Neulemekko & bikertakki

muoti, vastuullinen muoti
6 kommenttia

Mulla on jännän melankolinen fiilis, koska nyt on ehdottomasti yks vuoden parhaista ajoista. Kirpsakan viileä syksy – ihan selvä syksy, muttei onneksi talvi vielä kumminkaan. Bussissa on tuoksunut parit viime päivät korvapuusti ja jos ei sada, pudonneet lehdet rapisee ihanasti kenkien pohjissa. Jos oon alkuillasta kotona kirkkaana päivänä, pääsen ikuistamaan ikkunastani ihan mielettömän nättejä auringonlaskuja. Ja tästä viimepäivien sumuisesta sadesäästäkin tykkään jollain hassulla tavalla!

Tiiän että kohta tää vaihtuu talveksi ja noh, talvi ei kyllä oo mun suosikkiaika vuodesta. Jännä, musta nimittäin tuntuu, että yleensä kaikki tykkää siitä ajanjaksosta, jolloin ovat itse syntyneet?

Joku kommentoi instassa aiemmin, että miten pärjäsin tässä asussa; aivan hyvin. Nyt on just täydellinen keli ohuiden sukkisten, muhkeiden neuleiden ja syystakkien yhdistetylle. Talvitakkeja saa sitten taas käyttää niin kauan, että otan kaiken ilon irti tästä välivaiheesta kun vielä pärjää ilman paksumpaa takkia.

Ida365 PURA-neulemekko
neulemekko – PURA, nahkatakki – Stand (Urban A), bootsit – Dr. Martens (INCH” Store, saatu), aurinkolasit – Nividas 

bikernahkatakki stand official
pura-neulemekko

Neule on kotimaisen PURA:n Suomessa valmistettu neulemekko. Se ja tämä neule PURA:lta ovat olleet tosi kivoja käytössä. Eivät kutita ja pitävät mallinsa hyvin. Tämä pitkä malli on muuten ihan superkaunis ja ihanan värinen myös.

PURA neulemekko

Nahkatakin ostin pitkän etsinnän jälkeen Urban A:sta kesällä. Mulla oli aiemmin vain tämä nahkatakki jonka alle ei mahdu kuin ohut pusero tai mekko, joten sen käyttö rajoittui suhteellisen lämpimiin päiviin. Toivon että tämä nahkatakki palvelee mua vuooooosia. Se on niin ajaton malliltaan, ettei sen puolesta ainakaan ole pelkoa.

Ihanaa viikonloppua tyypit! x 

Lisää luettavaa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihana asu!! Jotenkin niin klassinen , että inspiroi vuodesta toiseen ainakin mua :-)
  Mikä on ton sun takin mallin nimi ja mikä koko sulla mahtaa olla? Toi on ihanan näkönen ja tartteisin ite samanmoisen!

  1. Ihana kommentti, kiitos Minna!<3

   Mun takki on "Polly Biker" :) Tosi klassinen ja ajaton malli, nahka ihanan pehmeää ja tänne alle mahtuu hyvin muhkeakin neule. Otin koon isomman takin kuin yleensä takeissa, eli tää on kokoa 36.

 2. Ihana asu! :) Iskee meikäläiseen kyllä nyt kovaa nuo neulemekot!

 3. Oi miten kiva asukokonaisuus! Villamekot on parhaita, varsinkin talvella kun ei jaksaisi pukeutua mihinkään muuhun kuin peittoon :D Onko tuossa mallissa poolokaulus vai o-pääntie? Sitä ei taida olla enää valikoimissa, harmi!

  1. Tässä on leveä poolokaulus ja just katsoin että hitsit, ei taida olla just nyt valikoimassa tätä… :(