Woodlot – ihania eteeristen öljyjen blendejä

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

Mulla on pari lempparibrändiä, mitä tulee eteerisiin öljyihin. Suurimman osan olen aina ostanut Frantsilalta, sillä heidän yksittäisten eteeristen öljyjen valikoima on kattava ja helposti saatavilla. Kuluneen vuoden aikana olen ihastunut myös Woodlotin eteerisiin öljysekoituksiin. 

Mulla on kotona miltei päivittäin eteerisiä öljyjä tuoksudiffuuserissa. Ne, tai luonnolliset tuoksukynttilät tekevät kotiini fiilikseeni sopivia tuoksumaailmoja. En ole vielä mitenkään kovin pro sekoittelemaan tuoksublendejä itse, vaikka aika harvoin sitä epäonnistuu mitenkään ihan totaalisesti kokeiluissaan, joten on kiva, että eteerisiä öljyjä myydään myös valmiina blendeinä. 

Woodlotin Original-tuoksusekoituksessa on kuusta, seetriä, mäntyä, eukalyptusta, appelsiinia ja vaniljaa. Aavistuksen mystinen ja tumma, mutta silti makeahko ja talvinen tuoksuyhdistelmä. Sellainen, jota en osaisi itsekseni sekoitella. 

tuoksudiffuuseri eteeriset öljyt

Woodlot

Wildwoods on toinen suosikkini Woodlotilta; se on nimensä mukaisesti metsäinen tuoksu mausteisella vivahteella. Wildwoodsissa on jalokuusta, palsamia ja neilikkaa. Siinä missä Original-blendi on aavistuksen piristävämpi, laitan tätä Wildwoodsia tuoksudiffuuseriin usein iltaisin. 

Woodlot Original essential oil blend

Woodlot eteeriset öljyt

Woodlotin eteeristen öljyjen blendit maksavat 23 € kappaleelta. Ovat arvokkaita, mutta eteerisiä öljyjä tiputellaan diffuuseriin 2-6 tippaa kerralla, joten pieni purkki kestää kauan. Nämäkin purkit ovat vielä puolillaan, vaikka ovat olleet vuoden verran käytössä (eivät toki päivittäin, koska mulla on käytössäni muitakin eteerisiä öljyjä). Suomessa Woodlotia myy Kaarna Living ja sieltä olen nämä myös saanut testiin. 

Woodlot - Wildwoods

Woodlotin tuotteet valmistetaan täysin luonnollisista raaka-aineista. Brändi on pariskunnan vuonna 2014 perustama ja eteeristen öljyjen blendien lisäksi valikoimaan kuuluu kookosvahapohjaisia kynttilöitä, saippuoita, mistejä ja vartalovoiteita. Tykkään tosi paljon näiden ulkoasusta ja siitä, että eteeriset öljyt on pakattu valkosiin läpinäkymättömiin lasipulloihin. Erottuvat muista edukseen minimalistisella pakkaussunnittelulla.

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.