Lämmittävän mausteinen kookoskaurapuuro viikunalla

ruoka
Jätä kommentti

Mulla on niin monta puurojuttua täällä blogissa että vois perustaa näille oman tägin… puuro on mun lemppariruoka, koska sitä voi varioida ihan älyttömän paljon, sen valmistaminen on nopeaa ja jos kaapissa ei ole yhtikäs mitään muuta, voin aina luottaa siihen, että ainakin puuroainekset löytyy.

Arkiaamuina teen kaurapuuron veteen, syön sen mustikoilla, pähkinöillä ja hunajalla kruunattuna kauramaidon kanssa. Viikonloppuisin kokeilen uutta ja tätä reseptiä innostuin testaamaan Saanan Insta Storiesiin päivittämän reseptin peruteella.

Keitä kaurapuuro veden ja kookosmaidon sekoitukseen, hyvä suhde on 1,5 dl kookosmaitoa + 1,5 dl vettä suhteessa desiin kaurahiutaleita. Hauduttele miedolla lämmöllä pidempään kuin arkena ehtisit ja lisää nestettä jos tarve vaatii. Mausta puuro aidolla kanelilla, kardemummalla ja ripauksella inkivääriä. Tarjoile tuoreiden viikunoiden, pekaanipähkinöiden, kookoshiutaleiden ja raakakaakonibsien kera. Mun mielestä puuro kuin puuro maistuu parhaiten kauramaidon kanssa tarjoiltuna.

Mmmh. Täydellisen mausteinen sesonkipuuro – ainakin mun lähikaupassa on edelleen hyviä viikunoita!

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.