Vertailussa kasvojenhoitolaitteet: gua sha, ruusukvartsirolleri, Foreo, mikroneulausrulla, konja-sieni, musliiniliina

kauneus
2 kommenttia

Gua sha, ruusukvartsirolleri, Foreo-laite, mikroneulausrulla, konja-sieni, musliiniliina… mitä näitä nyt edes on ja kuinka monta vekotinta yksi ihminen tarvitsee?!

Rehellinen vastaus: yhden tai kaksi, varsinkin, jos et ole hifistelijä. Mutta hifistelijää tietty saattaa kiinnostaa useampikin… noh mutta, kahdella pärjää täydellisesti, sillä nämä laitteet ja erikoistuotteet on aika helppo jakaa karkeasti kahteen eri käyttötarkoitukseen: puhdistamisen tehostamiseen sekä ihon kiinteyttämiseen ja aktivointiin.

Kuvien tuotteet saatu blogin kautta testiin 

Puhdistuksen hellävaraiseen tehostamiseen:

Konjac-sieni tai -liina:  herkkäihoiselle

Konjac-sienet eivät parin loppuun asti käytetyn sienen jälkeen jääneet kunnolla mun kylppärin kaapin vakkareiksi ja nyt kokeiltuani konjac-liinaa sienen sijaan tajuan miksi; sieni on mun käyttöön jotenkin hankalan mallinen, kun taas liina toimii kuten musliiniliina, mutta on iholle hellempi!

Liina on viikattu pakettiin enkelinmalliseksi ja saatuani tuon paketin Raw Beautylta testiin, mietin hetken, että mitäs ihmettä, mutta ekan kerran konjac-liinan kasteltuani tajusin, miten nerokas tuo liinamallinen tuote on. Unohdin omani vanhempieni luokse (en halunnut olla siitä erossa viikonloppureissua) ja jouduin miettimään, että pitäiskö tilata uusi Raw Beautyltä, mutta mama tulikin yllättäen Helsinki-visiitille ja sain liinani takaisin.

Jos pyöreät Konjac-sienet kiinnostavat, niin niitä löytyy kattava valikoima kaikenlaisille ihotyypeille, tuo liina on herkälle iholle.

Mistä: Konjac-liina Raw Beautysta, Konjac-sienet House of Organicilta

 

Musliiniliina:  normaali-ihoiselle 

Jos ihosi ei ole tosi helposti reagoiva, musliiniliina on ihana meikinpuhdistukseen! Mulle tämä on välillä vähän liian karkean tuntuinen, vaikka musliiniliinan kuvataankin sopivan kaikenlaisille ihoille. Konjac-sieniliina on kuitenkin selkeästi hellävaraisempi, joten turvaudun siihen. Tiedän kuitenkin tosi monta musliiniliinafania ja tässä on se hyvä puoli, että jos omistaa pari liinaa, voi niitä käyttää myös vanulappujen sijaan ja ne on helppo heittää pesukoneeseen lakana- tai pyyhepyykin kaveriksi.

Mistä: Hyvinvoinnin tavaratalostaBiodellystä, House of Organicilta

 

Foreo-laite:  next level -panostajalle

Foreo on hygieenisempi ja kestävämpi vaihtoehto kasvoharjalle. Mun vaalenvioletti Foreo Luna 2 on suunniteltu herkälle iholle ihon puhdistamiseen. Käytän tätä aika usein ja naurattaa, etten todellakaan muista koska olen viimeksi ladannut tämän – totta puhuakseni en ole ihan varma missä tämän laturi edes mahtaa olla, olenkohan tarvinnut sitä muuton jälkeen? Tuskin.

Yhdellä latauksella pystyy siis putsaamaan naaman aika monta kertaa (oho, jopa 450 kertaa, tarkistin!). Foreon laite on täydellinen hifistelijälle, joka haluaa päästä helpolla. OIen kirjoittanut tästä aiemmin pidemmin täällä.

Mistä: Esim. Stockmannilta tai Kickseistä

Kiinteyttämiseen, verenkieron ja nestekierron aktivointiin, kasvohierontaan,
tuotteiden tehokkaampaan imeyttämiseen: 

 

Jaderolleri tai ruusukvartsirolleri:  lymfakierron aktivointiin, kasvohierontaan ja tuotteiden tehokkaaseen imeyttämiseen 

Ah, I LOVE THIS! Rullailen tällä kasvoille öljyn iltaisin ja aina välillä (kun olen muistanut laittaa tän illalla jääkaappiin) myös aamuisin jääkaappikylmänä kosteusvoiteen, jos tuntuu, että kasvojen iho on aamulla turvoksissa. Ruusukvartsirollerissa on kaksi päätä; pienempi silmien alusille ja isompi osa kasvoille ja kaulalle. Tällä on myös täydelllistä rullailla sheet maskin päältä sen vaikuttaessa iholla!

Mistä: juuri avatusta Embrosé-verkkokaupasta

 

Gua sha -kivi:  kiinteyttämiseen, ihon silottamiseen ja voimakkaampaan aktivointiin 

Ruusukvartsirolleriin verrattuna gua sha -kivi on huomattavasti voimakkaampi eikä nämä kaksi ajakaan mielestäni samaa asiaa, vaikka niin voisi materiaalin ja näiden estetiikan puolesta ajatella. Siinä missä rolleri aktivoi lymfakiertoa, herättelee ihoa ja auttaa imeyttämään tuotteita, gua sha taas kiinteyttää ja aktivoi ihan todenteolla. Gua sha on ikivanha kiinalainen hierontamenetelmä. Kampamaisilla liikkeillä tehtävä hieronta aktivoi ihon nestekiertoa nopeuttaen kuona-aineiden poistumista ja aktivoiden soluja uusiutumaan. Jotkut sanovat, että tästä olisi apua myös juonteisiin ja uurteisiin sekä ihon kimmoisuuden palauttamiseen.

Jos mun ihoni oireilee, on herkityneessä ja ärtyneessä tilassa tai siinä on näppyjä, en käytä gua shaa, sillä silloin tämä on liian voimakas ärtyneelle iholle. Muuten tämä on tooodella tehokas tapa saada kasvoilta pöhötys veke!

Mistä: PUR Hyvinvointikaupasta

+ Jos rollereiden ja gua shan erot kiinnostavat, niin kannattaa kurkata tämä video, joka on myös tosi hyvä how to -video.

 

Mikroneulaus kotona:  hoitotuotteiden imeyttämiseen, juonteiden silottamiseen

Kirjoitin mikroneulauksesta tarkemmin täällä. Mikroneulaus tepsii pieniin juonteisiin, aknearpiin ja ihonsävyn tasoittamiseen / kirkastamiseen. Mulla mikroneulaus on sellaisessa pari kolme kertaa -vuodessa tyyppisessä käytössä, mutta mikroneulauksen jälkeen ihon uurteet ovat kyllä sileämmät ja iho kimmoisampi. Tästä laitteesta (etenkin kotikäytössä) on vain niin paljon ristiäviä mielipiteitä, etten uskalla rullailla tällä kovinkaan usein.

Mistä: Hyvinvoinnin tavaratalosta


Summa summarum; jos nyt pitäisi valita kaksi ja ostaa ne itselle, ostaisin ruusukvartsirollerin ja konjac-liinan. No doubt! Jos taas haluaisin panostaa ja hifistellä, olisi Foreo ehdoton valinta. Oon hemmoteltu, kun mun ei tarvitse valita ja aika hauskaa, että nämä kaikki ovat oikeasti myös mun käytössäni.

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.