365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

6

lokakuu 2018

6

COMMENTS

Neulemekko & bikertakki

Written by , Posted in Lifestyle

purafinland neulemekko

Mulla on jännän melankolinen fiilis, koska nyt on ehdottomasti yks vuoden parhaista ajoista. Kirpsakan viileä syksy – ihan selvä syksy, muttei onneksi talvi vielä kumminkaan. Bussissa on tuoksunut parit viime päivät korvapuusti ja jos ei sada, pudonneet lehdet rapisee ihanasti kenkien pohjissa. Jos oon alkuillasta kotona kirkkaana päivänä, pääsen ikuistamaan ikkunastani ihan mielettömän nättejä auringonlaskuja. Ja tästä viimepäivien sumuisesta sadesäästäkin tykkään jollain hassulla tavalla!

Tiiän että kohta tää vaihtuu talveksi ja noh, talvi ei kyllä oo mun suosikkiaika vuodesta. Jännä, musta nimittäin tuntuu, että yleensä kaikki tykkää siitä ajanjaksosta, jolloin ovat itse syntyneet?

Joku kommentoi instassa aiemmin, että miten pärjäsin tässä asussa; aivan hyvin. Nyt on just täydellinen keli ohuiden sukkisten, muhkeiden neuleiden ja syystakkien yhdistetylle. Talvitakkeja saa sitten taas käyttää niin kauan, että otan kaiken ilon irti tästä välivaiheesta kun vielä pärjää ilman paksumpaa takkia.

Ida365 PURA-neulemekko
neulemekko – PURA, nahkatakki – Stand (Urban A), bootsit – Dr. Martens (INCH” Store, saatu), aurinkolasit – Nividas 

bikernahkatakki stand official
pura-neulemekko

Neule on kotimaisen PURA:n Suomessa valmistettu neulemekko. Se ja tämä neule PURA:lta ovat olleet tosi kivoja käytössä. Eivät kutita ja pitävät mallinsa hyvin. Tämä pitkä malli on muuten ihan superkaunis ja ihanan värinen myös. 

PURA neulemekko

Nahkatakin ostin pitkän etsinnän jälkeen Urban A:sta kesällä. Mulla oli aiemmin vain tämä nahkatakki jonka alle ei mahdu kuin ohut pusero tai mekko, joten sen käyttö rajoittui suhteellisen lämpimiin päiviin. Toivon että tämä nahkatakki palvelee mua vuooooosia. Se on niin ajaton malliltaan, ettei sen puolesta ainakaan ole pelkoa.

Ihanaa viikonloppua tyypit! x 

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. MINNNA
    • ida365
  2. Hemppe
  3. Alva
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.