidon jälkeen olen nukkunut seuraavan yön kuin tukki. Viime käynnin jälkeen mieltä lämmitti erityisesti ystäväni sanat: ”Siis vitsit sun iho näytti upealta sen hoidon jälkeen, olispa insta storiesia voinut zoomata lähemmäksi, sun iho vaan hehkui!”

Lupauksen kasvohoidot eivät ole pelkkiä kasvohoitoja; ne ovat kokonaisvaltaisia hemmotteluelämyksiä. Ne alkavat aromaterapeuttisesti vaikuttavasta jalkahoidosta ja päättyvät rauhalliseen hetkeen Lupauksen ”olohuoneessa”. Viimeksi nautin hoidon jälkeen lakkamehua ja käsintehdyn suklaakonvehdin – Lupauksessa ollaan mietitty kaikki pienintä yksityiskohtaa myöden. Koska kaikki valinnat ovat niin aitoja ja rakkaudella tehtyjä, on olo Lupauksessa levollinen ja lempeä, eikä lainkaan jäykkä, vaikka kokonaisuus onkin niin tarkasti mietitty. Jos jossain, niin Lupauksessa on feng shuit kohdillaan.

Pääsin jokin aika sitten testaamaan Lupaukseen Dr. Hauschkan kasvohoitoa ja koska olen aivan haltioissani siitä ja kotona jatkuneista ihonhoitorutiineistani, kysyin, saisinko arpoa yhdelle teistä mahdollisuuden päästä testaamaan tuota samaista hoitoa. Ja sehän onnistui, joten jos ihana ja ihon kuntoa helpottava Dr. Hauschka -hoito kiinnostaa, lue postaus loppuun asti ja osallistu arvontaan. ♡

helsingin paras kauneushoitola

dr hauschka ihohoitola lupaus

lupaus helsinki

lupaus helsinki ratakatu

Ihohoitola Lupauksen laajentuneet tilat löytyvät osoitteesta Ratakatu 11-13. Tiloja on kaksi ja ne ovat molemmat upeita. Nämä postauksen kuvat olen kuvannut vuosi sitten ennen Lupauksen laajentumista, joten kuvia on vain toisesta hoitotilasta. Uudessa tilassa (joka on saman käytävän toisella puolella oleva huoneisto) on samanlainen levollinen ja lämmin henki.

Otin nämä kuvat Lupauksen uudistetuille nettisivuille, joten kuvissa vilahtaa kauniiden tilojen lisäksi myös ihastuttava malli, ettette ihmettele kuka oikein on kyseessä. Oli ihana päästä kuvaamaan lempparihoitolalle fiiliskuvia.

lupaus helsinki ratakatu

ihohoitola lupaus kokemuksia

Lupaus Tarja

Lupaus Tarja

Ihohoitola Lupaus

Ihohoitola Lupaus

Jalkakylpy

Ihohoitola Lupaus

dr hauschka kasvohoito

dr hauschka kasvohoito

Olin ensimmäistä kertaa Lupauksen Katin hoidossa ja tiesin heti ensi kohtaamisesta, että tulisin hyvin juttuun Katin kanssa. On ihanaa, että voin suositella lämmöllä ketä tahansa Lupauksen ammattilaisista nyt kun olen käynyt jokaisella hoidossa.

Kati on koulutukseltaan SKY- ja CIDESCO-kosmetologi ja toiselta ammatiltaan sosiologi. Minusta on tosi kiinnostavaa ja hienoa, että kaikilla Lupauslaisilla on niin erilaiset ja monipuoliset taustat; ehkä juuri siksi Lupauksessa ihminen kohdataan niin kokonaisvaltaisesti ja aidosti?

Kati teki mulle Dr. Hauschkan Klassisen hoidon, jonka kesto on kaksi tuntia. Se on ehkä kokonaisvaltaisin, rentouttavin ja palkitsevin hoito jossa olen koskaan ollut. Se alkaa jalkakylvyllä ja kasvojen ihon hoitamisen lisäksi kädet, jalat ja decoltee hierotaan rytmisesti niin, että hieronta vaikuttaa hermo- ja aistijärjestelmään, ruunsulatukseen ja aineenvaihduntajärjestelmäämme. Hoitoon kuuluu aromaterapeuttisesti vaikuttavat tuoksukompressit ja osana kasvohoitoa tehdään lymfakiertoa vilkastava hieronta siveltimillä. Ilmankos kasvot olivatkin hoidon jälkeen vähemmän turvoksissa ja kirkkaat – lymfahoidot kiinnostavat tästä syystä kovasti!

Lupauksen sivuilla lukee hoidon kuvauksessa että ”Klassisen hoidon jälkeen asiakas tuntee olonsa kauttaaltaan elinvoimaiseksi ja tasapainoseksi”, enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Dr. Hauschkan klassisessa kasvohoidossa tuotteet valitaan aina jalkakylpyöljystä alkaen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

dr hauschka hoitorituaali

ihohoitola lupaus

Tämän hoidon minulle tarjosi Dr. Hauschkan pr-tiimi ja sen vuoksi sain myös kotiin brändin tuotteita, jotta voisin jatkaa ihoni hoitamista juuri minun tarpeisiini valituilla tuotteilla. Hoidon jälkeen ihoni todella hekhui ja näytti terveeltä – ennen hoitoa ihoni oli samea ja tukkeutunut, sillä ihon pinta oli kuiva ja sen vuoksi pintaan puski pientä näppyä. Näppyjä kuivatellessani olin ehkä ärsyynnyttänyt ihoa entisestään ja sen takia se oli helposti reagoiva ja ärtynyt.

Siksi mulle valikoitui kotikäyttöön Revitalising Mask, joka rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa ja sopii punoittavalle ja epäpuhtaalle iholle. Tämä naamio vakuutti mut niin täysin, että tiedän, että tulen ostamaan tätä toistekin. Kati neuvoi, että voin sekoittaa pienen määrän naamiota myös päivävoiteeseeni rauhoittamaan ihoa myös päivällä ja sehän toimi, ainakin Essen Deep Moisturising -päivävoiteeseen sekoitettuna.

Toinen tuote, josta tuli samantien suosikkini, on tuo Soothing Intensive Treatment -hoitosuihke kasvoille. Hoitosuihke on kallis, mutta hintansa arvoinen: se rauhoitti ihoa todella tehokkaasti ja nopeasti. Tuote on tarkoitus käyttää n. kuukauden mittaisena tehokuurina, maksimissaan viisi suihkausta kerralla kasvoille aamuin illoin. Tämä sopii hyvin tehokuuriksi iholle, joka on epätasapainossa ja Katin sanojen mukaan onkin ”pelastanut monen ihon”.

Mulla on käytössäni myös Dr. Hauschkan Cleansing Cream jonka on tarkoitus auttaa tukkeutunutta ihoa kirkastumaan ja ”avautumaan” niin, että se imisi itseensä hoitotuotteiden tehoaineet paremmin. Olen vähän kahden vaiheilla sen suhteen, onko tämä mulle liian ärtsy päivittäisessä käytössä, vaikka ihoni tukkeutuukin herkästi. Tarkkailen tilannetta ja jatkan kokeiluja.

Clarifying Steam Bathia mulla oli entuudestaan jemmassa tuollainen pikkuputeli; sitä on tarkoitus laittaa kuuman veden sekaan kun höyryttää kasvoja. Kati suositteli että mun kannattaisi höyryttää kasvojen iho kerran viikossa ja sen jälkeen tehdä Hauschkan savinaamio ja jättää sitten yön yli iholle Clarifying Mask rauhoittamaan ja kirkastamaan ihoa.

En ole selvinnyt alkaneesta syksystä ilman ihonoikutteluja, mutta tuntuu että iho on menossa parempaan suuntaan. Säännöllinen unirytmi, säännöllinen liikunta ja arkirutiinit ylipäätään tekevät hyvää. Aloitin just probioottikuurin ja koetan tarkkailla, onko ruokavaliossani petrattavaa. Ajattelin varata itselleni hoitoajan Katille vielä tälle syksylle, sillä Lupauksen hoitoihin käytetyt eurot ovat niin hyvin käytettyjä. Tiedättekö, kun joskus lomareissun jälkeen on sellainen olo, että tarvitsisi uuden loman palautuakseen lomasta? No, Lupauksen hoidot ovat just niitä hetkiä, jolloin oikeasti käy minilomalla sen parituntisen aikana ja palaa takaisin todella rentoutuneena ja hyvinvoivana. Hyvinvoinnin buustauksen lisäksi tiedän saavani hoidosta todellista apua ihoni hoitoon.

Siinä missä monet muut kasvohoidot ovat kivoja hemmottelevia elämyksiä joiden vaikutus ei kestä kovin kauaa, ovat Lupauksen hoidot jotain aivan muuta. Eikä sillä, tykkään toki myös pelkästä hemmottelusta, mutta näitä hoitoja ei missään nimessä voi sanoa pelkiksi kasvohoidoiksi.

Jos haluatte varata ajan Lupaukseen, niin hinnasto ja ajanvaraus löytyvät täältä.

Voita Dr. Hauschkan
Klassinen kasvohoito (2h)
Ihohoitola Lupaukseen! 

Kerro kommenteissa millaisessa kunnossa ihosi nyt on ja kaipaatko jotain jeesiä sen hoitoon niin olet mukana arvonnassa. Osallistua voi 26.8.2018 asti. Muistathan täyttää kommenttikenttään toimivan sähköpostiosoitteen, sillä olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Lycka till x

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Iho on nyt ihan hyvässä kunnossa, mutta uumoilen taas syksyn mahdollisen kosteuden ja kylmyyden tekevän sen taas kuivan kiristäväksi. En ole koskaan ollut edes kasvohoidossa, vaikka se olisi varmaan ihanaaaaaa.

 2. Ihoni on ihan hyvässä kunnossa, ehkä vähän nyt parantunut kesän jäljiltä jolloin otsa oli täynnä ihmeellistä näppyä. Mutta elämäntilanteeni on ollut jo aika kauan stressaava ja kuormittava, joten tälläinen kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä hoito olisi juuri se mitä tarvitsen.

 3. Kiitos oikuttelevan hormonituotannon ja helteiden, kasvojen iho olisi niiiiin hoidon ja hemmottelun tarpeessa Omat konstit ei enää auta joten help!

 4. Lopetin meikkivoiteen käyttämisen maaliskuussa alkaessaan pyöräilemään töihin. Kova hikoilu päivän aikana teki meikkivoiteesta ärsyttävän ja turhan. Ihoni alkoi voimaan paljon paremmin, enkä ole sen jälkeen käyttänyt juurikaan meikkiä. Ikäväkseni se on nyt taas yhtäkkiä mennyt huonompaan kuntoon ja puskemaan kipeitä finnejä T-alueelle, etenkin otsaan. Tällaiselle hoidolle olisi todella paljon käyttöä, sillä haluaisin ihoni taas hyvään kuntoon, jotta voisin jatkaa ilman meikkivoidetta.

 5. Mulla pod vaivaa ja kerran olen Lupauksessa käynytkin tämän tiimoilta, mutta yksi hoitokerta ei tehnyt ihmeitä. Mielelläni menisin uudestaan kokeilemaan. Ei vaan oma budjetti nyt taivu.

 6. Ah, toi hoito kuulostaa aivan taivaalliselta! Ja miten ihania kuvia
  Mulla iho on jollain kummalla tavalla rasvainen mutta samalla vähän pintakuiva, olisi ihanaa saada ammattilaiselta ohjeet ihonhoitoon <3

 7. Kesä ja aurinko tekevät aina hyvää kuivalle sekaiholleni, mutta nyt kun ilmat alkavat viiletä ja auringonvalo vähenee niin iho-ongelmat palaavat takaisin. Tälläisen ihohoidon avulla voisin pitkittää tätä hyvää jaksoa ja saada ehkäpä hyviä vinkkejä siihen, mitä ihoni kaipaa erityisesti :-)

 8. Iho ei ole enää samanlainen kuin alle kakskymppisenä! Vaikka pidän siitä hyvää huolta, kaipaa se kesän jälkeen jotain syväpuhdistavaa. Tuntuu, että kesän aurinkorasvat ja hikoilut ovat vaikuttaneet alueisiin, jossa ihohuokoset ovat laajentuneet. Olisi ihana aloittaa syksy hyvinvoivalla iholla!

 9. Mun iho on ollut aina hieman kuivempi ja talvella kuivimpina aikoina myös ärtyisä. Mutta tänä kesänä näiden säiden ollessa ihanan aurinkoisia, ihoni on ollut osittain rasvoittuva ja se on tukkeutunut helposti. Viimeinen vuosi ammattikorkeakoulussa lähtee nyt syksyllä käyntiin ja tiedän, että stressi tulee näkymään myös ihossani. Olisi aivan mieletöntä päästä näin ihanaan hemmotteluhoitoon ja kaiken lisäksi rakastan luonnonkosmetiikkaa, enkä edes käytä ihonhoidossa enää muuta.

 10. Oih, oon ihaillut näitä Lupauksen hoitoja jo pitkään mutta en koskaan ole saanut aikaiseksi varata aikaa! Mulla on tosi hankala atooppinen iho, joka on joskus paremmassa ja joskus huonommassa kunnossa. Stressillä on aina tekemistä asian kanssa, ja nyt syksyn kiireiden tullen se alkaa tietty näkyä… Kasvojen iho on erityisen kuiva ja vahvoja kortisonirasvoja ei ohueen ihoon suositella – siksi olisi ihana päästä kokeilemaan kasvohoitoa, joka voisi auttaa tähän punertavaan ja kuivaan ihoon!

 11. Ihoni kunto vaihtelee laidasta laitaan oli vuodenaika mikä hyvänsä. Duuni jossa ei ole oikein mitään rytmiä on nyt kesällä varsinkin hankaloittanut ihon kuntoa, ja näppyä ja kuivuutta ilmaantuu tooodella herkästi. Käytän muutenkin sarjan tuotteita niin olisi luksusta päästä testaamaan hoitoa tämän kesän jälkeen.

 12. Ihoni on yleensä melko hyvässä kunnossa. Kesän riennot jatkuvat yhä ja kesäloma on ohi. Stressiä ja kiirettä töissä riittää ja viikonloput venyvät. Lepo ja tasapaino ovat kadoksissa. Tästä syystä ihokin on alkanut reagoida. Näppylöitä ja epäpuhtauksia on enemmän kuin ikinä.

 13. E-pillerit puoli vuotta sitten lopettaneena olen todennut jo moneen kertaan ettei ihoni ole koskaan ollut näin huonossa kunnossa kuin se nyt tuon lopettamisen jälkeen on ollut. Siis puoli vuotta jo! Nuo Lupauksen hoidot kuulostaa ihan unelmalta tälle iholle, ja seilaavalle mielelle varmasti myös :)

 14. Oi vitsi kun vaikuttaa ihanalta paikalta! Minulla on nyt kesän jäljiltä kasvoissa finnejä ja muutenkin iho näyttää väsyneeltä, kesätöiden ja huonon unirytmin vuoksi. Tiedän itsekkin että olen kesän aikana syönyt todella huonosti ja olen myös vähän lipsunut ihonhoitorutiineista kesän aikana, mutta nyt täytyy tehdä ryhtiliike! Olisi myös ihana kuulla oikean ammattilaisen sanovan minkälaisia tuotteita minun tulisi käyttää.

 15. Ihoni on hyvässä kunnossa suhteessa esimerkiksi vuodentakaiseen, jolloin minulla oli paljon pieniä ja kuivahkoja pintanäppyjä. Kesä on varmasti tehnyt hyvää, samoin kuin runsas kasvoveden käyttö ja mahdollisimman luonnonmukaiset tuotteet. Kaipaisin kuitenkin jeesiä talven varalle: miten pitää iho hyvässä kunnossa myös kuivalla ja kylmällä säällä?

 16. Kuulostipa ihanalta hoidolta! Kokonaisvaltainen kauneushoito olisi kyllä paikallaan. Mulla on pitkin kesää ollut kasvot täynnä pientä näppyä, kuivuudesta johtuvia varmaan. Oon yrittänyt kosteuttaa ihoa, mutta tuntuu, ettei mikään riitä :D kunnon puhdistava ja superkosteuttava hoito tulisi tarpeeseen.

 17. Ihoni on pintakuiva ja helposti punoittava, uuden työpaikan aiheuttama stressi näkyy kasvoilla pieninä näppylöinä – jep jep. Pian alkaa iholleni kohtalokas talvikausi ja olen todellakin pelastavien vinkkien tarpeessa!

 18. Ah, miten ihanasti kuvasit hoitosi! Tuota elinvoimaa ja kirkkautta ihoni kaipaisi!

 19. Olisi ihana päästä kasvohoitoon! Tällä hetkellä ihoni oireilee raskauden vuoksi. Joka puolelta kuulee, kuinka raskaus saa ihon voimaan paremmin ja hehkumaan, mutta mulla on käynyt juuri päinvastoin.. Ei ole kamalasti huvittanut edes helteillä kulkea ilman meikkiä kun iho on niin epäpuhdas ja laikukas. Ennen raskautta mua on pitkään vaivannut suunympärysihottuma ja olen lukenut, että muutamat ovat saaneet apua siihen juuri Ihohoitola Lupauksesta.

 20. Iho on kesän jäljiltä vähän kosteusköyhä ja ja stressaantunut. Lymfahieronta, herkän ihon kuorinta ja joku syvä kosteutus olisi niin tarpeen :)

 21. Oma ihoni on helppohoitoinen, mutta antaisin enemmän kuin mielelläni kasvohoidon lahjaksi siskolleni, jolla on ollut pahoja iho-ongelmia pitkään ja kärsinyt tästä kovasti.

 22. Ihoni on kesän jäljiltä melko hyvässä kunnossa, mutta kaipaisi kyllä kunnon puhdistusta ja nimenomaan hemmottelua! Iho pukkaa jatkuvasti jotain pientä näppyä ja kerran kuussa (just ennen menkkoja) tapahtuu yleensä isompi finnihyökkäys, johon oon jo tottunut mutta josta en suoranaisesti riemuitse.

 23. Olen taistellut ihoni kanssa pitkään, sillä herkkyyden ja epäpuhtauden kombo asettaa haasteita. Luonnonkosmetiikan ja etenkin Dr.Hauschkan myötä olen löytänyt helpotusta – kuitenkin edessä vielä työtä. Tavoitteeni onkin, että voin hyvillä mielin lähteä esimerkiksi töihin ilman iholla olevaa pakkelia :)

 24. Kesä on pitänyt ihon kohtuullisen hyvässä kunnossa, mutta finnejä ja mustapäitä pukkaa. Ja heti kun ilmat viilenevät ja kuivuvat, niin ongelmia tulee. Ihon hemmottelu kuulostaisi taivaalliselta!

 25. Ikääntyvä ja pintakuiva sekaiho on ollut omissa hoidoissa ja luonnonkosmetiikan hemmottelussa pitkään. Olisi ihanaa, jos joku pro katsastaisi olenko onnistunut hoitamaan sitä itse edes hitusen parempaan kuntoon

 26. Ihoni on mm. suunympärysihittyman vuoksi ollut jo pitkään huonossa kunnossa. Toki välillä vähän parempi, mutta taas on nenänpielet punaiset ja iho kauttaaltaan herkkä reagoimaan aivan kaikkeen. Lupauksen hoito tuli siis enemmän kuin tarpeeseen. <3

 27. Olisipa ihanaa päästä Lupaukseen! Oma ihoni tuntuu elävän nyt jonkinmoista murroskautta. Siirryin vuosi sitten käyttämään luonnosmetiikkaa ja aloitin vegaaniruokavalion. Täytin hiljattain 30 vuotta ja ehkä nämä asiat yhdessä näkyvär myös ihossani, etenkin leuan ja kaulan ihoon tulee näppyjä ja muutenki iho on jotenkin erilainen. Huomaan kuitenkin että ihoni pitää luonnonkosmetiikasta, mutta tarvitsisin ammattilaisen apua etenkin oikeiden tuotteiden valinnassa. Viimeisestä kasvohoidostakin taitaa olla jo useampi vuosi

 28. Tuntuu, että kesä ja helteet on tehnyt hyvää iholleni, joka on taipuvainen pintakuivuuteen ja pieniin tukkeumiin. Luulen, että syksyllä alkaa tulla taas ongelmia ihon kanssa. Tekis varmasti hyvää tällainen kokonaisvaltainen hoito! :)

 29. Hormonaalisesti oikutteleva akneiho kaipaisi puhdistusta ja freesausta kesän jälkeen. Toivottavasti arpaonni suosii!

 30. Oikutteleva ihoni on tällä hetkellä hieman paremmassa kunnossa, kiitos Dr. Hauschkan tuotteiden. Olen käyttänyt tuotteita jo jonkun aikaa, mutta olisi ihana päästä niillä toteutettuun kasvohoitoon! Ja Lupaus kuulostaa kivalta paikalta, harmi kun Tampereelta ei hauschkan hoitoja löydy. Mutta tämän takia voisi kyllä tehdä junamatkan Helsinkiin :)

 31. Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka on nyt kesällä ollut ihan hyvässä kunnossa, mutta ilmojen viiletessä ihoni pintakuivuus alkaa taas lisääntyä. Tämä näkyy epätasaisuutena ja pieninä ärsyttävinä näppyinä. Edellisestä kasvohoidosta on jo kulunut aikaa ja olen ollut jo pitkään kiinnostunut Dr. Hauschkan tuotteista, joten tällainen hemmottelu kuulostaisi enemmän kuin ihanalta! :)

  Ihanaa alkavaa syksyä Ida! :)<3

 32. Ihoni on ihan ok kunnossa, mutta pintakuivuus ja epätasainen ihonsävy sekä satunnaiset finnit leuan alueella vaivaavat. Näihin olisi kiva saada ammattilaisen apua :)

 33. Ihoni kaipaisi todellakin hoivaa kahden kuukauden antibioottikuurin jälkeen! Suunympärysihottuma vaivasi minua melkein puoli vuotta, mutta nyt se on selätetty :) Iho on nyt hieman stressaantuneen oloinen kesän rillutteluiden jäljiltä joten olisi ihanaa päästä hemmoteltavaksi.

 34. Mun iho käyttäytyy tosi epämääräisesti ja sillä on aina joku vaihe menossa. Välillä se on sileä kuin vauvanpylly ja elättelen toiveita että se pysyisi sellaisena, mutta sitten taas puskee kipeitä finnejä esiin etenkin poskien ja leuan alueelle. Mun ihon ongelma on siis kuivuus ja epäpuhtaudet samanaikaisesti, mutta kesällä oon huomannut auringon positiiviset vaikutukset. Pelottaakin vähän, mitä syksy ja talvi tuo tullessaan.

  Hauschkan tuotteita oon ennenkin kokeillut ja niistä tykännyt, pitää ehkä palata niihin uudelleen :)

 35. Ihoni on paremmassa kunnossa kuin muutama vuosi takaperin, mutta silti pienikin unohdus kasvojen puhdistusrutiineissa aiheuttaa näppyjä. Ihonpuhdistus olisi ihana rentoutus hetki alkavaan syksyyn!

 36. Raskauden jälkeen sitä kaipaisi kovasti hemmottelua ja tasapainoitusta iholle :) Vaikka raskauden aikana ihoni on ollut hyvässä kunnossa, olen hieman skeptinen siitä miten ihoni reagoi kun vauva syntyy ja hormonitoiminta taas muuttuu radikaalisti. Kyseiset tuotteet ovat kuitenkin toimineet minulla aina hyvin, joten uskon että tässä olisi sekä väsyneille kasvoille että mielelle erittäin hyvä hoito!

 37. Kuulostaa upealta paikalta! Kiinnostaa vaikkei arpaonni osuisikaan minuun! Olen kärsinyt muutamia vuosia hormonaalisesta aknesta, joka ihme ja kumma on alkanut parantua! Tämä hoito varmaan veisi loputkin näpyt naamasta!

  Kiitos ihanasta blogista! <3

 38. Valittelin juuri siskolle, kuinka ihoni on kesän jälkeen ihan kauheassa kunnossa. Vaikka en käyttänyt ihollani meikkiä juuri ollenkaan on se oletettavasti hikoilun seurauksena kauttaaltaan pienillä näpyillä. Se on lisäksi punoittava ja pintakuiva. Tää hoito kuulostaa ehdottomasti ihoni pelastukselta, joten laitan nyt sormet ja varpaat ristiin, että arpaonni suosisi!

 39. Ooh olisipa ihanaa päästä testaamaan tuota hoitoa! <3 Olen ollut melko onnekas, sillä ihoni on yleisesti ottaen ollut aina aika hyväkuntoinen, pieniä ajoittaisia poikkeuksia lukuunottamatta. Syksyisin ja talvisin tosin ihoni kuivuu aika huomattavastikin, ja nyt hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen ihoni kai vielä tasapainoilee matkalla normaaliin tilaan. Myös aiemman työni aiheuttama kiire ja valtava stressi on saanut ihoni ja koko kroppani koville. Nyt on uusi työ, ja uusi alku! Toivottavasti myös ihonhoidon kannalta, sillä tavoitteena on vaihtaa kaikki kosmetiikka luonnonmukaisiin tuotteisiin. Olen tehnyt vaihdosta pikkuhiljaa, mutta kaipaisin kovasti apua ja vinkkejä sopivien tuotteiden löytämiseen. Tämä hoito olisi täydellinen juuri tähän hetkeen ja saisi elämäni uudelle alulle (uusi koti, uusi työ, uudet paremmat rutiinit ja tuotteet) ihan uuden merkityksen!

 40. Olen jo pidemmän aikaa (vuosia) kärsinyt punoittavasta ihosta, joka tuntuu menevän vain huonompaan suuntaan. Ihotautilääkärillä olen vieraillut, mutta harmikseni hyödyttä. Lupauksesta olen aiemminkin lukenut ja ainoastaan hyvää, haluaisinkin käydä ja nähdä mikäli löytäisin sitä kautta apua ihoni hoitoon. Ilman meikkiä en tällä hetkellä koe voivani liikkua, vaikka kovasti haluaisin. Olisin todella onnellinen mikäli pääsisin heidän hoitoonsa.

 41. Iho on nyt kesän jälkeen ihan ok kunnossa, mutta kuumat kelit on selkeästi aiheuttaneet epäpuhtauksia otsaan ja poskille. Niistä olisi kiva päästä eroon. Kasvohoidossa en itse asiassa ole käynytkään ikinä!

 42. Iho on tällä hetkellä ihan ok kunnossa, mutta kesän epäsäännöllinen elämänrytmi ehdottomasti näkyy. Olisi siis kiva saada myös iho uuteen kuntoon syksyä varten. :)

 43. Todella hyvä postaus, rentouduin itsekin tätä lukiessa :D
  Iho on tällä hetkellä ns. sameahko, eli ei mitenkään erityisen huonossa kunnossa muttei myöskään kuulas. Tuntuu että kesän jatkuva hikoilu on tehnyt tehtävänsä ja tällaisella hemmottelulla olisi nyt paikkansa!
  Vaikkei arpaonni osuisikaan kohdalle niin ehdottomasti on päästävä kokeilemaan tätä! Kiitos kattavasta postauksesta Iida :)

 44. Tarvitsisin apua atooppisen ihoni kanssa. Kasvot tuntuvat usein kuivilta ja kiristäviltä. Syksyllä ja talvella iho oikuttelee eniten, juurikin atopian takia. En panisi hemmottelua pahakseni, saatika asiantuntevia neuvojava ja ihania Dr. Hauschan tuotteita!

 45. Tämä hoito kuulostaa täydelliseltä! Hieman ärtyneelle iholleni tekisi erittäin hyvää päästä kunnolla puhdistautumaan ja rentoutumaan.

 46. Olen kamppaillut koko ikäni iho-ongelmien kanssa ja vasta noin vuosi sitten ymmärtänyt paremmin mitä ihoni tarvitsee, että voisi paremmin.
  Nyt kuitenkin kuumassa ja auringossa lomailu on saanut ihoni pieneen järkytykseen, joten tarve kokonaisvaltaisemmin hoidolle todella olisi :)

 47. Kuulostaapa ihanalta paikalta ja hoidolta. Olen käynyt elämäni aikana pari kertaa kasvohoidossa ja onhan se kivaa hemmottelua, mutta ei siitä mielestäni ole oikein hyötyä ollut. No, yhdellä kerralla ei varmasti saa ihmeitä aikaan. Olisi kuitenkin erittäin mielenkiintoista kuulla ammattilaisen mielipide, kuinka minun tulisi ihoani hoitaa. Oma ihoni on kuiva ja herkkä, mutta myös näppyläinen. Varsinkin leuan alueella on koko ajan mustapäitä ja finnejä. Mitenkähän niitä saisi vähennettyä vai saako mitenkään.

 48. Kasvoni ovat ruskettuneet ja useampi pigmentti läiskä kasvoista löytyy. Jonkin verran pintakuivuutta ja tukkeumaa on syntynyt kesällä ulkoillessa ja kloorivedessä uidessa. Ihoni tarvitsee kausihuollon todella.

 49. Kesän rientojen ja epäsäännöllisen elämän jälkeen tällainen hoito toimisi ihanana siirtymäriittinä takaisin syksyn rutiineihin – ihoni kaipaisi puhdistusta ja rauhoitusta kesän reissailujen ja festareiden jälkeen.

 50. Olen saanut ihoni paljon parempaan kuntoon luonnonkosmetiikkaan siirryttyäni, mutta kesä, aurinko ja merivesi, ja grilliruoka, ovat aiheuttaneet epätasapainon. Hauschkaa olen käyttänytkin, Lupauksessa olisi ihana päästä käymään.

 51. Mulla on punoittava couperosa-iho, ja normaalisti näpyttömille kasvoilleni on kesän aikana kesän ilmestynyt ikäviä sitkeitä finnirykelmiä. Kasvohoito tulisi todellakin tälle iholle tarpeen ja ois ihanaa hemmottelua opiskelijalle :)

 52. Ihoni on tällä hetkellä ihan ok kunnossa. Hieman kuivia kohtia ja satunnaisia finnejä:)

 53. Oi oi, tämä niin kiehtoo!
  Kesän jäljiltä iho tukkoinen joten hoito tekisi hyvää!

 54. Pintakuivuus vaivaa ihoani, vaikka kuinka olen yrittänyt kosteuttaa sitä. Ihoni myös herkästi punoittaa ja siihen ilmestynyt taas epäpuhtauksia eli olisi kyllä korkea aika hoitaa ihoa ammattilaisen avustuksella.

 55. Kesäisin iho voi ihan hyvin pieniä epäpuhtauksia lukuunottamatta, mutta tuleva talvi hirvittää jo nyt, koska kuivuus ja suuret lämpötilaheittelyt vaan saa mun ihon voimaan huonosti.

 56. Iho on kesän jälkeen vähän sekavassa kunnossa – toisaalta meikittömyys ja aurinko on saaneet sen voimaan hyvin mutta sit taas otsiksen leikkaaminen kesän hikisimpien päivien aikaan on saanut otsan kohdalle vähän näppyä aikaan. Nykyään kuljen oikeastaan aina ilman ihomeikkiä, ehkä vähän poskipunaa. Sen vuoksi pieni hemmotteluhetki tekisi hyvää!

 57. Mun iho on vähän huonommassa kunnossa tällä hetkellä, lopetin pillerit muutama vuosi sitten ja edelleen saan ajoittain paljon näppyjä leukaan ja leukapieliin. Hoidan kyllä ihoa naamioin ja putsaan aina meikit pois, mutta iho on varmasti vain jollain tavalla epätasapainossa. Olisi ihanaa käydä pitkästä aikaa kasvohoidossa ja saada työkaluja ihonhoitoon!

 58. Oih, kuvailet niin elävästi ja aidosti tuota hoitoa, että mun on pakko päästä kokemaan se itse!
  Koko kesän ihoni voi uskomattoman hyvin, mutta jo nyt lämpötilan vähän laskettua, huomaan sen tarvitsevan huolellisempaa hoitoa. Atopia on hiipinyt takaisin ja iho kaipaa kosteutusta.
  Innostuin tuosta kasvojen höyrytyksestä ja täytyykin kokeilla sitä ennen mutanaamiota tänään illalla.

 59. Herkästi reagoiva ja rosacheaan taipuvainen ihoni on ollut ihmeellisen hyvässä kunnossa kesällä mutta suunta on valitettavan väärä. Näppylöitä ja yleisilme kirjava :(

 60. Stressin vuoksi ihokin oireilee epäpuhtauksin ja hilseilemällä, joten olisipa ihanaa päästä rentoutumaan hemmotteluhoitoon ❤

 61. Oi, kuulostaapa ihanalta paikalta!

  Itselläni on takana 16 vuotta yhteiseloa aknen kanssa. Alkukesästä alkoi jo näyttää, että tiemme voisivat vihdoin erkaantua, mutta nuolaisin ennen kuin tipahti, ja tällä hetkellä iho on varsin ärtynyt. Olisi kiinnostavaa päästä testaamaan, millainen vaikutus hoidolla olisi erityisesti kasvoihini.

 62. Stressin vuoksi ihokin oireilee epäpuhtauksilla ja kuivuudella. Olisipa ihana päästä tähän hemmotteluhoitoon rentoutumaan ❤

 63. Ugh, tämä hoito tekisi todellakin terää! Iho on täynnä pieniä ja suurempia näppylöitä kun se viime talvena oli vielä loistokunnossa. Syytän stressiä!

 64. Mun iho meni viime kesänä ihan kamalaan kuntoon lopetettuani hormooniehkäisyn – ja tuli siihen samaan syssyyn sitten aika paljon stressiä ja murheitakin, jotka varmasti buustasivat epätasapainoa. Syksyllä se oli varmasti pahimmillaan, ihan kamalan näköinen. Talven aikana ihoni alkoi pikkuhiljaa rauhoittumaan, ja tänä kesänä olenkin viilettänyt ilman meikkiä jopa kaikenlaisissa kesäriennoissa. Oon meikannut kesän aikana ehkä pari kertaa :D Nyt huomaan syksyn tulleen kun iho puskee taas vähän näppyä ja tuntuu olevan tukossa. Heti herää pelko että taasko sitä mennään.. Uskon tämän kuitenkin olevan vain pientä kausittaista oikuttelua, jollainen ihoni normaalitilassa on lähes aina ollutkin. Olisi kuitenkin mukava saada päivitystä ihonhoitorutiineihin tai ylipäätään siihen tietoon, mikä ihotyyppini on. Sitä niin helposti lokeroituu johonkin, mitä kosmetologi on teini-ikäisestä ihosta joskus sanonut. Lupaus kuulostaa ihanalta kokonaisvaltaiselta rentoutumis- ja hemmottelupaikalta, jota olisi ihana päästä kokeilemaan. Ja pakko vielä sanoa että on tosi mukavaa, että nostat aina näitä luonnonkosmetiikkajuttuja esille. Jospa siitä yksi jos toinenkin innostuisi vaihtamaan mikromuovit ja kemikaalit luonnollisempiin vaihtoehtoihin <3

 65. iho on näppyinen, nyt hormonilääkityksen takia stressaantunut. en ole käynyt kasvohoidossa vuosikausiin. tämä olisi aivan ihana yllätys!

 66. Kesällä iho voi hyvin, mutta heti syksyn tultaessa menee huonoon kuntoon epäpuhtauksineen. Ihanalta kuulostaa tuommoinen hemmotteluhoito iholle!

 67. Ihana kirjoitus! Kuulostaa täydelliseltä kokonaisuudelta.

  Ihossani on kesän jäljiltä maksaläiskiä. Nämä ilmestyvät aina, vaikka olen jo vuosia käyttänyt 50 suojakerrointa. Nuorempana tekemäni auringon palvonta on kostautunut näin, vaikka ihoni ei ole ikinä palanut. Vauriota on siis syntynyt. Muistakaa ihmiset suojautua auringolta!

 68. Lupaus on huippupaikka! Aivan ihana henkilökunta ja fiilis. Oma ihoni on nyt todella huonossa kunnossa stressin takia, näppylöitä ja korppuinen mutta toivottavasti syksyn myötä saisin ihon taas rauhoittumaan ja normaaliin kuntoon.

 69. Voih…. Olen niin paljon lukenut miten ihana paikka Lupaus on.
  Ihoni on kesän jäljiltä stressaantuneessa tilassa. Kesä on ollut raskas ja mieli sekä keho kaipaa energiaa, hoivaa, hemmottelua ja tehohoitoa.

 70. Suunympärysihottumani on juuri palannut ja yritin varata Lupaukseen kasvohoitoa viime viikoksi, mutta vapaita aikoja ei ollut yhtään. Olin lukenut pupulandiasta, että Jenni oli saanut ihottumaansa sieltä apua. Jouduin hädissäni tyytymään toiseen hoitolaan, mutta ihottumaan en saanut heiltä mitään vinkkejä joten jäi vielä tunne, että Lupaukseen olisi päästävä.

 71. Kääks! Tuo kysymys osui niin kohdilleen. Ihoni on nyt kesän kuumuuden ja mahdollisesti hormonien epätasapainon jäljiltä aivan kammottavassa kunnossa. Edes yläasteella en kärsinyt näin monesta kipeästä näppylästä. Kylläpä hemmottelu ja neuvot tämän sopan selvittämiseen kelpaisi. :)

 72. Meikäläisen iho on niin paskassa kunnossa että tällä hoidolla oisi kyllä herkkua aloittaa uusi kouluvuosi – puhumattakaan kuinka rentouttavalta tuo kuulosti!

 73. Tulipa osuvaan saumaan tämä postaus, kiitos siitä! Kiinnostavaa luettavaa. <3 Jätin juuri e-pillerit pois ja tällä hetkellä iho on sen mukainen – kuin pyörremyrskyn edellä. Jännittää nähdä, millaiseksi tämä akneen taipuva ihoni syksyn aikana menee. Kasvohoitokuurille lienee tarvetta.

 74. Ihoni on hyvin herkkä aknelle ja yritänkin löytää sille uutta tasapainoa nimenomaan luonnonkosmetiikan puolelta!
  Siksi myös tämä kasvohoito kiinnostaisi, se olisi rentouttava syväpuhdistava alku tälle syksylle, joka tulee varmasti sisältämään kiireitä ja stressiä koulun takia. Pieni täysvaltainen rentoutumis hetki tekisi varmasti hyvää <3

  PS. Sinun blogista on ollut paljon inspiraatiota ja apua luonnonkosmetiikkaan tutustuessa ja muutenkin! :)

 75. Kesän jäljiltä iho on vielä suht. hyvässä kunnossa, mutta aina ilmojen muuttuessa / vuodenaikojen vaihtuessa alkaa puskemaan näppyjä ja iho punoittaa, eli ne ajat alkavat taas oll käsillä Ihana olisi tuohon henmotteluun päästä!

 76. Ihoni ei ole kauhean hyvässä kunnossa. Kasvojeni iho on pintakuiva ja siinä on jonkin verran epäpuhtauksia. Kasvoni ovat myös todella punoittavat ja siksi en voisi kuvitellakaan meneväni ulos ilman meikkivoidetta. Olen kokeillut monia ihonhoitosarjoja mutta en ole vielä valitettavasti löytänyt sopivaa omalle iholleni. Tämä arvonnassa oleva hoito kuulostaa aivan ihanalta ja olisi mahtavaa päästä kokemaan se!

 77. Tällä hetkellä en kiireisessä lapsiperhearjessa ehdi sen kummemmin ihoani tutkailla ja hoitaa. Ihoni on yleensä aina kovin kuiva. Olisipa kiva saada vinkkejä ihan ammattilaiselta miten ihoani tulisi hoitaa.

 78. Justiinsa eilen meikatessani juhliin valitin siskolleni epäpuhdasta ja raivostuttavan pintakuivaa ihoani ja haikailin kasvohoitoa. Stressi ja väsymys todellakin näkyy (ja tuntuu!) kasvoissa.

 79. Iho on yllättävän kuivassa tilassa tällä hetkellä tosin tämä on itse diagnosoitu joten voin olla myös väärässä. Epäpuhtauksia löytyy ja talvi vähän pelottaa, olisi kiva kuulla ammattilaisen diagnoosi siitä mitä iho tarvitsee juuri nyt! :)

 80. Ihana postaus ja ihanan oloinen hoitola. Olen kärsinyt lievästä aknesta nyt puoli vuotta, joka on todella laittanut itsetunnon koetukselle. Tällainen hoito olisi siis enemmän kuin kohdillaan juuri nyt! <3

 81. Olen haaveillut Lupauksessa käymisestä jo pitkään! Ihoni on kesän jäljiltä kohtuullisen hyvässä kunnossa, mutta toimistoilma on jo tehnyt tehtävänsä ja kuivuus ja tukkoisuus ovat jo lisääntyneet. Kasvohoito ja ohjeet kotiin olisivat enemmän kuin tervetulleita!

 82. Ihoni on ympäri vuoden herkkä ja melkoisen pintakuiva, vaikkakin hellekelit ovat helpottaneet kuivautta hieman. Nyt taas huomaa, miten aamuisin yön jälkeen iho on rutikuiva, kauhulla odotan jo pakkaskelejä ja niiden vaikutusta ihoon…

 83. Helteet ja työntäyteinen kesä ovat saaneet ihon ärtymään ja näppyjä on enemmän kuin pitkään aikaan. Samaan aikaan iho tuntuu myös kuivalta. Hoito olisi siis ihana!

 84. Mun iho on aina kesän jäljiltä paljon paremmassa kosteustasapainossa, mutta kaipaisi puhdistusta. Lupaukseen olis ihana päästä hemmoteltavaksi..

 85. Kesän jäljiltä iho on epäpuhdas ja nyt heti ilmankosteuden hälvettyä alkavat epäpuhtaudet ja iän ja auringon tuomat juonteet myös näkyä iholla ihan eri tavalla :(

 86. Sun ihokertomus on kuin omani; kesän jäljiltä puskee pientä näppyä, sillä iho on hyvin pintakuiva ja siksi niin kovin tukkoinen. Kovin voimakkaat tuotteet eivät omalle iholleni sovi, joten hellävarainen syväpuhdistus tulisi tarpeeseen!

 87. Helteisen kesän jäljiltä iho tuntuu olevan hieman tukossa ja näppyjä puskee pintaan. Kaipaisin kovasti hemmotteluhetkeä ja ”freesausta” iholle ja lupaus kuulostaa ihanalta paikalta! <3

 88. Kuulosti aivan täydelliseltä ja olisi ihanaa päästä unohtamaan hetkeksi kaikki murheet. Tuleva talvi pelottaa jo nyt, koska äärimmäisen kuiva ihoni oli ongelmissa koko pitkän viime talven. Olisi ihanaa saada ammattilaisen arvio siitä mitä ihoni tarvitsee nyt ja tulevien kylmien kuukausien varalle sekä päivittämään ihonhoito tuotteet itselleni paremmin sopiviksi

 89. Oi että, kuulostaapa ihanalta! Oma nassu on tässä kesän aikana ottanut nokkiinsa niin auringosta kuin aurinkorasvastakin, joten melkoista kukkimista on havaittavissa. Nyt pitäisi vaan löytää ne rutiinit, joilla ihon saa taas voimaan paremmin!

  olga.suomalainen(at)hotmail.com

 90. Kevensin kesällä tietoisesti meikkiä ja sen jäljiltä iho voi juuri nyt erittäin hyvin. Syksyn viimat ovat kuitenkin edessä, ja mielelläni kuulisin myös täsmävinkkejä juuri oman ihon hoitoon. Lupauksesta olen kuullut paljon hyvää, ja tämä hoito kuulostaisi niin ihanalta.

 91. Mulla on sekaiho, ja se rasvoittuu helposti, joskin onneksi nyt vanhemmiten vähemmän kuin ennen, ja pintakuivuu talvella. Nyt kesän helteillä hien takia ihoon tuli paljon pieniä näppyjä ja epäpuhtauksia, tilanne on nyt vähän väistynyt mutta epäpuhtauksia on edelleen ja satunnaisia näppylöitä tulee, varsinkin leuan ja poskien alueelle. Oon käyny kasvohoidossa joskus säännöllisesti ja iho oli miltei täydellinen, mutta nyt se on taas huonompi ja samea ja tuntuu ettei se oo ikinä enää heleä tai hyvinvoiva, vaikka vaihdoin kaikki ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikkaan. Mun ihon kanssa on ollu aina jotenkin ongelmia, paitsi silloin kun kävin säännöllisesti kasvohoidossa. Haluisin siis ehdottomasti kasvohoitoon ja Lupaus kuulostaa ihan täydelliseltä!

 92. Olen kärsinyt aknesta niin kauan kuin muistan, tällä hetkellä iho ok ”ihan ok”, mutta epäpuhtauksia kuitenkin on aika paljon. Ruokavaliolla saa onneksi vähän ihon kuntoon vaikutettua. Olisi ihana päästä kasvohoitoon ja rentoutumaan! :)

 93. Vaikka itsekin kaipaan pitkästä aikaa ammattilaisen huoltoa ja konsultaatiota muuttuvan ihon hoitoon eikä hemmottelukaan pahasta olisi, niin voiton sattuessa kohdalleni lahjoittaisin sen rakkaalle tyttärelleni ❤
  Kiitos Ida blogistasi, sen perusteellista, asiantuntevaa ja lämminhenkistä tarinointia on ilo seurata! Näet selvästi paljon vaivaa :)
  -mamaJ

 94. Mulla (kuten varmaan aika monella muullakin) iho kertoo, koska vuodenaika vaihtuu. Kesän päivetyksen jälkimainingeissa iho hehkui vielä muutama viikko sitten kauniisti mutta nyt ensimmäiset sameuden merkit, punoitus ja ärtyminen sekä pikkunäppylän pukkaaminen kaikkialle kertoo lähenevästä kylmemmästä kaudesta. Toisaalta myös töiden tiukka ja stressaava tilanne YT-neuvotteluineen sekä lähestyvät omat häät aiheuttavat lisämietintöjä ja kiireet näkyvät mulla välittömästi myös iholla. Nyt ei meinaa enää huulten punaaminen auttaa!

  Ihanaa syksyn odotusta sulle Ida! :)

 95. Ihana arvonta! Iho pintakuiva ja väsynyt, kaipaisi kokonaisvaltaista hellittelyä ja kroppa rentoutusta.

 96. Ihan hyvässä kunnossa on onneksi muuten, mutta todella kuiva ja joitakin mustapäitä ym. löytyy kasvoilta myös.

 97. Tällä hetkellä ihoni on hieman kuiva kesän jäljiltä ja pieniä näppylöitäkin löytyy- hemmotteleva hoito tekisi terää!

 98. Moi!

  Ihoni ei oo koskaan oikeastaan ollut oikeasti hyvässä kunnossa. Tällä hetkellä paljon parempi kuin esimerkiksi muutama vuosi sitten (jolloin se oli aivan karseassa kunnossa todella kauan), mutta silti nytkin jatkuvasti täynnä finnejä ja mustapäitä. Kaikki on kokeiltu ja mikään ei oikeasti auta. olen miettinyt silloin muutama vuosi sitten jo, että olisi ottanut kunnon aknekuurin, mutta ei oo tehnyt mieli tunkea sellaisia myrkkyjä itseensä. Ainainen finninaama vaikka alkaa 30 lähestyä. :D

 99. Ihoni kanssa on nyt haasteita, sillä jostain syystä ihan tukossa. Olisi ihana päästä kasvohoitoon. :)

 100. Olen laiskistunut ihonhoidossa kesän aikana joten kuivankäppyrä ihoni kaipasi toden teolla kunnon hoitoa ja hemmottelua! Varsinkin kun aloitan uudet opinnot tällä viikolla, olisi mahtavaa saada tällainen kick-start syksylle :)

 101. Jostain syystä ihoni on mennyt loppukesän aikana huonompaan suuntaan ja näppyjä puskee vähän sieltä sun täältä, sekä iho näyttää samealta. Ihana olisi saada tällainen hemmotteluhetki kiireisen kolmivuorotyöläisen äidin arkeen

 102. Rutiinit ovat olleet viime aikoina vähän hukassa, mikä näkyy iholla. Juuri tällaisesta hoidosta olen aina unelmoinut!

 103. Kesän jäljiltä kasvojen iho on ihanasti siinä kunnossa, että pärjää huiman hyvin ilman meikki- ja peitevoiteita. Tippa porkkanaöljyä kosteusvoiteen sekaan ja voidemainen poskipuna riittävät ihon kaunistukseksi. Oikein hyvä homma 36-vuotiaalle pintakuivalle hipiälleni.

  Kuitenkin huomaan kasvojen ihon imaisevan hoitonesteet ja seerumit ahnaasti. Myös otsan juonteet/halkeamat ovat näkyvät.

  Vartalon iho on ok, joskin kuivemman puoleinen. Kintut ottivat heinäkuussa hyönteisiltä niin paljon iskuja, että niiden jälkiä on näkyvissä edelleen. Krhm..kenties raapimisella on osansa

 104. Mun iho on pintakuiva ja punoittava, näppyjä ei onneksi juurikaan tule (koska syön toistaiseksi vielä e-pillereitä…). Olisi ihana saada hemmottelun lisäksi myös vinkkejä omalle iholle sopiville tuotteille! Pikkuhiljaa olen tehnyt vaihdosta luonnonkosmetiikan puolelle.

 105. Moi Ida! Kärsin pod:sta ja kasvohoidot ovat aina rauhoittaneet ihoani, joten hoito Lupauksessa olisi ihan huippua!

 106. Monenlaisia haasteita on ihon kanssa. Olisipa ihana päästä kasvohoitoon. :) Lupaus vaikuttaa upealta paikalta.

 107. Kaunis ja viihtyisä hoitola, rentouttavahoito olisi paikallaan. Vuosia on vierinyt viimekertaisesta hoitolakäynnistä.

 108. Ihoni tykkäisi kesän jäljiltä kosteutuksesta, ja pientä tukkoisuuttakin on. Ennen kaikkea kaipaisin rentouttavaa hoitoa syksyyn.

 109. mun iho on aika kamalassa kunnossa tällä hetkellä ja kaipaa hellävaraista tehopuhdistusta! tämä tulisi siis tarpeeseen.

 110. Iho joutuu aina kesän jälkeen koville, kun uni vähenee ja töissä ilmastointi kuivattaa. Olen vannoutunut Hauschka-fani ja tiedän että tuotteet toimii ja auttaa, mutta hoitola antaisi varmasti lisäbuustia iholle (ja mielelle).

 111. Ihoni on ihan hyvässä kunnossa näin kesällä, mutta olisi muuten vaan ihanaa päästä rentoutumaan Dr Hauschkan luksushoitoon ❣️

 112. Ihana hemmottelukasvohoito tulisi kyllä niin tarpeeseen! Iho on oikutellut kiireen ja stressin takia, joten se todellakin kaipaisi kasvohoitoa. En ole vielä löytänyt ihanaa vakiomestaa kasvohoidoille, tämä vaikuttaisi aika ihanalta paikalta!

 113. millaisessa kunnossa ihosi nyt on ja kaipaatko jotain jeesiä sen hoitoon
  Iho on ollut kesän verrattain hyvässä kunnossa, mutta nyt loppukesästä se on alkanut puskea tukkeumaa, mustapäitä ja miliumeja kehiin, eli selvästi iho olisi vuodenaikahoidon tarpeessa. Vielä kovemmassa hoidon tarpeessa olisi varmaankin mieli, sillä töitä ja gradua pusertaessa aidosti rentouttavat hetket ovat harvassa.

 114. Iho on ollut kesän verrattain hyvässä kunnossa, mutta nyt loppukesästä se on alkanut puskea tukkeumaa, mustapäitä ja miliumeja kehiin, eli selvästi iho olisi vuodenaikahoidon tarpeessa. Vielä kovemmassa hoidon tarpeessa olisi varmaankin mieli, sillä töitä ja gradua pusertaessa aidosti rentouttavat hetket ovat harvassa.

 115. Pintakuiva sekaiho, otsa rasvoittuu herkästi. On haastavaa löytää 40+ rasvoittuvan ihon tuotteita; nuorille suunnatut ovat liian tujuja jo.

  Tosi hienoja kuvia olet ottanut!

 116. Lupaus vaikuttaa kyllä ihanalta keitaalta keskellä kaupunkia!
  Oma ihoni on (menneisyyden vaihteleviin kuntoihin nähden) ihan hyvässä kunnossa, mutta tosi ”väsyneen” oloinen. Kaikki lymfakiertoa boostaavat hieronnat ja painelut kiinnostaa – muutaman tällaisen hoidon kokeneena tiedän että jo pitkin poskia valuvat silmäpussini palaisivat säädyllisiin mittoihin moisen myötä… pulkkma(a)hotmail.com

 117. Lupaus kuulostaa aivan superihanalta paikalta. Tykkään erityisesti siitä, että ottavat asiakkaan huomioon kokonaisvaltaisesti <3 Kesällä nenänpieliin ja leuan alueelle ilmestyi punaista näppyä, joka muistuttaa jo ihottumaa. Välillä kohdat ovat vaaleampia ja näyttävät häipyvän, mutta jo parin päivän päästä tulevat uudelleen. En ole vielä päässyt jyvällä, että mistä tämä johtuu. Ehkä Lupauksen asiantuntijat osaisivat auttaa…

 118. Kävin läpi pahan aikuisiän aknen ja roaccuttan kuurin, mikä oli iholle todella rankkaa. Kuurin loppumisesta on nyt jo jonkin aikaa ja ihoni on varsin hyvässä kunnossa. Olen käyttänyt pelkästäään luonnonkosmetiikkaa jo useamman vuoden ajan ja kuurin aikanakin etsin korvaavia tuotteita luonnonkosmetiikan parista lääkärin suosittelemien synteettisten tuotteiden tilalle. Nyt kaipaisin kuitenkin ammattilaisen apua jatkoahoitoa ajatellen, sillä en oikein tiedä miten ihoani tulisi hoitaa, jotta ongelmat eivät uusiutuisi.

 119. Loman aurinkoisina päivinä tuntui, että iho voi ihan hyvin, mutta heti kun paluu arkeen iski, räjähti ihokin täyteen epäpuhtauksia ja ylipäätään tuntuu veltolta ja samealta. Lupauksen hoito olisi varmasti mieletön pelastus iholle alkusyksyyn <3

 120. Mun iho on mennyt kesän aikana ihan kamalaan kuntoon. Olen eilisen googletellut kasvohoitoja, pakko käydä ammattilaisen luona näyttämässä. Iho on siis jostain suuttunut, paljon näppyjä leuan alueella. Kesä ja hiki? Homealtistus? Näitä olen epäillyt, saas nähdä rauhoittuuko nyt ilmojen viilentyessä.

 121. Ihoni on kesän jäljiltä yllättävän kuiva ja hieman epäpuhdas, joten kasvohoito olisi ihan täydellinen aloitus syksylle.

 122. Iho on ihan hyvässä kunnossa, mutta kaipaisin ehkä ylipäänsä ohjeistusta ihoni hoitoon. Viimeisimmät ammattilaisilta saadut vinkit on ehkä 15 vuoden takaa, jolloin kärsin aknesta ja joskus mietin, hoidanko ihoani turhan kovakouraisesti sen nykyiseen tilaan nähden.

 123. Ihoni on ihanasta kesästä huolimatta ärtyillyt, ja viime viikolla tein sen virheen että pikaistuksissani menin satunnaiseen kasvohoitoon, itselle tuntemattomaan paikkaan – virhe. Kasvot kiristelivät liian rajua käsittelyä, mieli huokaili; joskus voisi odottaa edes seuraavaan aamuun ennen kuin pistää töpinäksi.

 124. POD! Sellainen POD iho kirous sattui kohdalleni 3kk sitten ja sitä kesti tuskaisen kauan… Sain paikkailtuani näitä ihon riekaileita ja punoitusta juurikin dr.hauschkan tuotteilla, mutta uskoisin ihoni ja minä tarvitisisimme juurikin meille räätälöidyn hoidon.

 125. Iho kaipaisi puhdistusta ja mieli hellää kosketusta. Tulisi Dr. Hauschkan hoito tarpeeseen kesän jälkeen! Iho ollut pitkään ärtynyt ja liian huonossa kunnossa puhdistukseen, jota muuten rasvoittuva ihoni tarvitsisi säännöllisesti. Nyt tilanne on parantunut sen verran, että puhdistuksen voisi tehdä. Näppyjä pukkaa ja väsymys näkyy naamasta.

 126. Iho on väsynyt ja näppyä pukkaa – puhdistus ja virkistys olisi tarpeen iholle ja tekisi hyvää myös mielelle. Aiemmin iho on pitkään ollut liian ärtynyt puhdistukseen, mutta nyt tilanne sen verran parempi että pystyisi tekemään. Väsymys näkyy naamassa ja tuntuu ihossa, nyt olisi todella ihanaa päästä kokemaan klassinen Dr.Hauschkan hoito.

 127. Ihoni yrittää pitää kesän jäljiltä viimeistä hehkua, mutta auttamatta syksyn saapuessa alkaa myös atooppisen ihon oireilu. Hausckan hoito kuulostaisi aivan täydelliseltä rituaalilta siirtymäkauteen! x

 128. Olen kesällä laiminlyönyt ihonhoidon oikeastaan täysin. Kasvojeni iho elelee kesät omaa elämäänsä ja pysyy melko tyytyväisenä, nyt säiden viilennyttyä ja auringon saannin vähennyttyä se on alkanut selkeästi taas voida hieman huonommin. Otsassa on näppyjä, iho ei näytä kovinkaan hehkuvalta ja posket alkavat kuivua…

 129. Kesän jäljiltä huomaan ihoni kunnon selkeästi huonontuneen. Lähes päivittäinen meikin käyttö yhdistettynä megahelteisiin ei tehnyt iholleni hyvää, jos ei lasketa kaunista kevyttä päivetystä. Ihoni on rasvaisempi ja tukkeutuneita ihohuokosia on huomattavasti enemmän kuin muina vuodenaikoina.

 130. Kesän jäljiltä hieman auringon päivettämä, joitakin epäpuhtauksia ja vähän väsynyt yleisilme. Kunnon hoito tekisi terää!

 131. Kuulostipa ihanalta tuo hoito! Oma akneen ja atopiaan taipuvainen ihoni menee helposti tukkoon ja samean näköiseksi jos laiminlyön sen hoitoa. Loppukesän kuivuus ja helteissä hikoilu on saanut nyt varsinkin leuan alueen täyteen pientä näppylää (tosin tähän varmasti vaikuttaa myös stressi ja hormonit). Olisipa mukava päästä tuollaiseen hemmotteluun ja saada syksyn ja talven kuivia ilmoja varten vinkkejä oman ihon hoitoon.

  Kiitos Ida sinulle hyvistä luonnonkosmetiikkavinkeistä ja muutenkin ihanasta blogista! :)

 132. Kesän hikoilu puski naamalle paljon pieniä näppyjä ja muita epäpuhtauksia niin puhdistus ja ihon virkistys olisivat kyllä tarpeen.

 133. Ihoni on pitkästä aikaa kesällä oikutellut, ja olisi kiva saada ammattilaisen apua oikeiden tuotteiden valitsemisessa. Tähän asti olen aina voinut valita kaikista kosteuttavimmat tuotteet, mutta kummasti ne eivät enää tunnu tekeän tehtäväänsä!

 134. Akneihoni on mennyt tukkoon melko pahasti. Kuorinta, kosteutus ja meikittömyys eivät ole auttaneet, joten ulkopuolinen apu olisi todella tarpeen!

 135. Miumau,
  mun iho on vähän ällössä kunnossa, otsa on täynnä röpelöä ja leukaan pukkaa finniä. Musta tuntuu et huomaamattani koskettelen ja vahingossa ”kynsin” kasvojeni ihoa, koska ne epätasasuudet ärsyttää ja tuntuu että vois muka jotenkin kaapia ne pois… -___-

 136. Huonossa :D En tiedä mitä iholleni oikein on tapahtunut. Ennen se oli täydellinen, hehkuva ja virheetön. Nyt naama kukkii ja kiristää ja koko ajan on ihonalaista finniä pukkaamassa esiin.

 137. Oi mikä ihana hoito!
  Syksyn tullen ihoni on pintakuiva ja tukkoinen. Kesällä raskausaika & aurinko täplittivät kasvojani suojakertoimista huolimatta.

 138. Kesän helteillä hikoilu sai ihon epäpuhtaudet ’kukoistamaan’ (säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta), ja tuntuu, että nyt tarvitaan todella ammattilaisen apua. Hoito kuulostaa ihanalta!

 139. Kesä oli poikkeuksellisen raskas iholleni – hikinäpyt kiusasivat monta kuukautta. Raskaudesta palautuminen on myös kesken, ja tuntuu siltä että tarvitsisin kokonaan uudet ihonhoitorutiinit. Lupauksen hoito kuulostaa niin ihanalta ja houkuttelevalta!

 140. Olen vasta tänä vuonna oppinut hoitamaan kuivaa pikkunäppyjä puskevaa ihoani aikalailla oikein, ja olisi mahtavaa päästä nostamaan sen kuntoa entisestään kasvohoidon avulla :) Tuntuu hankalalta satsata kasvohoitoon itse, kun budjetti on rajallinen ja hyvistä hoidoista ei ole vielä kokemuksia.